Myslim si ze je tu trocha nesulad medzi tym co sa pyta les (zakladatel temy) a medzi nazvom temy. Lebo kvalita mojho zivota je na 1. Ale na slovensku sa mi paci tak na 3.
jeto ako tak v pohodke len niekdey sa to zda dost horzne a tak ..ale v porovnani s ostatnymi krajinami sveta si mozeme pogratulovat ze sme sa narodili prave na slovensku
Zivot na Slovensku beriem ako samozrejmost teda ze som si na neho uz zvikol. Krasne by som si vedel predstavit ze by som zil v inej europskej krajine. Zivot na Slovensku beriem ako celkom fajn aj ked par veci by som mu vyticil.
dal som 2.neni to best,ale prezit sa da slusne.vela z vas si nevazi ze zije vobec na takom slovensku.si predstavte ze zijete niekde v tretom svete.cely zivot driete ako vol 12 hodin denne,ledva vyzijete a z 6 deti sa vam skoly(ked nejaka tam je)dozije jedno/dve.umriete v 55 uplne unaveny s pocitom ze cely zivot bol zbytocnym trapenim.dakujem neprosim,na slovensku sa mam velmi dobre
neni to bohvie co, ale keby som oznacil 1-ku , tak to by nebola pravda...keby 5-ku to tiez neni pravda 3-ka je priemer a mne sa tu zije lepsie ako priemer takze 4-ka nie , z toho vyplyva, ze 2-ka
no isto ze bi som dal 1-ku,,, horsie sa tu zit ani neda to pripomina aj film HOSTEL ktory povazujem za najviac REALNY... spinava chodobna diera... a na 6-ku to tam preco neni v moznostiach ? 5-ka je slaby vyraz
bolo by to celkom dobre ale je tu dost blby system čo sa tyka prace atd tak že moje hodnotenie je tri ale keby sa zlepšili podmienky velmi rad by som tu ostal
proste toto je moja vlast a tu som sa narodil tak by bolo debilne na nu nadavat slovensko je velmi pekna krajina sice mala ale dominuje svojimi peknymi horami a prirodou a preto ju navstevuju tolki turisti ja som na slovensku spokojny
po navsteve rakuska, a jazdeni po ich betonkovej dialnici a nedobudovanych cestach ... - urcite sa mi PACI. mala som skor pocit ze slovensko sa otvorilo svetu ako eu slovensku , aj ked neni u nas tych dialnic vela ale stupla vo mne hrdost