|
|
|
| VOLBA MISS :) |
| HZDS |
|
7% |
[ 10 ] |
| SDKU |
|
30% |
[ 44 ] |
| ANO |
|
2% |
[ 4 ] |
| SMER |
|
9% |
[ 14 ] |
| KDH |
|
5% |
[ 8 ] |
| SMK |
|
4% |
[ 6 ] |
| KSS |
|
2% |
[ 4 ] |
| SNS |
|
26% |
[ 37 ] |
| SF |
|
2% |
[ 4 ] |
| iná pol. strana / subjekt |
|
7% |
[ 11 ] |
|
| Celkom hlasov : 142 |
|
| Autor |
Správa |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3551 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2006, 23:33 Predmet: |
|
|
volny pohyb lol povec to tym co nemaju ani na potraviny.. ze maju volny pohyb hh
btw preco ma mazete:)
//mastermind: mazol som ti len jeden post, v ktorom si nenapisal nic len aby sme volili cislo XX |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1574 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2006, 7:07 Predmet: |
|
|
Míting v Trnave
Slovenská ľudová strana v spolupráci so Slovenskou pospolitosťou organizuje v Trnave dňa 14. júna 2006 od 18.00 do 21.00 hod. míting s voličmi.
Zhromaždenie sa bude konať na Trojičnom námestí, kde od 18:00 do 19:00 hod. bude vystupovať hudobná dychová skupina Borovienka. Po ukončení vystúpenia hudobnej skupiny, od 19:00 do 20:00 hod., budú nasledovať vystúpenia kandidátov na poslancov do NR SR. Po skončení vystúpení, od 20:00 do 21:00 hod., bude slávnostný predvolebný pouličný vlajkový, fakľový a sviečkový sprievod. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Linkman Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2004 Príspevky: 2500 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2006, 8:10 Predmet: |
|
|
sľs je tiež banda tupcov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6439 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2006, 9:03 Predmet: |
|
|
| hezo napísal: |
| ..bude slávnostný predvolebný pouličný vlajkový, fakľový a sviečkový sprievod... |
Toto bude sviatok pre nackov. Trnava, Slovenska Pospolitost.. Som si isty, ze toho zase budu plne televizie aj noviny.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
LubosZ Medium Star

Stav:  Založený: 03.09.2005 Príspevky: 476 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2006, 9:14 Predmet: |
|
|
Ja volim KDH.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo Professional

|
Zaslal: 13 Jún 2006, 9:32 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| Toto bude sviatok pre nackov. Trnava, Slovenska Pospolitost.. Som si isty, ze toho zase budu plne televizie aj noviny.. |
...to si povedal ty... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Linkman Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2004 Príspevky: 2500 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2006, 9:33 Predmet: |
|
|
| nie taka byva skutočnosť |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6439 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2006, 11:05 Predmet: |
|
|
| hezo napísal: |
| ...to si povedal ty... |
To som povedal ja a asi si na to kludne aj vsadim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo Professional

|
Zaslal: 13 Jún 2006, 12:02 Predmet: |
|
|
Pravdu povediac, neviem ako dopadne tento míting, ale určite sa ho zúčastním...
Ale najviac ma zaráža to, že ked si v tomto štáte chcú ludia niekoho uctit, vid. Modra - tak ho nezákonne rozoženú obuškami.
Ale minulú sobotu sa tu konal nejaký koncert feťákov, boli tam sám zrúdy všelijakých výzorov, ale o to nejde, ide o to, že sa tam motalo plno neplnoletých faganov, ktorý boli zhulený, ponpíjaný a nevem ešte čo. A pritom sa tam vozil jeden fízel v aute a ani sa nesnažil niekoho kontrolovať, mal v pitchi. Tak potom o čom to je? Je to o tom, že policajti a aj celý systém maju takýchto neškodných feťáčikov v pitchi, sú im ukradnutý a je im to jedno. Ale akonáhle sa snaží niekto o zmenu v tomto prehnitom štáte, okamžite je hrubou silou nezákonne potláčaný. Asi toľko. |
|
| Návrat hore |
|
 |
AppleBred Medium Star

Stav:  Založený: 19.08.2004 Príspevky: 307
Zaslal: 13 Jún 2006, 13:07 Predmet: |
|
|
Rozdiel je asi v tom, ze ty neskodny fetacikovia nikomu neublizuju, a kriteriom pre hodnotenie kvality ludi pre nich nieje rasa ci etnicka prislusnost. Co sa o velkej casti privrzencov kotlebu neda povedat. Prave naopak. Su schopny ublizovat, terorizovat, zastrasovat kohokolvek kte je trosku iny ako ich ideal slovaka.
Nezda sa vam cely ten princip rasovej neznasanlivosti uplne scestny ? Ved v prvom rade sme ludia, az potom su rasy a etnika. Naco je dobre to nasilie a zloba ??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

|
Zaslal: 13 Jún 2006, 14:15 Predmet: |
|
|
mne sa zdaju scestne tvoje predstavy na tuto temu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
r3sp3ct Light Professional

Stav:  Založený: 27.09.2005 Príspevky: 796 Bydlisko: U hojkovho Joža Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2006, 16:22 Predmet: |
|
|
| AppleBred napísal: |
| Rozdiel je asi v tom, ze ty neskodny fetacikovia nikomu neublizuju.....bla bla bla |
Heh lool, toto bolo dobré no neviem ako si ty predstavuješ budúcnosť svojích detí, ale ja by som nerád mal doma "neškodného" feťáka ktorý bude viac skurený ako pri rozume, lebo bude mať "halušky" a nevedieť čo a jak.... no a teraz sa ma niekto opýta či by som mal radšej doma "narodne zmýšľajúceho slováka" (po vašom rasistu, lebo vám sa tie pojmy už pletú) moja odp. : radšej áno  |
|
| Návrat hore |
|
 |
AppleBred Medium Star

Zaslal: 13 Jún 2006, 16:55 Predmet: |
|
|
| don.carleone.sk napísal: |
Heh lool, toto bolo dobré no neviem ako si ty predstavuješ budúcnosť svojích detí, ale ja by som nerád mal doma "neškodného" feťáka ktorý bude viac skurený ako pri rozume, lebo bude mať "halušky" a nevedieť čo a jak.... no a teraz sa ma niekto opýta či by som mal radšej doma "narodne zmýšľajúceho slováka" (po vašom rasistu, lebo vám sa tie pojmy už pletú) moja odp. : radšej áno  |
Kde som povedal, ze chcem aby moje decko bolo fetak ? Nahodou sa pohybujem v oblasti, ktora sa okrem ineho zaobera aj drogovou problematikou. Drogy su velky problem to je snad jasne kazdemu.
"Narodne zmyslajuci slovak" ... proti takym v poctate nic nemam.
Ale to ze Kotleba sympatizuje, respektive sa pri nom motaju extremisticke skupiny vyholenych chlapcov to snad nechces popierat.
BTW: pozeral som na STV diskusiu s nim. Jeden z bodov jeho programu je znizenie dane na pivo a vino. Ked si odmyslim absurdnost a populizmus celeho tohto napadu tak mi neda aby som nepripomenul ze alkohol patri takisto medzi navykove latky (a rozhodne nieje menej skodlivy ako drogy) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

|
Zaslal: 13 Jún 2006, 17:02 Predmet: |
|
|
a co ich ma Kotleba vyhanat ked pridu ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
AppleBred Medium Star

Zaslal: 13 Jún 2006, 17:14 Predmet: |
|
|
To myslis vazne ???
A preco tam asi chodia ??? Pretoze maju spocnu agendu, nazory, sposoby riesenia. To musi byt zrejme aj ludom s velmi podpriemernou inteligenciou. (Alebo sa to tebe nezda logicke ?) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|