|
|
|
| Autor |
Správa |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5414 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 22:13 Predmet: Panelák |
|
|
Co hovorite na tento serial?
Na csfd ma 30%, ale osobne nechapem preco Podla mna je to prvy slovensky serial, kde herci naozaj hraju, dokonca aj kamera je celkom fajn.
Scenar posobi miestami umelo, ale da sa tam aj zasmiat a popritom nie je trapny ako v Susedoch a zaroven ma aj rozumne zapletky.
Trocha mi vadi, ze to chodi kazdy den, ale na zaciatku su zostrihy, takze ak clovek 1-2 diely po sebe nevidi, o vela nepride  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2369 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 22:16 Predmet: |
|
|
Suhlasim, je to prvy slovensky serial ktory sa naozaj da pozerat.
Urcite si zasluzi viac nez 30% |
|
| Návrat hore |
|
 |
theBliZZard Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.01.2005 Príspevky: 240 Bydlisko: 4.815 162.342 Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 22:24 Predmet: |
|
|
| Je to prvy slovensky serial, ktory ako tak sledujem. Aj ked clovek vynechana par casti sa o nic nepride. Celkom dobri su herci, vacsinu nepoznam, nie som funasik slovenskej kinematografie, ale myslim ze hercov trafili. Aj ked sa pamatam ako som po zhliadnuti prvej casti krutil nosom, ze aka volovina, nakoniec to nie je az take zle a da sa to pozerat, ale nemusel to byt daily. A mam iba sam taky pocit, ze zo vsetkych hercov je tak ospevovana Rakova nejhorsia?! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1765 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 22:27 Predmet: |
|
|
Njn aj ja si to rad pozriem, jedine mi tam vadi kusa slaby herecky vykon Viki Rakovej, ale tak mozno casom, ale urcite je to fakt nieco prelomove na swk... a som rad ze s tym prisla JOJka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1860 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 22:32 Predmet: |
|
|
| podla mna ovela pozeratelnejsie ako trebars Ordinacia ale ine sracky ktore vyprodukovali ostatne televizie |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5414 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 22:54 Predmet: |
|
|
| theBliZZard napísal: |
| A mam iba sam taky pocit, ze zo vsetkych hercov je tak ospevovana Rakova nejhorsia?! |
No podla mna je to dane tym, ze si ju vela ludi pamata zo susedov. Mne sa zda v pohode, sice nema na Dr. Bajzu (Marian Miezga), ale aj tak sa drzi. Najhorsia je tam asi ta maserka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
muffy69 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.03.2007 Príspevky: 377 Bydlisko: Zlaté Moravce Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 23:00 Predmet: |
|
|
tiez sa mi lubi tento serial aj dobra hudba je tam vybrata ale tiez ma velmi slovenska tvorba nelaka |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

|
Zaslal: 15 Apr 2008, 23:41 Predmet: |
|
|
| muffy69 napísal: |
tiez sa mi lubi tento serial aj dobra hudba je tam vybrata ale tiez ma velmi slovenska tvorba nelaka |
Mna tiez nelaka, ale preto, ze doteraz to bol vsetko odpad na ktory sa nedalo pozerat viac ako 20 minut v kuse. (aj mafstory pozeram len popri surfovani, lebo naraz by som to nedokazal, no sem tam maju dobre hlasky) Lenze panelak sa pozerat da a nemam pri nom pocit, ze si zo mna tvorcovia robia srandu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Old Dirty Bastard Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 643 Bydlisko: Nablízku... Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2008, 5:47 Predmet: |
|
|
hmm 30%, to si nezaslužia všetci čo ste tam registrovany dajte za 5* nech tomu zdvihneme hodnotenie aspon trochu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3159 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2008, 6:59 Predmet: |
|
|
no nazor este nemam, nepocul som dobre ohlasy, ale tak pozriem si nejaky diel a editnem to snad
k tym susedom a trapnemu scenaru: mozno bol trapny, ale miestami, nie stale... osobne som ich celkom rad povedal ako vypln vecera  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

|
Zaslal: 16 Apr 2008, 9:13 Predmet: |
|
|
| 2Pacaveli napísal: |
no nazor este nemam, nepocul som dobre ohlasy, ale tak pozriem si nejaky diel a editnem to snad
k tym susedom a trapnemu scenaru: mozno bol trapny, ale miestami, nie stale... osobne som ich celkom rad povedal ako vypln vecera  |
No ja som sa na susedov nemohol ani pozerat, to bolo nieco strasne. Hlavne ta ich stara suseda ci co to bolo. S madarmi bola sranda, ale inak fakt velmi slabe.
K csfd: svedomie mi nedovolilo dat viac ako 3 hviezdicky, co je vsak stale 60%. 4 davam uz lepsim dielam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3310 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2008, 9:20 Predmet: |
|
|
je dobre ze sa nieco taketo nataca, je to urcite zaujimave, da sa na to pozerat, ale vykony niektorych "hercov" su hrozne... napr. viki rakova nie je zla herecka, ale tato rola jej absolutne ensedi, viac jej sadla ildiko a nehovorim to kvoli zvyku na tu postavu. tam sa mohla utrhnut z retaze a ukazat co v nej je. osobne aj ako zena sa mi viac pacila v susedoch, tu je prehnane zmalovana. ale herecky vykon nic moc, je ocividne ako sa snazi hovorit spisovne aj ked jej to nejde, takze v scenari ju nahodili ako novozamocanku, aby jej nedostatky skryli. ale pre mna je uplne nepresvedciva, rozprava pomaly, afektovane ako keby na niecom ficala. zato maserka ria melie pantom o 106 najmenej vdacnu postavu ma asi didi morova, ale v polohe mrchy sa ocividne nasla, vyzera to tak, ako keby sa v tom vyzivala
nie je to tocene ako sitcom, je to u nas mozno este nieco nove, neokukane, takze sledovanost to ma dobru k spokojnosti autorov si myslim. asi tretina veci je lahko predvidatelnych, ale aj tak je to fajn odreagovanie a par casti som uz videl a je to naozaj pozeratelne ked clovek vypne mozog  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1797 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2008, 13:42 Predmet: |
|
|
Ja to sem tam pozerám. Len ma rozčuľuje, že to ide 15 minút, z toho tri minúty opakujú, čo bolo v minulej časti, potom ide reklama a potom ďalších 10 minút a koniec.
Inak herci sú fajn, má to dobré zápletky, len by sa to mohlo aj začať trochu rozmotávať Je to asi prvý seriál, ktorý si pozriem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
PAIN Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.12.2005 Príspevky: 557 Bydlisko: Turčiansky Svätý Martin Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2008, 13:44 Predmet: |
|
|
| No neviem, mne sa to moc nepaci....mi to take pomale pripada, idealne na zaspatie.....situacia: pride clovek vecer unaveny z prace, konecne si lahne do postele, zapne telku a za 10min spi....ale tak na druhu stranu beriem ze je to nove....urcite 10X lepsie ako mega trapnost na Markize...uzasna rodinka...teda aspon myslim ze sa to tak vola, videl som to len raz aj to nie cele a stacilo.....skôr som zvedavy na Mesto Tienov....ale racej nic uzasne od toho neocakavam |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

|
Zaslal: 16 Apr 2008, 13:51 Predmet: |
|
|
| PAIN napísal: |
| No neviem, mne sa to moc nepaci....mi to take pomale pripada, idealne na zaspatie.....situacia: pride clovek vecer unaveny z prace, konecne si lahne do postele, zapne telku a za 10min spi....ale tak na druhu stranu beriem ze je to nove....urcite 10X lepsie ako mega trapnost na Markize...uzasna rodinka...teda aspon myslim ze sa to tak vola, videl som to len raz aj to nie cele a stacilo.....skôr som zvedavy na Mesto Tienov....ale racej nic uzasne od toho neocakavam |
Tak ta rodinka to je este umelecke dielo oproti Priatelkam, to som len pocuval a uz mi z toho bolo zle
Inak Mesto tienov zaujima aj mna, som zvedavy ako to dopadne, lebo slovenska aj ceska tvorba casto pada na zlych hercoch, tak snad sa im teraz zadari.
A k tomu zaspavaniu - no ako kedy, skor asi sceny v bare alebo masaznom salone su take obkecavacky, hlavne veci sa deju v ordinacii a doma u gynekologa  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|