a v com si iny? Vacsina mladych je takych ako ty, ved je to normalne. Ked som vypadol z domu (ale aj z CSSRonly napísal:soviet mozem ti dat jeho icq nie je to blbost...
lazslo-no do 15 ale hadam si im potom daval aspon na stravu![]()
len tak zo srandy nie ze si to vezmes k srdcu mmoji rodicia mi davaju viac nez musia som im za to vdacny a priznam sa ze som si zvykol a ze bez toho by sa mi zilo tahsie aj ked zilo nejako..hadam...pre mna nerobi problem priznat si ze mi chyba koliecko abo nieco podobne skratka som iny...
Otec otrokom
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
ja som to myslel tak ze skratka moje nazory su ine ako vetsiny mladych mojho veku a preto ma vetsina ma za blazna comu sa nebranim aspon mam pokoj nepotrebujem aby ma ostatny obdivovali chcem svety pokoj mam asi 7 kamaratov ktory su mojim skutocnymi a od ostatnych keeping distanceSzentivanyi Laszlo napísal: a v com si iny? Vacsina mladych je takych ako ty, ved je to normalne. Ked som vypadol z domu (ale aj z CSSR) tak som mal tiez obavy, ako to vydrzim, ako to bude, budem sam... Ked si clovek najde pracu (hocijaku) tak sa behom par mesiacov (individualne) da dohromady a bude uz len spominat, ze ake to bolo, ked bol s rodicmi... A ze to nieje az take tazke, tiez zistis.
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa: