|
|
|
| Autor |
Správa |
iwo1222 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2007 Príspevky: 110 Bydlisko: niekde na svete to bude : Karma: 
|
Zaslal: 01 Jún 2008, 20:41 Predmet: ovladanie LPT v case |
|
|
nazdar sudruhovia,
po dlhsom case som sa navratil k svojmu konicku (elektrotechnike) po tom ako ma mama popytala ze treba kazdy vecer poliat zahradu, a mne sa to samozrejme nechce
tak som dosiel na riesenie kde som zbuchal par otpclenov, tranzistorov, relatok a elektromagnetickeho vodovodneho kohutika, roztiahol som upravenu hadicu po zahradke, a teraz mi chyba uz len spravny program do PC na ovladanie toho celeho,
doteraaz pouzivam program "parmon-parallel port monitor" ale v nom sa neda nastavit ze aki cas ma byt ktori vystup zapnut ako sa ma spravat v zavislosti od vstupu atd....
bol by som velmi vdacny ak by mi niekto z vas poradil kde sa da zohnat program ktory by vedel ovladat LPT port v case, alebo ci by sa program v prilohe dal dajako upravit aby sa tam zamontoval ten cas dajako, totiz dosli mi uz vsetky napady ako to spravit a programovat bohuzial neviem
iwo
//priloha uz je prilozena
| Popis: |
|
 Stiahnúť |
| Názov súboru: |
parmon.zip |
| Veľkosť prílohy: |
205.79 kB |
| Stiahnutí: |
14 krát |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 2880
Zaslal: 01 Jún 2008, 20:52 Predmet: |
|
|
Uz len ta priloha
|
|
| Návrat hore |
|
 |
iwo1222 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2007 Príspevky: 110 Bydlisko: niekde na svete to bude : Karma: 
|
Zaslal: 02 Jún 2008, 22:00 Predmet: |
|
|
| pato83 napísal: |
Uz len ta priloha  |
uz je tu
//autoeditácia príspevku ( 02 Jun 2008, 22:00 )
vazne nikto nic?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|