|
|
|
| Autor |
Správa |
INDIGOcorp. King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 1750 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2006, 20:08 Predmet: overlocking intel 524 |
|
|
| je to pentium ale z 533mhz zbernicou ma ho niekto ? ak ano chcel by som sa spytat kolko by vydrzal s boxovanym chladicom mam dosku intel takze taktujem softwarovo ale ked som dal na 3500mhz tak som nespozoroval ziadne teplotne zmny je to normalne ze pri tomto pc moc overlockingom nestupa teplota ? divne to je ale co uz ked by to nebolo az take strasne dam hp na 3800mhz na boxe to bude supa |
|
| Návrat hore |
|
 |
misokgb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 1651 Bydlisko: TWiN SPARK FOREVER Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2006, 11:55 Predmet: |
|
|
Teplota sa zvysuje NAJMA pridavanim napatia, to, ze ti to o moc nestuplo to je v poriadku... Ale stiahni si program Throttle watch a sleduj cerveny graf, potom pusti prime95 program aspon na 30 hodin, zapni logovanie v throttle watchi, ak to bude stabilne a nebude ziadny throttling tak mozes skusit pridat. Inak na tej Intel doske ti funguje PCIe/PCI lock?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 1750 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2006, 12:10 Predmet: |
|
|
| praveze ja neviem viez doska bola kupovana firmou ako bulk a manual mam len an cd takze neviem ale skorej si myslim ze nie lebo taktujem softwarovo lebo doksa je inte la ma uzavrety nasobic .taktujem pomocou clock gen a teplota moc nestupala takze preto som sa pital a v to mprograme si mozem vybrat ci taktujem len ram fbs a tym padom aj procesor a potom druha moznost je taktovat pci a agp zbernicu takze myslim ze nieje v tomto moc problem taktoval som cisto iba ram a fbs . a este pod otazka na kolko by sa mohli teoreticky dostat 333mhz ramky pqi a kingston ? maju nejaky frekvencny strop kde uz moze ist o chyby ? dakujem . |
|
| Návrat hore |
|
 |
misokgb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 1651 Bydlisko: TWiN SPARK FOREVER Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2006, 15:35 Predmet: |
|
|
Ked sa ti nedviha PCIe/AGP/PCI zbernica tak je to ok... Nechapem tvoju otazku tu prvu, ano, nezdvihla sa teplota moc, lebo si nepridal napatie... Pise sa FSB a nie fbs btw, RAMky? Nastav casovanie na najhorsie, pripadne pridaj voltaz a tak taktuj, stabilitu na rychlo over cez SuperPI, inak pouzit MemTest/Goldmemory program pod DOS  |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. King

|
Zaslal: 27 Aug 2006, 23:40 Predmet: |
|
|
sorac za to fsb to som len rpehodil inak vime co to je front side bus ale to len tak na okraj sak skusim a ked sa neposere a pojde stabilne tak tak aj ostane di kza radu |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|