Paci sa Vam,ked sa starsi ludia spravaju a obliekaju moderne

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Paci sa Vam, ked sa starsi ludia (50 rokov a viac) spravaju ako mladi a obliekaju moderne? Popripade maju piercing a chodia na disco?

Paci
51
35%
Nepaci
65
45%
neviem posudit
29
20%

Celkom hlasov: 145

Sancho
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sancho »

je to smiesne
scarpo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scarpo »

mastermind napísal:IMHO je to skvele ked starsi ludia neprepadnu len spomienkam na to ako bolo ale snazia sa drzat krok s dobou. mali by si vsak zachovat urcity stupen "vaznosti"
perfektne vyatihnute!!!
je urcite smiesne vidiet neaku staru ztapetovanu babku s cervenymi perami.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

paci sa mi ktokolvek, kto sa vie vkusne obliest, k danej situacii, predsa len keby pride v obleceni pre wimbledon na bratov pohreb by to bolo smiesne :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

to nie je to moc trapne ale ja osbne rad chodim navecierky s tematikou 60 , 70 roky to je coool sranda
8)
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

LubosZ napísal:Nie nepáči. Les a ty máš piersing ???
Nemam
Ithil
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ithil »

Mno velmi mi to nesedi, pretoze si myslim, ze starsi ludia by sa mali spravat ako sa ich vek patri, ale nemam proti tomu nejake vyhrady. Proti gustu ziadny disputat :)
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Len som zvedavy, ktory z vas by sa obliekol tak ako pisete niektori... Ze si dat stare veci, len aby neboli vkusne moderni... Teraz na seba nezoberiete starinky, lebo vam je to neprijemne ked na vas zazeraju co to mate oblecene... Vytvarate si rozne styly, podla ktorych sa obliekate,... A od starych cakate ze budu chodit v kidľach a hustečkach... Ani vy by ste tak nechodili...
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Cakam na dalsie nazory, kedze uz tato tema nieje viditelna na prvej strane...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Zit treba naplno a v kazdom veku... ked sa dedko/babka na to citia tak preco nie?! Aj ked si myslim ze hned nenabehnu na nejaku brutalnu disko a nevymetu to tam ale si v poho zatrsaju tak je to fajn.
sophie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sophie »

nemam nic proti tomu, ale samozrejme vsetko musi mat svoje hranice...v 50 by som si uz asi piercing nedala, ale ked nietko velmi chce, tak preco nie? myslim si, ze toto je situacia, kde velmi zalezi aj na vyzore a to ci si to ti ludia naozaj mozu dovolit
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

Mne to nevadí. Nech sa každý oblieka ako sa mu páči. :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mam rad ludi, kt. ziju tak, ako sa citia a nie podla toho, kolko maju rokov. Len si myslim, ze by si mali uvedomit kam ano, kam nie. Co sa asi patri a co nie? Ked napr. hovorime o pierciengu, nechcem nikoho diskriminovat, ale tento skraslovaci prostriedok keby vidim v oboci takehoto seniora, tak si poviem, ze je to skarede. Takisto na diskotekach, ked ich vidim, ako nahanaju 16-17 rocne baby, tak mi to pride nanajvys divne. Jasne, ze kazdy chlap rad oprie mladu babu, ale ako sa na to asi pozera okolie? Z druhej strany, mne je jedno, co si povie okolie, ale neurobim to uz kvoli sebe.
tryagain1
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tryagain1 »

uplne pohoda, zalezi na tom ci sa to k tomu star(si)emu cloveku hodi alebo niee...ale takych ani nie je vela co by vyzerali nejak moderne, osobne takych stretavam tak raz za pol roka...ale tak fakt zalezi od podstaty toho cloveka, ved uz len starsie damy (okolo40r) vizeraju niekedy dost trapne, pripadne blbo ked su navlecene do dcerinych handier... aaaa este k tomu ked si myslia ze su v tom mlade... :D ale komu sa to hodi NIE JE PROBLEM
BzuCo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BzuCo »

Je to uple nevkusne a vobec sa mi to nepaci. Ti ludia sa hraju na niekoho, kym uz davno nie su (Nora M.). Radsej preferujem eleganciu v starsom veku. Je to decentne.
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

moderne obliekanie: :lol: ...a uz som videl deda(asi okolo 65mohol mat) mal palicku a raprerske fubu gate a tu bundu z tou srstou na kapuci a cierne okuliare :lol: dost trapne to na nom vyzeralo
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

podla man je to dost crazy ale sak zijeme len raz..takze treba prezit cely zivot na plno...ked by som videl niaku staru babku/dedka jak to roztocia na niakej disco tak potom respect... :aasmile1:
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

no a je to f poho :D idu s dobou :) radsej moderne ako stare osuchane tesilky a baretky... ked sa im to lubi... :D
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

ja mam niektorych kolegov co nosia veci este z cias komunizmu,ale to su stare kadre,tak asi viete o com hovorim,ale na druhej strane co uz oni potrebuju k zivotu - maju velke deti , vnucata - potrebuju oni sa moderne obliekat?
ale zase mam aj takych cca okolo 50 a nosia znackove rifle,Adidasky botky.... a proste stylovo sa obliekaju
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frodimir1 »

Ak ste si vsimli vracia sa doba, teda v dnesnej dobe za chvilu kazdy staryyyy clovek, bude modernyyy heeeeh :D
kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

Dude clovek by sa mal spravat a obliekat podla svojho veku, tj dedkovia si maju obliect elegantne vytahane svetre a ist s partiou hrat golf :lol:
Napísať odpoveď