|
|
|
| Autor |
Správa |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5414 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2008, 18:31 Predmet: |
|
|
| spike97 napísal: |
| Slabá kópia Susedov,čo sa dá povedať aj na Priatelky a Normálnu rodinku....Nevedeli nič nové vymyslieť..po čase to diváka už unudí tak ako mňa. |
No tak to brzdi...Susedia boli komedialny serial, Panelak je pomerne vazny a zabavnost nestavia na komickosti postav, ale na dialogoch. A Priatelky s Normalnou rodinkou si nezasluzia ani dlhsue hodnotenie, to je odpad slovenskej televiznej tvorby. |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 514
Zaslal: 19 Apr 2008, 21:15 Predmet: |
|
|
GothaR : no hej nie je to tá istá kategória,ale Susedom sa nikdy nevyrovnajú...a stou slabou kópiou som to tak myslel,že oni si asi mysleli,že ked hlavnú úlohu bude hrať herečka,ktorá je práve najslávnejšia tak si ich fanúšikov prenesie aj k Paneláku,ale podla mňa sa to vôbec nepodarilo.
Neviem či sa tomu príspevku dá pochopiť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5414 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2008, 21:20 Predmet: |
|
|
| spike97 napísal: |
GothaR : no hej nie je to tá istá kategória,ale Susedom sa nikdy nevyrovnajú...a stou slabou kópiou som to tak myslel,že oni si asi mysleli,že ked hlavnú úlohu bude hrať herečka,ktorá je práve najslávnejšia tak si ich fanúšikov prenesie aj k Paneláku,ale podla mňa sa to vôbec nepodarilo.
Neviem či sa tomu príspevku dá pochopiť. |
Pochopit sa da, asi mas aj pravdu, ale poznam par ludi, ktori susedov rovnako ako ja neznasali a Panelak pozeraju pravidelne. Cize pre mna je hlavnym lakadlom vyhybanie sa trapnosti a dobre herecke vykony Miezgu s Bartom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 514
Zaslal: 19 Apr 2008, 21:29 Predmet: |
|
|
| GothaR : ved jasné,že nie u každého...ja len podla toho posudzujem,čo som počul od svojich známych a tam sa väčšine páčili Susedia...a ja sa ani nad tým nečudujem,že niekto viac preferuje Panelák...ved sme predsa ludia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Calvin SFX Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.09.2006 Príspevky: 203 Bydlisko: State BARCA okres Kosice Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2008, 14:34 Predmet: |
|
|
| Da sa to pozerat lebo tam nejde oto aby sa len divak smial a je jedno ci na trapnom vtipe alebo na zabiti cloveka ako pri susedoch ale ide tam aj o dej i ked slaba stranka je Viki Rakova ktora je tam podla mna uplne umela |
|
| Návrat hore |
|
 |
Slayter Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2006 Príspevky: 992 Bydlisko: Bratislava; Vek: 17 Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2008, 15:47 Predmet: |
|
|
Ja som na tento serial celkom namotany. Akurat ma stve, ze to dali od 20.00 takze teraz mozem robit ownage na Battlefielde len do osmej  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1797 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2008, 16:11 Predmet: |
|
|
| Aj mne ten čas pred tým vyhovoval viacej. Možno zistili, že má dosť vysokú sledovanosť, tak ho šupli na 20:00, aby mal ešte väčšiu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Saq.utd Star

Stav:  Založený: 01.11.2004 Príspevky: 590
Zaslal: 21 Apr 2008, 16:22 Predmet: |
|
|
| keby tam vybrali ako hlavnu postavu niaku inu herecku ako pani madarku co sa nevie vyjadrit ,tak by to bolo este lepsi.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1797 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2008, 16:27 Predmet: |
|
|
| Blbé je, že Viki každý porovnáva, aká bola v Susedoch a aká je v Paneláku. Pri tom, ako tu bolo spomínané, ide úplne o iný žáner, iné situácie a inú rolu, ktorú stvárňuje, ale väčšine ľudí sa do podvedomia dostala asi ako Ildikó... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dizzy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2006 Príspevky: 469 Bydlisko: BA, HPR :) Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2008, 11:08 Predmet: |
|
|
| bolek napísal: |
| Blbé je, že Viki každý porovnáva, aká bola v Susedoch a aká je v Paneláku. Pri tom, ako tu bolo spomínané, ide úplne o iný žáner, iné situácie a inú rolu, ktorú stvárňuje, ale väčšine ľudí sa do podvedomia dostala asi ako Ildikó... |
tento zaner jej potom nesedi. jasne je vidiet, ze sa nedokaze vzit do svojej postavy. podla mna najhorsi herecky vykon zo vsetkych postav. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1765 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2008, 12:36 Predmet: |
|
|
| Dizzy napísal: |
| tento zaner jej potom nesedi. jasne je vidiet, ze sa nedokaze vzit do svojej postavy. podla mna najhorsi herecky vykon zo vsetkych postav. |
Presne, vsetky slova ktore povie su take bezcharakterne, mozno akurat pasaze kedje nastvata sa daju ako tak zniest... |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

|
Zaslal: 22 Apr 2008, 20:29 Predmet: |
|
|
Hej, aj ja mám taký pocit, že sa musí sústrediť, aby nezačala po maďarsky. Ale rodinka Švehlovcov, Bajzovcov a pán profesor to dobre zachraňujú.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
matoa Amateur

Stav:  Založený: 10.12.2006 Príspevky: 33
Zaslal: 24 Apr 2008, 13:51 Predmet: |
|
|
| Ja velmi nepozeravam taketo veci, ale Panelák pozerám. Celkom zaujímavé to je... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|