aquafresh1 napísal:ak je to v miere tak som rad. napr take slnecne okuliare a golfova ciapka-v pohode. no urcite nie nejake siroke kapsace a piercing..
Myslím si napríklad žena by mala aj v 60tke vyzerať a obliekať sa ako žena, a nie do šatovej zástery a ručníka. Čo sa chlapov týka, tý majú v istom veku sklony nosiť jedny hadry až kým sa na nich nerozpadnú. Myslím, že starší ľudia by mali vyzerať dôstojne, nie ako bezďáci.
Les napísal:
a co takto motorkarske gangy, oni rozmyslaju tak, ze kto nema tetovanie alebo aspon piersing nieje skutocny chlap... Naozaj si nevidel ani jedneho?
no vlastne ano,ale taky motorkar nieje klasicky dedo..
aquafresh1 napísal:
no vlastne ano,ale taky motorkar nieje klasicky dedo..
klasicky asi nie, ale dedo hej Takeho praveho motorkara som este nevidel podla vzhladu, ze by mal menej ako 50 rokov. Teraz som sa chytil do pasce. Ved aj ja som uz pre vas dedo
no, videla som v amsterdame na dance parade taku tetu okolo 60tky v brutalne oranzovych latexovych satach na pol piczze, s vystrihom takmer po pupok bez podprdy a nohaviciek s prsiami ovisnutymi az po pas. taketo stvorenie je u mna skor smutnosmiesne nez pekne. ale ked sa bavime o stylovom kostimceku, sice modernom, ale primeranom veku tak jasan, ze sa na to pozera lepsie ako na babky 50tky vizerajuce 65ky v handrach prezratych od moli.
mastermind napísal:IMHO je to skvele ked starsi ludia neprepadnu len spomienkam na to ako bolo ale snazia sa drzat krok s dobou. mali by si vsak zachovat urcity stupen "vaznosti"
perfektne vyatihnute!!!
je urcite smiesne vidiet neaku staru ztapetovanu babku s cervenymi perami.