|
|
|
| Autor |
Správa |
r3sp3ct Light Professional

Stav:  Založený: 27.09.2005 Príspevky: 796 Bydlisko: U hojkovho Joža Karma: 
|
Zaslal: 20 Sep 2006, 16:35 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| Neospravedlnil by som sa im, ako to on spravil. Oni sa tiez neospravedlnuju, ked zabijaju Krestanov a ludi s inym nabozenstvom "v mene Allaha". |
Ani židia sa nekajajú  |
|
| Návrat hore |
|
 |
safan Star

Stav:  Založený: 25.04.2006 Príspevky: 680 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 27 Nov 2006, 13:29 Predmet: |
|
|
| papez je velmi smiesna institucia.cela cirkev je smiesna a opovrhujem nou.je len skoda,&e dnes maju este trochu moci.aj ked uz nastastie nie tolko,ako v stredoveku,ked mohli Couqistadori zabijat koho chceli a cirkev upalovala zeny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Angelos Amateur

Stav:  Založený: 15.11.2005 Príspevky: 22
Zaslal: 29 Nov 2006, 22:43 Predmet: |
|
|
| safan napísal: |
| papez je velmi smiesna institucia.cela cirkev je smiesna a opovrhujem nou.je len skoda,&e dnes maju este trochu moci.aj ked uz nastastie nie tolko,ako v stredoveku,ked mohli Couqistadori zabijat koho chceli a cirkev upalovala zeny. |
tvoj názor, ale takto by sme mohli opovrhovať každým náboženstvom a ateistami tiež, keďže všetci majú niečo za ušami... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Angelos Amateur

Zaslal: 29 Nov 2006, 22:56 Predmet: |
|
|
| roman3x napísal: |
| krestania su rovnako haklivy a mozno sa roztahuju viac po svete, ako muslimovia, aspon v tomto storoci ... |
háklivý sú všetci, či už sa to týka kresťanov, alebo moslimov.
myslím si, že problém je v tom, keď sa dané náboženstvo zradikalizuje do tej miery, že obmedzuje slobodu tých, ktorí nezastávajú rovnaký názor.
V minulosti to bolo aj kresťanstvo, práve svojími krížiackymi výpravami atd., ale ako všetci vieme, práve v dnešnom modernom svete, v ktorom žijeme, jediný kresťania v osobe bývalého pápeža Jána Pavla II. sa za všetky zverstvá z minulosti oficiálne ospravedlnili.
Takéto oficiálne vyhlásenie, či už zo strany židov, alebo moslimov som doteraz nezachytil.
Takže si myslím, že je veľký rozdiel v tom, keď vyjadrím svoj názor slovne, alebo tým, že zabijem niekoľko desiatok ľudí niekde na ulici. |
|
| Návrat hore |
|
 |
safan Star

|
Zaslal: 30 Nov 2006, 0:22 Predmet: |
|
|
| Angelos napísal: |
| tvoj názor, ale takto by sme mohli opovrhovať každým náboženstvom a ateistami tiež, keďže všetci majú niečo za ušami... |
isteze...kazdy mame svoje.ale cirkev sa tu bere ako nieco viac ako v skutocnosti je.ona dakedy bola.to je uz minulost. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Angelos Amateur

Zaslal: 30 Nov 2006, 0:33 Predmet: |
|
|
| safan napísal: |
| isteze...kazdy mame svoje.ale cirkev sa tu bere ako nieco viac ako v skutocnosti je.ona dakedy bola.to je uz minulost. |
myslím si, že cirkev tvoria najmä ľudia a tí hore, to je zase len politika, s ktorou ani ja niekedy nesuhlasim a to som veriaci. ja osobne to prirovnávam k tomu, že ani ja nesúhlasím, akú politiku robí slovenská vláda, ale aj tak budem hrdý na to, že som Slovák. |
|
| Návrat hore |
|
 |
allias Star

Stav:  Založený: 06.05.2005 Príspevky: 556
Zaslal: 30 Nov 2006, 6:41 Predmet: |
|
|
Ze sa Ratzinger neospravedlnil, nie je pravda. Moslimovia vsak tvrdia, ze to neurobil dokladne.
Som dost liberalny, nech si kazdy uznava ake nabozenstvo chce, len nech ma nepresviedca, ze to jeho je naj...
Moslimovia su vsak v poslednej dobe podrazdeni jak apendix. Nepacia sa im vtipy na proroka, co povedal papez a pod. Od 11.9 sa zacinaju volajako rozpinat a udajne Nostradam tvrdil, ze zlo pride dalekeho vychodu.
Alah akbar. |
|
| Návrat hore |
|
 |
safan Star

|
Zaslal: 30 Nov 2006, 13:06 Predmet: |
|
|
| no to je proste ich natura.su na take veci haklivy.no a my(zapad,teda ak sa Slovensko moze zan povazovat)sa rozpiname uz od stredoveku.napr.kriziacke vypravy,kolonizacie afriky a dalsich,juzna amerika a ine vyvrazdovania... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5094 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 30 Nov 2006, 13:17 Predmet: |
|
|
| Joe-Joe napísal: |
Od 11.9 sa zacinaju volajako rozpinat a udajne Nostradam tvrdil, ze zlo pride dalekeho vychodu.
Alah akbar. |
Natura islamskeho sveta je vseob. znama, preto otazka znie, kto ich k tomu vyprovokoval, resp. vyprovokuje. Ked si zobereme, coho sme svedkami po minimalne podozrivych okolnostiach 9/11... Toto vsak uz s temou- papezom- vela spolocneho nema. |
|
| Návrat hore |
|
 |
safan Star

|
Zaslal: 30 Nov 2006, 13:19 Predmet: |
|
|
| veru tak...nikto nevie ako to vsetko v skutocnosti bolo.mozno ich len vyprovokovali nejak aby mali zamienku.ako ked roosevelt vedel ze japonci idu zautocit na pearl harbor a nechal ich,lebo chcel ist do vojny.aj ked to je tiez diskutabilne |
|
| Návrat hore |
|
 |
ja.ck Amateur

Stav:  Založený: 21.08.2006 Príspevky: 24
Zaslal: 09 Dec 2006, 19:25 Predmet: |
|
|
| Joe-Joe napísal: |
Ze sa Ratzinger neospravedlnil, nie je pravda. Moslimovia vsak tvrdia, ze to neurobil dokladne.
Som dost liberalny, nech si kazdy uznava ake nabozenstvo chce, len nech ma nepresviedca, ze to jeho je naj...
Moslimovia su vsak v poslednej dobe podrazdeni jak apendix. Nepacia sa im vtipy na proroka, co povedal papez a pod.... . |
v moslimskych krajinach je radikalne odlisna kultura a sposob zivota. ked niekto na "vyspelom" zapade nejak napadne cirkev, tak z toho nikto tragediu nerobi. ale na "zaostalom" vychode to beru ako urazku. a jedina cesta ako sa branit su demonstracie. ( urcite neobhajujem atentatnikov )
+
ak by nejaky moslim vyhlasil do celeho sveta ze jezis je*al svoju mater a nejaka iracky dennik vyhlasi sutaz o tom, kto to najlepsie zilustruje, tak by asi krestania neboly tiez nejak extremne nadseni. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stoporko VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2005 Príspevky: 670 Bydlisko: Holy Land Karma: 
|
Zaslal: 09 Dec 2006, 20:04 Predmet: |
|
|
...pokial su moslimovia tak netolerantni voci inym kulturam, preco by mali byt tie kultury tolerantne voci nim? - tyka sa to hlavne robenia si vtipov... do politicko-kulturnej sfery zachadzat nechcem...
btw, v ktorom storoci robila Europa svoje kriziacke vypravy? A kedy ich robi vychod? Zeby boli este len v stredoveku? -no offence |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3966 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 18:07 Predmet: |
|
|
| Stoporko napísal: |
btw, v ktorom storoci robila Europa svoje kriziacke vypravy? A kedy ich robi vychod? Zeby boli este len v stredoveku? -no offence |
1427
pride cas ked nas predbehnu, ale asi iba v pocte kalendarnych rokov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misojogi Amateur

Stav:  Založený: 24.02.2006 Príspevky: 17
Zaslal: 12 Dec 2006, 19:50 Predmet: |
|
|
na ceskom webe som nasiel nadherny komentar:
Benedikt 16 citoval stareho cisara
a moslimovia na protest, ze uz nie su nasilne nabozenstvo, zacali vypalovat kostoly a prepadavat krestanske komunity |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cicatrix Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.02.2006 Príspevky: 317 Bydlisko: CITY fest ZH Karma: 
|
Zaslal: 13 Dec 2006, 17:03 Predmet: |
|
|
| Misojogi napísal: |
na ceskom webe som nasiel nadherny komentar:
Benedikt 16 citoval stareho cisara
a moslimovia na protest, ze uz nie su nasilne nabozenstvo, zacali vypalovat kostoly a prepadavat krestanske komunity |
to je presne to čo sa mi na nich vôbec nepáči....... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|