Paci sa Vam,ked sa starsi ludia spravaju a obliekaju moderne
Len som zvedavy, ktory z vas by sa obliekol tak ako pisete niektori... Ze si dat stare veci, len aby neboli vkusne moderni... Teraz na seba nezoberiete starinky, lebo vam je to neprijemne ked na vas zazeraju co to mate oblecene... Vytvarate si rozne styly, podla ktorych sa obliekate,... A od starych cakate ze budu chodit v kidľach a hustečkach... Ani vy by ste tak nechodili...
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Mam rad ludi, kt. ziju tak, ako sa citia a nie podla toho, kolko maju rokov. Len si myslim, ze by si mali uvedomit kam ano, kam nie. Co sa asi patri a co nie? Ked napr. hovorime o pierciengu, nechcem nikoho diskriminovat, ale tento skraslovaci prostriedok keby vidim v oboci takehoto seniora, tak si poviem, ze je to skarede. Takisto na diskotekach, ked ich vidim, ako nahanaju 16-17 rocne baby, tak mi to pride nanajvys divne. Jasne, ze kazdy chlap rad oprie mladu babu, ale ako sa na to asi pozera okolie? Z druhej strany, mne je jedno, co si povie okolie, ale neurobim to uz kvoli sebe.
uplne pohoda, zalezi na tom ci sa to k tomu star(si)emu cloveku hodi alebo niee...ale takych ani nie je vela co by vyzerali nejak moderne, osobne takych stretavam tak raz za pol roka...ale tak fakt zalezi od podstaty toho cloveka, ved uz len starsie damy (okolo40r) vizeraju niekedy dost trapne, pripadne blbo ked su navlecene do dcerinych handier... aaaa este k tomu ked si myslia ze su v tom mlade...
ale komu sa to hodi NIE JE PROBLEM
-
Dead_Warrior
Professional
-
canopus
Addict
ja mam niektorych kolegov co nosia veci este z cias komunizmu,ale to su stare kadre,tak asi viete o com hovorim,ale na druhej strane co uz oni potrebuju k zivotu - maju velke deti , vnucata - potrebuju oni sa moderne obliekat?
ale zase mam aj takych cca okolo 50 a nosia znackove rifle,Adidasky botky.... a proste stylovo sa obliekaju
ale zase mam aj takych cca okolo 50 a nosia znackove rifle,Adidasky botky.... a proste stylovo sa obliekaju