Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Parlamentné volby
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

VOLBA MISS :)
HZDS
7%
 7%  [ 10 ]
SDKU
30%
 30%  [ 44 ]
ANO
2%
 2%  [ 4 ]
SMER
9%
 9%  [ 14 ]
KDH
5%
 5%  [ 8 ]
SMK
4%
 4%  [ 6 ]
KSS
2%
 2%  [ 4 ]
SNS
26%
 26%  [ 37 ]
SF
2%
 2%  [ 4 ]
iná pol. strana / subjekt
7%
 7%  [ 11 ]
Celkom hlasov : 142

Autor Správa
t0m4s3
Admin
Admin

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 25 Apr 2006, 9:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

p4ra napísal:
V podstate je, aj nie je. Je zalozena na mensinovom principe. Madari sice su narod, ale na Slovensku su mensina a to je podstatny rozdiel.
V tom praveze nie je absolutne ziadne rozdiel. Ako SNS tak aj SMK su stran zalozene na narodnostnom principe, haja zaujmy svojho naroda a je uplne jedno kto je vacsina a kto mensina, na principe sa nic nemeni.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 25 Apr 2006, 10:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

p4ra napísal:
V podstate je, aj nie je. Je zalozena na mensinovom principe. Madari sice su narod, ale na Slovensku su mensina a to je podstatny rozdiel.
Tak ako uz napisal Tomase, je uplne jedno, ci sa jedna o majoritu alebo minoritu... z politologickeho hladiska je ako SNS, tak SMK strana zalozena na narodnostnom principe. BTW. urcite sa na tento princip neda pozerat sposobom: "je, aj nie je".
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Martin44
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 30.01.2006

PríspevokZaslal: 11 Máj 2006, 21:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Laughing Tak ako vidim ze keby volili deti tak Smer sa len tak tak dostane do parlamentu a SNS nam natoli stat v ktorom by sa zacalo nedemokratickym sposobom vyhanat ludi s madarskym priezviskom do pixe.... Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 16.05.2006

PríspevokZaslal: 16 Máj 2006, 12:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

Linkman napísal:
HZDS - Hnitie zúrivých dôchodcov slovenska - nie klub dôchodcov v parlamentne nemusím

SDKU - tú by som si vedel predstaviť v parlamente

ANO - ak sa pod tým myslí Lintnerov okruh budiž inak nie

SMER - ak vyhrá volby on prosím posledného kto bude opúšťať slovensko, aby zhasol.

KDH - lepšie vidieť v parlamente ich ako taký smer

SMK - tiež rozumná politická strana ktorú rád uvidím v zostave

KSS - súdruhovia, rád som sa pobavil nad niektorými vašimi návrhmi a myšlienkami, no opakovaný vtip už nieje vtipom radšej ostante doma

SNS - narodnostnych nemusim... ja som Slovak a nepotrebujem k tomu Slotovcov co by najradsej dobyli Budapešť a pozatykali kadehoko za to že ich predkovia utlacali Slovakov...

SF - Nepovažujem za polit. stranu sú to len zradcovia sdku

Trochu ta musim poopravit a viem, ze sa stretnem z ohlasom ale Hzds nie je len o dochodcoch. Ja som vo veku namile vzdialenom od dochodku a mne sa tam niektory lubia. Najma sa mi lubi Veteska... vzdy ked som ho videl v relacii niekde v tv sa neisiel hadat ako to robia "stary dobry" "miky" a "vldo". Aj ked bol v relacii s Bugarom tak davali argumenty a nezhadzovali sa, ako to na nasej scene je zvykom. Preto ak by Hzds isla s nim ako predsedom mala by u mna vyhrate.
Co sa tyka Sdku...stacilo dakujem
Sns...narodniarov je treba, ale trochu umiernenejsich!a nie takych co stia z balkonov
Smk...keby to neboli madari povedzme, ze hej.<- Teraz ma iste budete chciet rozniest na kopytach, ale ja viem svoje. Nechcem aby sa mi niekto prihovaral v obchode "tesik".
S ostatnym by som suhlasil.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 13.12.2005

PríspevokZaslal: 16 Máj 2006, 12:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

umk4s: O tom HZDS sa povypravame v piatok vecer... Smile S SMK suhlasim. Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
POiNTER
Medium Star
Medium Star

Založený: 28.05.2005

PríspevokZaslal: 16 Máj 2006, 13:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

umk4s napísal:
Najma sa mi lubi Veteska...
Veteska je pre mna jeden z mala politikov, ktoremu verim...a hlavne sa sprava ferovo aj k svojim oponentom...okrem toho v zivote dosiahol toho dost...
...avsak moc ludi si ho nevsima, pretoze su zaujaty voci HZDS a tak automaticky vsetko co je z HZDS je zle...(a najradsej mam take deti, co poculi od rodicov ake je HZDS a ze su tam sami dochodci)
Ja HZDS tiez prilis nemusim...ale keby nemali tak dokur*enu minulost, tak by som mozno rozmyslal ze ich budem volit...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 16 Máj 2006, 14:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

POiNTER napísal:
a najradsej mam take deti, co poculi od rodicov ake je HZDS a ze su tam sami dochodci

Idea poznam takych dost...
Návrat hore
bobormako
Light Professional
Light Professional

Založený: 04.02.2006

PríspevokZaslal: 16 Máj 2006, 21:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

umk4s napísal:

Sns...narodniarov je treba, ale trochu umiernenejsich!a nie takych co stia z balkonov.

Sa prosím ťa uvedom čo píšeš, bola to kačia.
Návrat hore
elko520
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 12.03.2006

PríspevokZaslal: 17 Máj 2006, 11:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja mam az 2 dni PO volbach 18 Crying or Very sad . Uplne ma to nasr..o Mad . Ale inak by som volil nieco narodniarske, napr. NSS.
Návrat hore
brm
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 17 Máj 2006, 11:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

elko520 napísal:
Ja mam az 2 dni PO volbach 18 Crying or Very sad . Uplne ma to nasr..o Mad . Ale inak by som volil nieco narodniarske, napr. NSS.
nic v zlom.. ale tomu sa asi hovori stastie, snad do dalsich volieb o 4r prides k rozumu.. Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 17 Máj 2006, 11:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

bobormako napísal:
Sa prosím ťa uvedom čo píšeš, bola to kačia.

"kačica" ked uz tak a nebola to. Dotycny toho ma ja tak vela za rovasom. Ak je niekto bohaty to neznamena, ze si moze hovorit co sa mu zachce a robit co sa mu zachce. Na to som smerovala moja poznamka. Rolling Eyes
Návrat hore
bobormako
Light Professional
Light Professional

Založený: 04.02.2006

PríspevokZaslal: 17 Máj 2006, 14:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

umk4s napísal:
"kačica" ked uz tak a nebola to. Dotycny toho ma ja tak vela za rovasom. Ak je niekto bohaty to neznamena, ze si moze hovorit co sa mu zachce a robit co sa mu zachce. Na to som smerovala moja poznamka. Rolling Eyes

Preklep sa občas stane, si zisti fakty a potom tu píš o tom kto kolko ma za rovasom...
Návrat hore
Sato42
Light Star
Light Star

Založený: 24.04.2006

PríspevokZaslal: 17 Máj 2006, 15:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja osobne som za SDKU, aspon nieco dokazali. Najde sa medzi nimi vela shopnich ludi a dokazali sa pozviechat aj ked im tretina poslancov vrazila noz dop chrbta. Aj smk ma pomerne dobre nazori ale podla mna je ci chce ci nechce urcena hlavne pre ludi zijucich na juhu. A este je aj zalozena na narodnosnom principe(ja viem je to diskutabilne) a ja narody neuznavam ako take.
Návrat hore
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 17 Máj 2006, 16:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

bobormako napísal:
Preklep sa občas stane, si zisti fakty a potom tu píš o tom kto kolko ma za rovasom...

ok preklep sry nechcel som sa navazat..ale nepovedz ze tie jeho "kludne " verejne vyjadrenia v tebe vzbudzuju pocit istoty...nehovorim, ze by ma promadarske nejak viac uspokojovali, ale faktom je, ze lahko podlieha alkoholu a potom sa nevie udrzat=to co ma za rovasom!

a k tomu "cikaniu", to ze mu to nedokazali to je jedna vec, ale to ze ci to nespravil je vec druha...
Návrat hore
Linkman
Guru
Guru

Založený: 30.07.2004

PríspevokZaslal: 19 Máj 2006, 15:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

umk4s - no hej co sa tyka hzds delil by som ich na takzvanu staru gardu - meciar a podobny dochodcovia okolo neho , veteska no ma sice prijemne vystupovanie ako keby bol predseda hzds on mozno by som o tom uvazoval ale zatial u mna vedie sdku
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia
Strana 3 z 10

Prejdi na: