Paci sa Vam na Slovensku?
-
mato.x
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Myslíš že inde ti bude lepšie?jeffo103 napísal:no isto ze bi som dal 1-ku,,, horsie sa tu zit ani neda to pripomina aj film HOSTEL ktory povazujem za najviac REALNY... spinava chodobna diera... a na 6-ku to tam preco neni v moznostiach ? 5-ka je slaby vyraz![]()
![]()
![]()
![]()
Slovensko, kráááásna zem a nešiel by som preč ani za svet.
-
D!eSel_78
Star
Ou jee... Welcome, silny 50 Cent, pozer, ktoreho serie cely svet, ktory neznasa svoju rodinu, lebo to vidi v klipe nejakeho pseudo umelca, ktory neznasa rodnu krajinu, pretoze to nieje USA, ktory neznasa rodisko, lebo v jednom nizkorozpoctovom Beckovom horori nas vykreslili ako zadebnencov /mimochodom, reziser netusil, ze uz neexistuje Ceskoslovensko - Ten nas ide sudit?!/, atd.jeffo103 napísal:no isto ze bi som dal 1-ku,,, horsie sa tu zit ani neda to pripomina aj film HOSTEL ktory povazujem za najviac REALNY... spinava chodobna diera... a na 6-ku to tam preco neni v moznostiach ? 5-ka je slaby vyraz![]()
![]()
![]()
![]()
Hodnotim 4. Nebudem klamat, je velmi vela problemov, ktore politika nevyriesi. Keby sa ma pytate, co mi vadi, odpoviem, ze mi vadi rozmyslat nad tym, co mi vadi. Je toho velmi vela, no je to v nas, obcanoch tejto krajiny. Nejaky autor knihy o Bratislave napisal: Bratislavcania su mali velkomestania. Na Namesti v kaviarni je malo Slovakov, nemozu si dovolit nadhodnotene ceny, no ziju si svoj ,,velkomestsky" zivot.
Nechcem sa hadat, konkretizovat som schopny. No tie problemy neurobia zakony, preto nehadzem spinu na nikoho. Kazdy z vas by odpovedal - sami si za to mozeme.
-
Eritrea
Star
je to moj domov, nikde inde sa necitim tak ako doma..
ale mohlo by to byt aj lepsie po mnohych strankach... pristup ludi, ekonomicka vyspelost, lepsie socialne zabezpecenie pre ludi v nudzi, lacnejsie zdravotnictvo a kvalitnejsie sluzby, viac pracovnych prilezitosti...a pod.zatial sa ma to velmi ako studenta netyka,ale potom ano ...budem sa snazit prispiet k tomu aby to bolo uz len lepsie pre nas a ludi kt pridu po nas..
ale mohlo by to byt aj lepsie po mnohych strankach... pristup ludi, ekonomicka vyspelost, lepsie socialne zabezpecenie pre ludi v nudzi, lacnejsie zdravotnictvo a kvalitnejsie sluzby, viac pracovnych prilezitosti...a pod.zatial sa ma to velmi ako studenta netyka,ale potom ano ...budem sa snazit prispiet k tomu aby to bolo uz len lepsie pre nas a ludi kt pridu po nas..
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
fikus-kukis
Guru wannabe