Pálffy vraj skončil s hokejom

O športe...
stans
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa stans »

Je možné, že po doliečení sa na ľad vráti - zákulisné informácie hovoria že sa dohodol so Slaviou Praha. Belanikovú to ťahá domov, aj kvôli dieťaťu. To môžu byť "spoludôvody" Pálfyho rozhodnutia.
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

v sezone 2007/2008 bude Palffy s najvačšou pravdepodobnosťou opať hrať hokej a za Sláviu Praha.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

jj aj ja som pocul ze ma hravat za slaviu
J.O.S.E
King
King

správa

Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

hadam sa vrati aj do reprezentacie
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hmm

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

s hlbokym polutovanim Vam musim oznamit ze Zigo skoncil v Skalici...som zvedavy kolko tam vydrzii
SkiwO
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa SkiwO »

no co take sklamanie mozeme byt radi ze sa vobec niekde vratil NHL ho uz asi nezoberie a aspon bude na Slovensku a mozeme sledovat legendu :) a ak sa mu vydari sezoona ... ktovie ako to dopadne
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Tak ako sa hovorí vo futbale , pokiaľ by prišiel Ronaldinho hrať našu futbalovú ligu za pár rokov spadne v kvalite na úroveň nášho priemerného ligistu , tak je to i s našim hokejom - Žigo , NeŽigo odohrá nejaké 2 roky v našej extralige a " spadne " na Slovenskú úroveň ,
škoda , že nevyšlo nejaké zahraničie , snáď v blízkej budúcnosti
btw celkom by ma zaujímalo , hodnota zmluvy so Skalicou : )
mierna zmena
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Podla mna sa tam rozohra, bude tam maximalne pol roka a odfici..
J.O.S.E
King
King

správa

schw33k napísal:Tak ako sa hovorí vo futbale , pokiaľ by prišiel Ronaldinho hrať našu futbalovú ligu za pár rokov spadne v kvalite na úroveň nášho priemerného ligistu , tak je to i s našim hokejom - Žigo , NeŽigo odohrá nejaké 2 roky v našej extralige a " spadne " na Slovenskú úroveň ,
škoda , že nevyšlo nejaké zahraničie , snáď v blízkej budúcnosti
btw celkom by ma zaujímalo , hodnota zmluvy so Skalicou : )
mierna zmena
Prepač, ale smiem vedieť čo ťa vedie k tomu, žeby mal Žigo spadnúť na úroven našej ligy?

Si zober, že počas výluky hrali v našej lige také hviezdy ako Miro Šatan, Michal Handzuš, Marián Hossa, Marián Gáborík, Pavol Demitra či Lubo Višnovský.- a potom, ked začala opať NHL tak patria vždy k elite a nezdalo sa mi žeby padli na úroven našej ligy - oni totižto vyčnievali a ťahali niektorých hráčov, aby siahali po dne svojich síl / P. Húževka napríklad/

Si myslím, že zo začiatku to bude mať Žigo dosť ťažké, pretože už rok a pol nehral profesionálne hokej. Proste bude mať ťažký začiatok ale dúfam, že v priebehu sezony pôjdu jeho výkony nahor :) .

Tiež ma zaujíma ako aj teba približná suma jeho kontraktu, to môže byť celkom zaujimavé, ale myslím si, že kedže Skalica nie je nejakým bohatým mužstvom v našej extralige tak určite veľa nedostane a navyše ako som už spominal nehral už rok a pol a má určite zranenia, ktoré musel už prekonať /napr. rameno/.
rados915
Guru
Guru

Re: hmm

Príspevok od používateľa rados915 »

ProfionQQ napísal:s hlbokym polutovanim Vam musim oznamit ze Zigo skoncil v Skalici...som zvedavy kolko tam vydrzii
Prečo s hlbokým poľutovaním?? Slovenskí hokejoví fanúšikovia môžu byť len radi, že na svojich štadiónoch uvidia takého skvelého slovenského hokejistu. A s tým, že po 2 rokoch padne na úroveň slovenskú úroveň:
Keď bola výluka v NHL, celý rok tu odohrali niektorí hokejisti napr. Višňovský a potom ďalšiu sezónu v LAK si myslím, že neodohral ako na úrovni slovenského hokeja.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: hmm

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

radek21 napísal:Prečo s hlbokým poľutovaním?? Slovenskí hokejoví fanúšikovia môžu byť len radi, že na svojich štadiónoch uvidia takého skvelého slovenského hokejistu. A s tým, že po 2 rokoch padne na úroveň slovenskú úroveň:
Keď bola výluka v NHL, celý rok tu odohrali niektorí hokejisti napr. Višňovský a potom ďalšiu sezónu v LAK si myslím, že neodohral ako na úrovni slovenského hokeja.
ked som pisal ze s hlbokym polutovanim myslel som to tak ze mi je luto ze taky dobry hrac ako Zigo skonci v slov. sutazi...myslim ze aj ked nehral dlhsiu dobu hokej sutazne asi by mal aj na kvalitnejsiu sutaz
schw33k
Guru
Guru

Re: správa

Príspevok od používateľa schw33k »

J.O.S.E napísal:Prepač, ale smiem vedieť čo ťa vedie k tomu, žeby mal Žigo spadnúť na úroven našej ligy?
kľudne smieš :)

No lenže výluka trvala iba rok a ani celý rok tu viacerí neodohrali
Žigmund už samozrejme ani nemá svoju najlepšiu kvalitu , keď sa už bavíme o ňom , a proste naša liga nevyčnieva kvalitou z európskych mužstiev, no tak preto si myslím, ako som aj napísal , 2 roky , možno 3 , a kvalita bude na úrovni extraligy :)
J.O.S.E
King
King

Re: správa

schw33k napísal:kľudne smieš :)

No lenže výluka trvala iba rok a ani celý rok tu viacerí neodohrali
Žigmund už samozrejme ani nemá svoju najlepšiu kvalitu , keď sa už bavíme o ňom , a proste naša liga nevyčnieva kvalitou z európskych mužstiev, no tak preto si myslím, ako som aj napísal , 2 roky , možno 3 , a kvalita bude na úrovni extraligy :)
Súhlasím s tým, že viaceri tu neodohrali ani celú sezonu :) .Ale ako som už písal tak po začatí sezony 2005/2006 patrili títo hráči k najlepším hráčom svojích mužstiev. O tom, že Žigo nemá svojú kvalitu je nezmysel sa baviť skôr nemá formu si myslím ale bezpochyby je to kvalitný hráč.
Žigo počas sezony 2005/2006 vystriedal tuším dva kluby. Najprv hral v Skalici a potom odišiel do Slávie Praha - v oboch prípadoch mal priemer bod na zápas - tomu sa hovorí proste kvalita a čuch na goly
Ak sa pozeráme na učinkovanie Žiga v NHL treba povedať, že je to jediný slovenský hráč /teda ak nepočítame Stanislava Mikitu/, ktorý ma v základnej časti vo svojej kariere priemer viac ako bod na zápas - každú sezonu tam dokazoval svoju kvalitu.
Pozeral som TB na TA3, kedy Žigo podpísal zmluvu so Sklalicou - zmluva znie na 1 rok. / potom podľa mna pôjde hrať do Česka - osobný názor./, ale počas tohto roka si nemyslím žeby padol na úroven našich hračov. Skôr je namieste ked si myslím, že bude určite vynikať a svojimi prihrávkami bude prekvapovať samích adresatov prihráviek. :)
Ako sa Žigo vyjadril na tlačovke, tak chce pomôcť Skalici čo najviac a pokladá to za svoj dlh, ktorý chce splatiť. Kiež by boli viacerí takíto hokejisti, ktorí takto zmýšľajú, možno by naša extraliga napredovala vyššie.
Napísať odpoveď