Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Panelák
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 22:13    Predmet: Panelák Odpovedať s citátom  

Co hovorite na tento serial?
Na csfd ma 30%, ale osobne nechapem preco Smile Podla mna je to prvy slovensky serial, kde herci naozaj hraju, dokonca aj kamera je celkom fajn.
Scenar posobi miestami umelo, ale da sa tam aj zasmiat a popritom nie je trapny ako v Susedoch a zaroven ma aj rozumne zapletky.
Trocha mi vadi, ze to chodi kazdy den, ale na zaciatku su zostrihy, takze ak clovek 1-2 diely po sebe nevidi, o vela nepride Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Gangy
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 18.11.2004

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 22:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Suhlasim, je to prvy slovensky serial ktory sa naozaj da pozerat.
Urcite si zasluzi viac nez 30%
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
theBliZZard
Light Star
Light Star

Založený: 25.01.2005

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 22:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Je to prvy slovensky serial, ktory ako tak sledujem. Aj ked clovek vynechana par casti sa o nic nepride. Celkom dobri su herci, vacsinu nepoznam, nie som funasik slovenskej kinematografie, ale myslim ze hercov trafili. Aj ked sa pamatam ako som po zhliadnuti prvej casti krutil nosom, ze aka volovina, nakoniec to nie je az take zle a da sa to pozerat, ale nemusel to byt daily. A mam iba sam taky pocit, ze zo vsetkych hercov je tak ospevovana Rakova nejhorsia?!
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Retne
King
King

Založený: 01.08.2004

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 22:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Njn aj ja si to rad pozriem, jedine mi tam vadi kusa slaby herecky vykon Viki Rakovej, ale tak mozno casom, ale urcite je to fakt nieco prelomove na swk... a som rad ze s tym prisla JOJka Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mirak2
King
King

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 22:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

podla mna ovela pozeratelnejsie ako trebars Ordinacia ale ine sracky ktore vyprodukovali ostatne televizie
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 22:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

theBliZZard napísal:
A mam iba sam taky pocit, ze zo vsetkych hercov je tak ospevovana Rakova nejhorsia?!
No podla mna je to dane tym, ze si ju vela ludi pamata zo susedov. Mne sa zda v pohode, sice nema na Dr. Bajzu (Marian Miezga), ale aj tak sa drzi. Najhorsia je tam asi ta maserka Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
muffy69
Medium Star
Medium Star

Založený: 27.03.2007

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 23:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

tiez sa mi lubi tento serial aj dobra hudba je tam vybrata Smile ale tiez ma velmi slovenska tvorba nelaka
Návrat hore
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 23:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

muffy69 napísal:
tiez sa mi lubi tento serial aj dobra hudba je tam vybrata Smile ale tiez ma velmi slovenska tvorba nelaka
Mna tiez nelaka, ale preto, ze doteraz to bol vsetko odpad na ktory sa nedalo pozerat viac ako 20 minut v kuse. (aj mafstory pozeram len popri surfovani, lebo naraz by som to nedokazal, no sem tam maju dobre hlasky) Lenze panelak sa pozerat da a nemam pri nom pocit, ze si zo mna tvorcovia robia srandu.
Návrat hore
Old Dirty Bastard
Star
Star

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 5:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

hmm 30%, to si nezaslužia Rolling Eyes všetci čo ste tam registrovany dajte za 5* nech tomu zdvihneme hodnotenie aspon trochu Smile
Návrat hore
2Pacaveli
Addict
Addict

Založený: 30.06.2006

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 6:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

no nazor este nemam, nepocul som dobre ohlasy, ale tak pozriem si nejaky diel a editnem to snad Wink

k tym susedom a trapnemu scenaru: mozno bol trapny, ale miestami, nie stale... osobne som ich celkom rad povedal ako vypln vecera Razz
Návrat hore
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 9:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

2Pacaveli napísal:
no nazor este nemam, nepocul som dobre ohlasy, ale tak pozriem si nejaky diel a editnem to snad Wink

k tym susedom a trapnemu scenaru: mozno bol trapny, ale miestami, nie stale... osobne som ich celkom rad povedal ako vypln vecera Razz
No ja som sa na susedov nemohol ani pozerat, to bolo nieco strasne. Hlavne ta ich stara suseda ci co to bolo. S madarmi bola sranda, ale inak fakt velmi slabe.
K csfd: svedomie mi nedovolilo dat viac ako 3 hviezdicky, co je vsak stale 60%. 4 davam uz lepsim dielam Smile
Návrat hore
Kibo
Addict
Addict

Založený: 11.09.2005

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 9:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

je dobre ze sa nieco taketo nataca, je to urcite zaujimave, da sa na to pozerat, ale vykony niektorych "hercov" su hrozne... napr. viki rakova nie je zla herecka, ale tato rola jej absolutne ensedi, viac jej sadla ildiko a nehovorim to kvoli zvyku na tu postavu. tam sa mohla utrhnut z retaze a ukazat co v nej je. osobne aj ako zena sa mi viac pacila v susedoch, tu je prehnane zmalovana. ale herecky vykon nic moc, je ocividne ako sa snazi hovorit spisovne aj ked jej to nejde, takze v scenari ju nahodili ako novozamocanku, aby jej nedostatky skryli. ale pre mna je uplne nepresvedciva, rozprava pomaly, afektovane ako keby na niecom ficala. zato maserka ria melie pantom o 106 Very Happy najmenej vdacnu postavu ma asi didi morova, ale v polohe mrchy sa ocividne nasla, vyzera to tak, ako keby sa v tom vyzivala Smile
nie je to tocene ako sitcom, je to u nas mozno este nieco nove, neokukane, takze sledovanost to ma dobru k spokojnosti autorov si myslim. asi tretina veci je lahko predvidatelnych, ale aj tak je to fajn odreagovanie a par casti som uz videl a je to naozaj pozeratelne ked clovek vypne mozog Smile
Návrat hore
bolek
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 26.03.2007

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 13:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja to sem tam pozerám. Len ma rozčuľuje, že to ide 15 minút, z toho tri minúty opakujú, čo bolo v minulej časti, potom ide reklama a potom ďalších 10 minút a koniec. Rolling Eyes
Inak herci sú fajn, má to dobré zápletky, len by sa to mohlo aj začať trochu rozmotávať Smile Je to asi prvý seriál, ktorý si pozriem.
Návrat hore
PAIN
Star
Star

Založený: 01.12.2005

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 13:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

No neviem, mne sa to moc nepaci....mi to take pomale pripada, idealne na zaspatie.....situacia: pride clovek vecer unaveny z prace, konecne si lahne do postele, zapne telku a za 10min spi....ale tak na druhu stranu beriem ze je to nove....urcite 10X lepsie ako mega trapnost na Markize...uzasna rodinka...teda aspon myslim ze sa to tak vola, videl som to len raz aj to nie cele a stacilo.....skôr som zvedavy na Mesto Tienov....ale racej nic uzasne od toho neocakavam
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 13:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

PAIN napísal:
No neviem, mne sa to moc nepaci....mi to take pomale pripada, idealne na zaspatie.....situacia: pride clovek vecer unaveny z prace, konecne si lahne do postele, zapne telku a za 10min spi....ale tak na druhu stranu beriem ze je to nove....urcite 10X lepsie ako mega trapnost na Markize...uzasna rodinka...teda aspon myslim ze sa to tak vola, videl som to len raz aj to nie cele a stacilo.....skôr som zvedavy na Mesto Tienov....ale racej nic uzasne od toho neocakavam
Tak ta rodinka to je este umelecke dielo oproti Priatelkam, to som len pocuval a uz mi z toho bolo zle Smile
Inak Mesto tienov zaujima aj mna, som zvedavy ako to dopadne, lebo slovenska aj ceska tvorba casto pada na zlych hercoch, tak snad sa im teraz zadari.
A k tomu zaspavaniu - no ako kedy, skor asi sceny v bare alebo masaznom salone su take obkecavacky, hlavne veci sa deju v ordinacii a doma u gynekologa Smile
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalšia
Strana 1 z 3

Prejdi na: