sorry ale co by si ty robilo v UK
Otec otrokom
moj znamy s ciech je v britanii asi 6 mesiacov robil uratovaca za 1500libier mesacne teraz dotal programerske miesto s nastupnym plstom 60tis on ma ale vysku cize by som si neutal....hovorim len ze kamaratov tato tam ma firmu a su zazobany....cize pre nho by nebol problem my dat tcyh 2000libier mesacne ako mi slubl lenze mne je to dobre...by si sa divil kolko taky ucitel lyzovania zaraba na slovensku len 150 na hodinu no inde si nas viac cennia
sice ak chces byt Bcko teda ak chces ucit v zhranici tak cca 40 litrov do toho investujes
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Bol si tam uz pracovat? Alebo chystas sa? Ak je to legalne tak by som na tvojom mieste nepremyslal ani sekunduonly napísal:moj znamy s ciech je v britanii asi 6 mesiacov robil uratovaca za 1500libier mesacne teraz dotal programerske miesto s nastupnym plstom 60tis on ma ale vysku cize by som si neutal....hovorim len ze kamaratov tato tam ma firmu a su zazobany....cize pre nho by nebol problem my dat tcyh 2000libier mesacne ako mi slubl lenze mne je to dobre...by si sa divil kolko taky ucitel lyzovania zaraba na slovensku len 150 na hodinu no inde si nas viac cenniasice ak chces byt Bcko teda ak chces ucit v zhranici tak cca 40 litrov do toho investujes
ale mne je tu dobre je to kamarat mojho otecka a jeho syn mi je jeden z naj kamaratov kazde prazdiny sme spolu lenze tu nejde o peniaze ani o prilezitosti chcem si zit kludne a spokojne aj tunk a chcem v klude aj zomriet pretoze smrt je jedna z veci na ktore som najviac zvedaby bude to ehm zuzo podla mna smrt je rozhodne pozitivum a nie som blazon no mozno troxa ale nie nejak moc
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
To si trosicku vybocil z temyonly napísal:ale mne je tu dobre je to kamarat mojho otecka a jeho syn mi je jeden z naj kamaratov kazde prazdiny sme spolu lenze tu nejde o peniaze ani o prilezitosti chcem si zit kludne a spokojne aj tunk a chcem v klude aj zomriet pretoze smrt je jedna z veci na ktore som najviac zvedaby bude to ehm zuzo podla mna smrt je rozhodne pozitivum a nie som blazon no mozno troxa ale nie nejak moc
Ved si zarobis tam nejake 2-3 mesiace budes pracovat a makat a potom budes mat peniaze (vela penazi) a budes si ich uzivat na Slovensku. Nemal by si vahat, ak mas taku moznost.
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Ak sa mozem spytat- rodicia ti davaju peniaze, alebo ich mas dostatok s predchadzajucich zarobkov, alebo pripadne sucastnych?only napísal:men peniaze nechybaju mozno ich nema tak vela ako milardar lenze naoaj mi to ku stastiu nechyba....na mesiac tam mozno pojdem to improoooooove my english ale viac nie a nepojdem koli zarobku
vlastne vsetky tri dohormady zo zimy mi ostalo nieco ako som ucil vetsinu teda na potrebne veci kao oblecienie dostavam od rodicov a nieco co zarabam teraz mnoho ludi kryci ze oni od rodicou nic neberu lenze ja sa nehambim od rodicou zobrat peniaze kedze uz maju na svedomi ze sa musim trapit itmto svetom
teda preco by som sa mal hanbit chcu ma vychovat a nevadi im ze mi sprijemnia detstvo tym ze si kupim nove pc lebo tato to povazuje za ehm vyhodene peniaze si len prilepsi k istemu standardu co dostavam od rodicou...
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Tak to je pekne, ze je to takto u vas domaonly napísal:vlastne vsetky tri dohormady zo zimy mi ostalo nieco ako som ucil vetsinu teda na potrebne veci kao oblecienie dostavam od rodicov a nieco co zarabam teraz mnoho ludi kryci ze oni od rodicou nic neberu lenze ja sa nehambim od rodicou zobrat peniaze kedze uz maju na svedomi ze sa musim trapit itmto svetomteda preco by som sa mal hanbit chcu ma vychovat a nevadi im ze mi sprijemnia detstvo tym ze si kupim nove pc lebo tato to povazuje za ehm vyhodene peniaze si len prilepsi k istemu standardu co dostavam od rodicou...
-
soviet666
Star
- Kontaktovať používateľa:
to je taka K*K*TINA ze az strach je to v skonly napísal:moj znamy s ciech je v britanii asi 6 mesiacov robil uratovaca za 1500libier mesacne teraz dotal programerske miesto s nastupnym plstom 60tis on ma ale vysku cize by som si neutal....hovorim len ze kamaratov tato tam ma firmu a su zazobany....cize pre nho by nebol problem my dat tcyh 2000libier mesacne ako mi slubl lenze mne je to dobre...by si sa divil kolko taky ucitel lyzovania zaraba na slovensku len 150 na hodinu no inde si nas viac cenniasice ak chces byt Bcko teda ak chces ucit v zhranici tak cca 40 litrov do toho investujes
mam tam brata a vravel ze ak na stavbe (iba 2-3dni) a mas 3-7libri na hodinu po 3 dnoch musia odist a potom zas
podciarknute
lenze lyzovat neucis mesiac a denne tiez ne dlho
Obidvaja su ptaci jeho otec robi vsetko za neho dokonca ho aj obuva
.A tym ze by to malo vydit aj jemu ale on svojeho syna nic nenauci iba robi vsetko za neho.
Jeho syn je uplne nechopny zivota.Ked mu denne vsetko robi otec aj tie najbanalnejsie veci tak neje vobec samostatny a ked jeho otec napr. svoje uz dozije bude uplne stateny a necha ho aj caja aj vsetci ostatni sa mu vys*ru na hlavu.
Jeho syn je uplne nechopny zivota.Ked mu denne vsetko robi otec aj tie najbanalnejsie veci tak neje vobec samostatny a ked jeho otec napr. svoje uz dozije bude uplne stateny a necha ho aj caja aj vsetci ostatni sa mu vys*ru na hlavu.
soviet mozem ti dat jeho icq nie je to blbost...
lazslo-no do 15 ale hadam si im potom daval aspon na stravu
len tak zo srandy nie ze si to vezmes k srdcu mmoji rodicia mi davaju viac nez musia som im za to vdacny a priznam sa ze som si zvykol a ze bez toho by sa mi zilo tahsie aj ked zilo nejako..hadam...pre mna nerobi problem priznat si ze mi chyba koliecko abo nieco podobne skratka som iny...
lazslo-no do 15 ale hadam si im potom daval aspon na stravu
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
A mozes mi napisat, co je na tom smiesne, ked sa tak rehoces..?Sheep napísal:Obidvaja su ptaci jeho otec robi vsetko za neho dokonca ho aj obuva.A tym ze by to malo vydit aj jemu ale on svojeho syna nic nenauci iba robi vsetko za neho.
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
a v com si iny? Vacsina mladych je takych ako ty, ved je to normalne. Ked som vypadol z domu (ale aj z CSSRonly napísal:soviet mozem ti dat jeho icq nie je to blbost...
lazslo-no do 15 ale hadam si im potom daval aspon na stravu![]()
len tak zo srandy nie ze si to vezmes k srdcu mmoji rodicia mi davaju viac nez musia som im za to vdacny a priznam sa ze som si zvykol a ze bez toho by sa mi zilo tahsie aj ked zilo nejako..hadam...pre mna nerobi problem priznat si ze mi chyba koliecko abo nieco podobne skratka som iny...
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
ja som to myslel tak ze skratka moje nazory su ine ako vetsiny mladych mojho veku a preto ma vetsina ma za blazna comu sa nebranim aspon mam pokoj nepotrebujem aby ma ostatny obdivovali chcem svety pokoj mam asi 7 kamaratov ktory su mojim skutocnymi a od ostatnych keeping distanceSzentivanyi Laszlo napísal: a v com si iny? Vacsina mladych je takych ako ty, ved je to normalne. Ked som vypadol z domu (ale aj z CSSR) tak som mal tiez obavy, ako to vydrzim, ako to bude, budem sam... Ked si clovek najde pracu (hocijaku) tak sa behom par mesiacov (individualne) da dohromady a bude uz len spominat, ze ake to bolo, ked bol s rodicmi... A ze to nieje az take tazke, tiez zistis.