|
|
|
| Autor |
Správa |
Digital Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 2167 Bydlisko: City of God Karma: 
|
Zaslal: 04 Jún 2006, 21:27 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
| Pozeram sa na seba, ale mesto som nerozbjal, v zivote som nic nenacarbal na nejaku slovensku pamiatku alebo stenu, kdezto o hip hoperoch sa to povedat neda. A tie konflikty som zopbral od tial ze ich proste vyvolavaju, kazdeho ktoreho vidim na ulici tak tie konflikty vyvolava. Ja neviem mozno ty poznas par normalnych ktory su dobry alebo ako by som to mohol povedat. Ale vacsina z nich su hajzlici ktory robia najviac bordelu a len pi*uju na spolocnost ale aby nieco uzitocne spravili pre spolocnost tak to ich ani nehne. A kvoli par vinimkam nebudem tolerovat vsetkych. A preco si myslis ze kazdy nacko je sprosty ako dub? To je zase taky sprosty komercacky svetonazor, ze ked ma take pravicove nazory tak automaticky je sprosty. Niektory z tychto ludi precitaju viac knih za rok ako ty za cely zivot, kludne mozu mat vacsie IQ ako bars kto iny. Kvoli tomu ze ma niekto iny nazor neni sprosty. |
Skus si zistit pomer zatknutych nacistov a hiphoperov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1342 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 04 Jún 2006, 21:43 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
| Pozeram sa na seba, ale mesto som nerozbjal, v zivote som nic nenacarbal na nejaku slovensku pamiatku alebo stenu, kdezto o hip hoperoch sa to povedat neda. A tie konflikty som zopbral od tial ze ich proste vyvolavaju, kazdeho ktoreho vidim na ulici tak tie konflikty vyvolava. Ja neviem mozno ty poznas par normalnych ktory su dobry alebo ako by som to mohol povedat. Ale vacsina z nich su hajzlici ktory robia najviac bordelu a len pi*uju na spolocnost ale aby nieco uzitocne spravili pre spolocnost tak to ich ani nehne. A kvoli par vinimkam nebudem tolerovat vsetkych. A preco si myslis ze kazdy nacko je sprosty ako dub? To je zase taky sprosty komercacky svetonazor, ze ked ma take pravicove nazory tak automaticky je sprosty. Niektory z tychto ludi precitaju viac knih za rok ako ty za cely zivot, kludne mozu mat vacsie IQ ako bars kto iny. Kvoli tomu ze ma niekto iny nazor neni sprosty. |
skoda ze mi vymazali post..lebo som v nom pisal o tebe aj....a zase je rozdeil niekto kto sa hra na hiphopera a kto nim naozaj je....pravy hiphoper urcite nepocarbe daku pamiatku povedz mi videl si na dakej pamamiatke nacarbane RCL´S, MUTANTS, alebo SPK....? Najlepsie je ked dava niekto ako ty rozum inym....nie je hiphoper ako hiphoper
Ked vravis ze netreba hadzat vsetkych nackov do jedneho vreca tak preco hadzes ty do jedneho vreca hiphoperov? Oni pisu o tom co vidia je to svet ich ocami.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3551 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 04 Jún 2006, 22:10 Predmet: |
|
|
| Digital napísal: |
Skus si zistit pomer zatknutych nacistov a hiphoperov  |
lebo hiphoperi su asi povacsinou trapkovia neskodni pre tento zdegenerovany svet... oni su vlastne jeho sucastou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 2167 Bydlisko: City of God Karma: 
|
Zaslal: 04 Jún 2006, 22:18 Predmet: |
|
|
| Aryan Angel napísal: |
lebo hiphoperi su asi povacsinou trapkovia neskodni pre tento zdegenerovany svet... oni su vlastne jeho sucastou  |
A to je dobre ked je niekto skodny pre tento zdegenerovany svet ?? LoL |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

|
Zaslal: 04 Jún 2006, 22:20 Predmet: |
|
|
| samozrejme.. smash the system:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

|
Zaslal: 04 Jún 2006, 22:23 Predmet: |
|
|
Aha tak moja mienka o tebe sa potvrdila  |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1342 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 04 Jún 2006, 22:29 Predmet: |
|
|
agh neviem kto je viac zdegenerovany ci ty alebo hiphopery ale myslim ze ty si viac...povedz mi teraz uprimne dodava ti urazanie hiphopu adrenalin v krvy? Lebo inaksie si to neviem predstavit lebo kazdy aj trochu nenormalny by si sal uz odjazd a nezabrdal by furt do hiphopu ....PEACE |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

|
Zaslal: 04 Jún 2006, 22:42 Predmet: |
|
|
nie Dead_Warrior.. ty si pod hh kulturov predstavujes svoju... no vlastne ani neviem co..
pre mna je to len jeden z prvkov ktory rozklada tento svet, jeho hodnoty, moralku,.... neviem kde to vzniklo.. v negerskom ghete? tak to tam aj patri a nie do civilizovanej europy
inak nic osobne proti hh .. sak vas aj par poznam;) .. proste hiphop , drogy , propagovanie homosexuality , a vsetky ine sracky z tv su ta ista kategoria..... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 04 Jún 2006, 22:49 Predmet: |
|
|
Tak sorry ale v tom ta sklamem pod hh kuluturov si predstavujem svetko co k tomu patri....(garfity,dj,breakdance,rap)...
A povies mi rpeco by to malo rozkladat tento svet? Ano vzniklo to v USA v cernoskych skupinach kde oni opisovali svoj zivot a to ako sa maju an tomto svete...Lenez po case ako si napisal to preniklo aj do civilizovanej europy
A takisto by som nezaradoval propagovanie homosexuality a hiphop do jednej kategorie...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

|
Zaslal: 04 Jún 2006, 22:59 Predmet: |
|
|
ked sa pozrem na priemerneho hiphopera je to niekto kto ma absolutne v pi*i veci tykajuce sa naroda jeho buducnosti a pod.. bud su to "gangstri" hulici, frajeri s ciapkou na krivo:)) alebo typy s plnou hubou tolerancie ku vsetkemu moznemu...
a okrem toho obliekat sa ako neger je dost trapas ale chapem ze ked sa uz niekto do takeho prostredia narodi a zije v nom je to prenho normalne..... ale je to pod uroven kazdeho bieleho cloveka!
proste by ste sa mali uvedomit, samotni negri si z vas whiggerov (bielych negrov) robia pichu.....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
AppleBred Medium Star

Stav:  Založený: 19.08.2004 Príspevky: 307
Zaslal: 05 Jún 2006, 0:46 Predmet: |
|
|
Niesom fanda hip hopu, reperov, techna, ani nicoho podobneho. Nemam rad pocarbane vagony, steny, brány ...
Ale aspon nemlatia a neodsudzuju ludi iba kvoli tomu, ze sa narodili s inou farbou pleti. Ja si o kazdom cloveku vytvaram nazor individualne a nie podla toho co ten konkretny clovek ovplivnit nemoze (farba pokozky).
Mas pravdu, ze cernoske geta su otrasne ... ale otazka je preco vznikli ?? Ved este v minulom storoci cernosi boli absolutne druhorada rasa (umelo, nie ze by boli naozaj) a do giet boli v poctate zatlaceny. To ze take geta vznikli nie je obraz cernochov ale spolocnosti v ktorej ziju a ktora ich dlhodobo diskriminovala a diskriminuje.
To iste je aj u nas s ciganmi. Ano je pravda, ze su komplikovany, kradnu, robia bordel atd. Ale otazka je preco ? Pretoze tato spolocnost im neposkytuje rovnake moznosti ako bielym. System ktory tu funguje chtiac, nechtiac odsudzuje 99 % narodenych romskych deti uz pri porode na tazky zivot. Aj deti uplne normalnych romov, ktory pracuju a snazia sa normalne zit su odmalicka odstrkovane, pocuvaju nadavky, zazeraju na nich, nechcu sa snimi hrat atd. Od malicka sa musia bat, ze ked pojdu po ulici vyroji sa partia drsnych holohlavich narodniarov a zbije ich iba pretoze su trosicku iny. Co na tom, ze o tom ciganovi nic nevedia, hlavne ze sa citia ako hrdinovia, zachrancovia slovenskeho naroda.
Neznasam nackov, co si riesia komplexi vlastnej menejcennosti na inych. Je to ubohe.
Cely tento problem je zacarovany kruh. Cigani su taky aky su, pretoze spolocnost sa k nim sprava zle, a spolocnost sa k nim sprava zle, preto aky su. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

|
Zaslal: 05 Jún 2006, 3:11 Predmet: |
|
|
omg tieto keci o "zlej spolocnosti" uz nezeru ani ludia co su na ich strane a co sa tyka negrov a ich utlacania to je fakt vtipne, napriklad ako dostali cierni otroci v afrike zem menom liberia co je dnes tipicka spinava diera ako vacsina afriky, masakre, vojny, samozrejme.. mi povec kto ich tam utlaca? oni samy seba navzajom pretoze tak funguje ich necivilizovany mozog, na prinicipoch nejakych kmenovych bojov coho su obdoba gangy v getach.. neger sa moze dat scivilizovat ale nikdy sa nescivilizuje sam, bez belochov by neexistoval cierny vedec, cierny doktor, cierny programator,.... ze ich utlacaca spolocnost? uz davno je to len vyhovorka pre ich stav a napr. v minulosti aj samotni africki negri poskytovali otrokov otrokarom.. toto http://www.nationalvanguard.org/docs/video/mlkriots.wmv by si tiez pripisal ich utlacaniu?!??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2946 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 05 Jún 2006, 14:39 Predmet: |
|
|
slovenski reperi,mozu ist jedine tak do repy,vsak ani nevedia co to je ten pojem,vlastne naco,daju si siroke rifle,vajcia ako keby mali az po zem,oblecu sa ako ti cierni mumulovia,a myslia si ze su hiphoperi a kadekto,boze moj uplny trapni lolovia su vsetci
je to uplne bezduche,ze slovenska hip hopova scena?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

|
Zaslal: 05 Jún 2006, 15:50 Predmet: |
|
|
| canopus napísal: |
slovenski reperi,mozu ist jedine tak do repy,vsak ani nevedia co to je ten pojem,vlastne naco,daju si siroke rifle,vajcia ako keby mali az po zem,oblecu sa ako ti cierni mumulovia,a myslia si ze su hiphoperi a kadekto,boze moj uplny trapni lolovia su vsetci
je to uplne bezduche,ze slovenska hip hopova scena?  |
To iste si moze kazdy povedat aj o style co ty pocuvas !! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

|
Zaslal: 05 Jún 2006, 15:56 Predmet: |
|
|
omg tieto keci o "zlej spolocnosti" uz nezeru ani ludia co su na ich strane a co sa tyka negrov a ich utlacania to je fakt vtipne, napriklad ako dostali cierni otroci v afrike zem menom liberia co je dnes tipicka spinava diera ako vacsina afriky, masakre, vojny, samozrejme.. mi povec kto ich tam utlaca? oni samy seba navzajom pretoze tak funguje ich necivilizovany mozog, na prinicipoch nejakych kmenovych bojov coho su obdoba gangy v getach.. neger sa moze dat scivilizovat ale nikdy sa nescivilizuje sam, bez belochov by neexistoval cierny vedec, cierny doktor, cierny programator,.... ze ich utlacaca spolocnost? uz davno je to len vyhovorka pre ich stav a napr. v minulosti aj samotni africki negri poskytovali otrokov otrokarom.. toto http://www.nationalvanguard.org/docs/video/mlkriots.wmv by si tiez pripisal ich utlacaniu?!??  |
To video je hrozné ale nacizmus je 10 krat horší !
| Citácia: |
bez belochov by neexistoval cierny vedec, cierny doktor, cierny
programator |
Ani bez ciernej by nebola biela  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|