Otec otrokom

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Szentivanyi Laszlo »

only napísal:soviet mozem ti dat jeho icq nie je to blbost...
lazslo-no do 15 ale hadam si im potom daval aspon na stravu :twisted: :) len tak zo srandy nie ze si to vezmes k srdcu mmoji rodicia mi davaju viac nez musia som im za to vdacny a priznam sa ze som si zvykol a ze bez toho by sa mi zilo tahsie aj ked zilo nejako..hadam...pre mna nerobi problem priznat si ze mi chyba koliecko abo nieco podobne skratka som iny...
a v com si iny? Vacsina mladych je takych ako ty, ved je to normalne. Ked som vypadol z domu (ale aj z CSSR :) ) tak som mal tiez obavy, ako to vydrzim, ako to bude, budem sam... Ked si clovek najde pracu (hocijaku) tak sa behom par mesiacov (individualne) da dohromady a bude uz len spominat, ze ake to bolo, ked bol s rodicmi... A ze to nieje az take tazke, tiez zistis. :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Szentivanyi Laszlo napísal: A mozes mi napisat, co je na tom smiesne, ked sa tak rehoces..?
Je mi smiesne asi to aki su obidvaja naivni. :wink:
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Szentivanyi Laszlo »

Sheep napísal: Je mi smiesne asi to aki su obidvaja naivni. :wink:
mozno aj naivni, ale aj zvlastni... Ale je to ich zivot, zriadili si ho ako sami chceli...
only
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa only »

Szentivanyi Laszlo napísal: a v com si iny? Vacsina mladych je takych ako ty, ved je to normalne. Ked som vypadol z domu (ale aj z CSSR :) ) tak som mal tiez obavy, ako to vydrzim, ako to bude, budem sam... Ked si clovek najde pracu (hocijaku) tak sa behom par mesiacov (individualne) da dohromady a bude uz len spominat, ze ake to bolo, ked bol s rodicmi... A ze to nieje az take tazke, tiez zistis. :wink:
ja som to myslel tak ze skratka moje nazory su ine ako vetsiny mladych mojho veku a preto ma vetsina ma za blazna comu sa nebranim aspon mam pokoj nepotrebujem aby ma ostatny obdivovali chcem svety pokoj mam asi 7 kamaratov ktory su mojim skutocnymi a od ostatnych keeping distance
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

Tak ja byt otcom tak syn nesin tak policia ved kazdy ma svoje ludske prava :)
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Napísať odpoveď