|
|
|
| Autor |
Správa |
Hip-hoper Star

Stav:  Založený: 16.01.2006 Príspevky: 544 Bydlisko: Sabinov Karma: 
|
Zaslal: 06 Aug 2006, 9:47 Predmet: otvorenie troch okien naraz(PHP+JS) |
|
|
nevie mi niekto poradit ako to spravit?myslim,akoze aby som pridelil jednemu buttonu v menu tri odkazy.Pretoze mne sa nacitava hlavne okno,potom sa mi nacitava okno podkategorie a tiez obrazok.doteraz som to mal riesene javascriptom a iframom,ale iframe nechcem.Chcem,aby sa mi vsetko nacitavalo pomocou include,hlavne okno sa mi uz nacitava,len neviem spravit tie dve ostatne.
pretdym to bolo takto:
| Kód: |
<script>
function aaa(){
window.open("hlavne_okno.html","target1","width=520,height=600");
window.open("podkategorie.html","target2","width=110,height=200");
window.open("obrazok.jpg","target3","width=80,height=10");
}
</script> |
a potom ku kazdemu buttonu som dal len
| <a href="hlavne_okno.html" target="target1" onClick="window.open('podkategorie.html','target2','height=200,width=110');window.open('obrazok.jpg','target3','height=10,width=80')" ... |
dik vsetkym |
|
| Návrat hore |
|
 |
trizzo VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2004 Príspevky: 2752
Zaslal: 07 Aug 2006, 9:28 Predmet: |
|
|
v php???? sak to co si napisal je v JS...
no v php je to jednoduche.... na tlacidlo si daj nejaku akciu, odosli to na nejaky php skript s parametrom, tam si daj fciu. V tej fcii si daj jednoduchy cyklus, prejdes pole, tak ako si napisal hore....a ak to nechces v PHP da sa to aj v JS.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hip-hoper Star

|
Zaslal: 07 Aug 2006, 21:10 Predmet: |
|
|
prave ma napadlo,ze vacsina prehliadacov ma zablokovane vyskakovacie okna,cize mne to je vsetko potom na ...takze to chcem urobit tak,ze hlavne okno bude cez php(tu uz mam) a tie druhe dve okna cez iframe(aj to uz mam)lenze spolu to nejako nejde nacita sa mi hlavne okno a aj tie dve iframy,ale ked kliknem na button a mali by sa tie tri okna zmenit,zmeni sa len to hlave(s php) a mam pocit,ze tie iframy(target2,target3) sa nacitavaju stale tie iste a dookola.
hodim tu jeden button
| <a href="index.php?id=home" onClick="window.open('podkategorie.html','target2','height=200,width=110');window.open('obrazok.jpg','target3','height=10,width=80')".... |
a tu su samotne iframy(su rovnake,len name maju ine...)
| <iframe src="podkategorie.html" width="110px" height="200px" frameborder="0" scrolling="no" name="target2"></iframe> |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hip-hoper Star

|
Zaslal: 22 Aug 2006, 19:13 Predmet: |
|
|
takze som si to vyriesil sam +pomoc jedneho kamosa,takze vsetkym dakujem.ten JS som uplne vyhodil a namiesto velkeho iframu mam phpckove include a tie dve okna som vyriesil tak, ze iframy som nechal a vyzera to priblizne takto
| <iframe src="<?php ?>"width="110px" height="200px" frameborder="0" scrolling="no" name="podkategorie"></iframe> |
to php som tu nepisal-zbytocnost
a ten tretie okno som vyriesil tak ako druhe
asi plati zlate pravidlo: chces neco urobit poriadne,urob si to sam
a pls lockkk |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|