Overclocking
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
preber sa zo sna. Je rozdiel cisty vykon a cena/vykon !! v tom su AXP nedostizne - jasne ze si mozem kupit P4 neviem kolko GHZ ale kolko za to vyvalim!! a Nevraviac o tom ze novy P4 3.8GHz ma output vykon cez 110W (pre porovnanie A64 3800+ nieco kolo 70W) cize mas pekny radiator v kompe. Rozdelenie tychto znaciek je podla mna zrejme - INTEL vyhrava bencharky na dekodovanie, pracu s videom a rendering (mozno prave preto ze podporuje lepsie specificke instrukcie) kdezto AMD jasne ruluje v hrach - co vsetky testy dokazuju ... takze nazor si spravte sami - myslim ze pre normal usera je AMD better...
for tom4s3:t0m4s3 napísal:a este nieco to ze si bol u Buttabiho a nesiel ti dobre Batron 2500+ tak to neznamena ze ten CPU je na ... ake ma ostatne komponenty?
proc ten AMD Barton 2500+ XP
256 DDRAM PQI
graf FX 5200
disky Maxtor 40GB 2MB cacha 7200rpm systemovy
IBM/Hitaschi 80GB 2MB cache 7200rpm v supliku
cd roma CD-RW/DVD-R (uz je asi dost posahana lebo je problem precitat RW co napali)
a aby som to uviedol na spravnu mieru:
bol u mna Niko a hral CS 1.6 po nete a net isiel dooooost pomaly do toho sme dali vypalovat cd NFSU2 cez Alcohol120% a popri tom som tahal cez FlashFXP, FlashGet a BitSpirit a este chcel ist na net.
Tam to spomalilo a malo trochu problem vratit sa do CS.V Alcohole mi ukazovalo miestmi vytazenie procesoru na 60% ale potom sa to ustalilo na nejakych 10-20%
To je asi tak vsetko len aby si vedel o co islo
a mimochodom Niko ja mam proc za 4.500Sk(cena z minuleho roka ked som ho kupoval) a ty si dal za svoj P4 Prescott 8000Sk(dva mesiace dozadu) to je trochu rozdiel
a este by si mohol napisat na kolko sa ti hreje
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
buttabi pouzi Speedafam alebo MotherBoardmonitor
Kód: Vybrať všetko
http://www.almico.com/speedfan417.exeKód: Vybrať všetko
http://users.pandora.be/ovan/MBM5370.exemam uz sice ten asus probe kua ale ja som taka lama ze nemam ani sajnu ako to pri instalacii nastavit pytalo sa ma tam na nieco co som mohol nastavit v rozmadzi od 600 do 6000 rpm tak som nechal 600 a neviem ci je to good kua.
lammer mohol by si mi poradit ako to v tom asus probe nastavi??prikladam obrazok
diky tom4s3 skusim ich
lammer mohol by si mi poradit ako to v tom asus probe nastavi??prikladam obrazok
diky tom4s3 skusim ich
- Prílohy
-
- asus probe.JPG (67.82 KiB) 1947 zobrazení
ja neviem kolko je dobre u teba
ja mam nastaveny svoj na 2800 a ten chuju sa casto aj vypina no obcas si pekne zahuci
ale inak mi to je fuck uz som si zvykol
ja to mam install len preto, aby som videl ako mi fici komp, nechce sa mi s tym bavit
co sa tyka tomasa tak tie softy su shity oproti tomu co ponuka asus probe pre tieto dosky
je tam toho daleko viac ako len nastavenie ventilatorov ale ako som uz spominal som lenivy nieco nastavit
ja mam nastaveny svoj na 2800 a ten chuju sa casto aj vypina no obcas si pekne zahuci
ale inak mi to je fuck uz som si zvykol
ja to mam install len preto, aby som videl ako mi fici komp, nechce sa mi s tym bavit
co sa tyka tomasa tak tie softy su shity oproti tomu co ponuka asus probe pre tieto dosky
je tam toho daleko viac ako len nastavenie ventilatorov ale ako som uz spominal som lenivy nieco nastavit