urcite na jednotku
aj keby som v jakej rici, tak dam jednicku
ludia su vsade aj chudobni aj zli > hlavna je rodina a kamarati, a tych mam tu...
kto chce mat peniaze ma, kto nie nema
ps:trosku mi tu chyba moznost pre mladych ludi niekde sa slusne zabavit...
Curtis Jackson napísal:NIE NIE NIE NIE !!!!!!!!! fuj ...5... neznašam ho fuj debilne slovensko a debilny cigani a debilny slovensky jazyk---jaj bože chcem ist do ameriky
nemas pavdu? mozno sa ti lubi amerikan rap ako mne, ale takto kydat na svoju krajinu? chces ist do usa a co tam? volaki negri ta odbachnu za 10babiek...
slovencina je nahodou velmi pekny jazyk, mne osobne sa velmi paci...
cigani, tych mas vsade
Vitusko napísal:nemas pavdu? mozno sa ti lubi amerikan rap ako mne, ale takto kydat na svoju krajinu? chces ist do usa a co tam? volaki negri ta odbachnu za 10babiek...
slovencina je nahodou velmi pekny jazyk, mne osobne sa velmi paci...
cigani, tych mas vsade
absolutny suhlas ... tak chod do USA a nep*cuj tu ...
EDIT : Ked sa ti slovencina nepaci preco nim pises ?
no to zalezi individualne od cloveka. ked je bohaty a nic mu nechyba (nemyslim len peniaze) tak sa cíty dobre aj v somálsku. pre mna je slovensko asi za 3 ?
Bol som vo vseliakich mestach Europy a vzdy som si myslel ze sa to neda so slovenskymi mestami porovnat - omyl! je to podobne - Slovensko na tom neni az tak zle..
Na Slovensku sa mi velmi paci, no ked som nejako dlho prec a pridem domov uz po par minutach mi je z toho nejak blbo...
Priklad:
Priletel som po roku domov niekedy koncom oktobra. Sadnem do taxanu a prve co pocujem v radiu je ze Malcharek sa stal ministrom tusim hospodarstva... TO CO A som doma.
Mozno tu nie je az tak dobre ale je tu velmi pekne (hoci pekne je vsade ale doma je tak pekne od srdca )