|
| Autor |
Správa |
NumBer_One Medium Star

Stav:  Založený: 02.10.2005 Príspevky: 359 Bydlisko: trvalé Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 21:31 Predmet: P: Notebook |
|
|
MSI VR610x, komplet nový, včera kúpený.
Ďalšie informácie: Luxusný 15,4" notebook s dvojjadrovým procesorom AMD Athlon64X2, dvoma gigabytmi operačnej pamäte a 160GB pevným diskom. O grafiku sa stará integrovaná grafická karta so zdieľanou pamäťou, o zvuk zase RealTek ALC883 (High Definition audio).
Ponúkajte cenu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pulpman Medium Expert

Stav:  Založený: 18.11.2007 Príspevky: 89
Zaslal: 04 Máj 2008, 21:39 Predmet: |
|
|
| 8000 |
|
| Návrat hore |
|
 |
NumBer_One Medium Star

|
Zaslal: 04 Máj 2008, 21:40 Predmet: |
|
|
|
pls nespamuj tu pi*****... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pulpman Medium Expert

Zaslal: 04 Máj 2008, 21:56 Predmet: |
|
|
| novy stoji 13, bohvie ci ja neozaj v dobrom stave takze 8000 by som dal |
|
| Návrat hore |
|
 |
NumBer_One Medium Star

|
Zaslal: 04 Máj 2008, 22:00 Predmet: |
|
|
omg ked som ho vcera kupil ty retard co som s nim urobil? cize ked vcera mal hodnotu 13 dnes ma 8? pls..spachaj samovrazdu a nereaguj viac na tento topic cau! |
|
| Návrat hore |
|
 |
SAmo Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.12.2006 Príspevky: 47
Zaslal: 04 Máj 2008, 22:06 Predmet: |
|
|
chalan ked si teraz kupim vec za 10 000SK vylezem s tym z obchodu a rozbalim to tak cena klesne aspon o 20%.
ja by som ti za to dal tak 9000 Sk, viac ani halier |
|
| Návrat hore |
|
 |
NumBer_One Medium Star

|
Zaslal: 04 Máj 2008, 22:10 Predmet: omg |
|
|
| ako vidim tu je asi sami idiot. ja to chcem seriozne predat novy zabaleny notebook, to znamena ze nic s nim nieje, proste som ho kupil a brat mi kkupil tiez, to je dôvod predaja...kto ho kupi nema tym ziadne nevyhody niekto mozno vyhodu ze byva blizsie a to je vsetko. Ja tu nepotrebujem vase debilne reci pocuvat ze vcera stal tolko a dnes tolko. Ked nemate zaujem nerieste. up:REAGUJTE PLS LEN REAL. ZAUJEMCOVIA!!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pulpman Medium Expert

Zaslal: 04 Máj 2008, 22:16 Predmet: |
|
|
tak naco si sem daval inzerat ked vies aky su tu ludia nikto ti nekupi notebook za nakupnu cenu uvedom sa ..... a dik za K- |
|
| Návrat hore |
|
 |
NumBer_One Medium Star

|
Zaslal: 04 Máj 2008, 22:17 Predmet: |
|
|
| Pulpman napísal: |
tak naco si sem daval inzerat ked vies aky su tu ludia nikto ti nekupi notebook za nakupnu cenu uvedom sa ..... a dik za K- |
no by si sa cudoval..a este lepsie niektori treba vediet no ...to su vynimky vies...doteraz sa mi to nestalo vies... |
|
| Návrat hore |
|
 |
GgDag Light Professional

Stav:  Založený: 22.06.2005 Príspevky: 842 Bydlisko: Italy Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 22:50 Predmet: |
|
|
Ako tak pozeram tak pozeram ale vsetci okrem predajcu tu maju pravdu. A mozno je pravda taka ze za to chce 15 000. A myslim si ze ked si napisal PONUKAJTE CENU tak by si mal respektovat aj ponuku 8000 a nie tu hned nadavat a rozculovat sa. Napis tam kolko za to chces a zbytocne si tu nerob stresy a neukazuj sa pred vsetkymi ake mas znalosti v hadkach  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bibinko32 Amateur

Stav:  Založený: 01.05.2008 Príspevky: 30
Zaslal: 05 Máj 2008, 9:58 Predmet: |
|
|
dal by som zanho tak 11 000sk  |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3713 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 11:38 Predmet: Re: omg |
|
|
| NumBer_One napísal: |
| ako vidim tu je asi sami idiot. |
jediny idiot v tejto teme si Ty. Tvoj ubohy microstar notebook strati pri kupe 20-30% z povodnej ceny. Preco? Lebo:
- je to uplne shitna znacka, prosim Ta MSi? Kto by to kupoval notebook microstar? Naozaj asi len idiot.
- ibm-lenovo/hp-compaq/dell/alienware v momente kupy stracaju 10-15% povodnej ceny
- shity ako acer, msi, benq, advent a im podobne znacky stracaju 20-30%
- msi ma podobnu kazivost ako acer, znacka je tym znama
- msi ma velmi zlu tech. pre svoje lcd panely co sa tyka kvality vykreslovania farieb, aj ked maju opatentovane svoje uzasne technologie
- na msi sa velmi casto kazi podsvietenie, skus sa poinformovat v nejakej firme, kde predavaju [ak ich este nevyradili z ponuky] reklamacie ohladom notebookov MSi, ostanes prekvapeny
Staci Ti tolko argumentov? Je ich aj viac, staci navstivit nejaky velkosklad a skusit vysocovat informacie.
Sorry za OT, ale nadavat na userov fora uplne nepravom, nedalo mi to. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jumper Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2005 Príspevky: 1019 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 12:04 Predmet: |
|
|
citaj pravidla uprav si prvy post nemas danu cenu pri P: ju tam musis mat!
ani miesto predaja |
|
| Návrat hore |
|
 |
NumBer_One Medium Star

|
Zaslal: 05 Máj 2008, 13:34 Predmet: Re: omg |
|
|
| uplink napísal: |
jediny idiot v tejto teme si Ty. Tvoj ubohy microstar notebook strati pri kupe 20-30% z povodnej ceny. Preco? Lebo:
- je to uplne shitna znacka, prosim Ta MSi? Kto by to kupoval notebook microstar? Naozaj asi len idiot.
- ibm-lenovo/hp-compaq/dell/alienware v momente kupy stracaju 10-15% povodnej ceny
- shity ako acer, msi, benq, advent a im podobne znacky stracaju 20-30%
- msi ma podobnu kazivost ako acer, znacka je tym znama
- msi ma velmi zlu tech. pre svoje lcd panely co sa tyka kvality vykreslovania farieb, aj ked maju opatentovane svoje uzasne technologie
- na msi sa velmi casto kazi podsvietenie, skus sa poinformovat v nejakej firme, kde predavaju [ak ich este nevyradili z ponuky] reklamacie ohladom notebookov MSi, ostanes prekvapeny
Staci Ti tolko argumentov? Je ich aj viac, staci navstivit nejaky velkosklad a skusit vysocovat informacie.
Sorry za OT, ale nadavat na userov fora uplne nepravom, nedalo mi to. |
jezis majster sveta sa ozval. Pocuvaj teba sa kto pytal nieco? Ty tam si doma sed na riti a neries tu znacku MSI. Absolutne ma ten tvoj prije*** nazor nezaujima. Absolutne od veci, maximalne trapne... Len taki ko.koti ako ty to predat nevedia...môzte LOCK predane za 19 000,-
zasa ste si raz nasrali do vasich spinavych ust! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Silmer Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.11.2006 Príspevky: 428
Zaslal: 05 Máj 2008, 14:31 Predmet: |
|
|
tak ty si tu asi najvacsi ***** , uplne sa tu rozkrikujes na kazdeho, kazdemu nadavas do neviem coho, pri com ti chcu iba pomoct, ja by som si odteba uz nic nekupil pri takomto tvojom pristupe.., a to urcite niesom jediny na fore.., takze nabuduce sa radsej ukludni a normalne odpovedaj na prispevky.. napr " sorry 8000 je malo, ponuknite plz viac "
a nie tie tvoje nadavky
, a ten tvoj predosly prispevok naozaj iba odraza tvoju inteligenciu.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|