Parlamentné volby

Diskusie na politické témy...

VOLBA MISS :)

HZDS
10
7%
SDKU
44
30%
ANO
5
3%
SMER
15
10%
KDH
8
6%
SMK
6
4%
KSS
5
3%
SNS
37
26%
SF
4
3%
iná pol. strana / subjekt
11
8%

Celkom hlasov: 145

Dead_Warrior
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

kvoco napísal:Nejdem zastavat ziadnu politicku stranu, vsetci sa iba nahrabu peniazmi a rozpredavaju slovensko. Platy klesaju a vsetko drazie...a mi chcete tvrdit ze teraz sa na slovensku zije lepsie? sa nedajte vysmiat... :?
ved je to jedno kto bude vo vlade, ajtak spravia vsetci hovno (aj dve :lol: )
preto je najlepsie podla man volit taku stranu ktora si este nestihla tak velmi nakradnut :aasmile25:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

kvoco napísal:Nejdem zastavat ziadnu politicku stranu, vsetci sa iba nahrabu peniazmi a rozpredavaju slovensko. Platy klesaju a vsetko drazie...a mi chcete tvrdit ze teraz sa na slovensku zije lepsie? sa nedajte vysmiat... :?
ved je to jedno kto bude vo vlade, ajtak spravia vsetci hovno (aj dve :lol: )
platy klesaju? to si kde prosim ta videl?
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

sundevil napísal:platy klesaju? to si kde prosim ta videl?
napr. moj foter zaraba o 5tisic menej ako pred 5 rokmi, pritom ceny stale rastu
sundevil
VIP
VIP

kvoco napísal:napr. moj foter zaraba o 5tisic menej ako pred 5 rokmi, pritom ceny stale rastu
pochybujem ze sa mu to znizilo napr. zavedenim rovnej dane, lebo to by mu naopak plat stupol
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

sundevil napísal:pochybujem ze sa mu to znizilo napr. zavedenim rovnej dane, lebo to by mu naopak plat stupol
nepovedal som ze sa znizilo tym...iba tolko som chcel povedal ze cim dalej sa nam zije horsie
sundevil
VIP
VIP

kvoco napísal:nepovedal som ze sa znizilo tym...iba tolko som chcel povedal ze cim dalej sa nam zije horsie
no tak mu potom zamestnavatel znizil plat, a co za to moze parlament / vlada? pochybujem ze sa zije horsie, lebo ked ides do Tesca / Lidla / Billy / Carrefouru / Metra /.... tak sa mi zda ze je to prave naopak
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

sundevil napísal:no tak mu potom zamestnavatel znizil plat, a co za to moze parlament / vlada? pochybujem ze sa zije horsie, lebo ked ides do Tesca / Lidla / Billy / Carrefouru / Metra /.... tak sa mi zda ze je to prave naopak
a kto potom,jasne ze vlada a aj parlament,keby nebola privatizacia vsetkych statnych podnikov,tak by sa taketo nedialo,je to smutne
AppleBred
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AppleBred »

To ze tvoj otec zaraba menej je sice mozne, ale zo statistickeho hladiska to nema ziadnu hodnotu. A ty nemozes hodnotit stav statu na jednom priklade. Napr. moja mama je ucitelka (obycajna ZS na vidieku), ktory su na tom teda dost zle, ale plat jej za posledne 4 roky urcite isiel hore aj ked zohladnim zdrazovanie.
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

NOO ja SNS
sundevil
VIP
VIP

canopus napísal:a kto potom,jasne ze vlada a aj parlament,keby nebola privatizacia vsetkych statnych podnikov,tak by sa taketo nedialo,je to smutne
co ma spolocne privatizacia s platom? najma ak je zamestnany v nejakej as alebo sro, nechapem
btw neviem kde je zamestnany, ale pochybujem ze platy v statnom sektore klesali
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Jedine ma udivuje, ze vsetci sa mame tak zle a sme chudobni a takmer kazda rodina ma auto a takmer kazdy clen rodiny mobil. Tesco vzdy narvate. Tak odkial tie peniaze ludia beru? Kvoco k tvojmu pripadu, vies nejak objasnit akymi krokmi tejto vlady tvoj otec prisiel o 5 tisic?
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:co ma spolocne privatizacia s platom? najma ak je zamestnany v nejakej as alebo sro, nechapem
btw neviem kde je zamestnany, ale pochybujem ze platy v statnom sektore klesali
to je blbost ze v statnom sektore klesali,napis ktory to bol sektor,lebo nie v kazdom
ze co ma spolocne privatizcia s platom, sa radsej opytaj rodicov,co sa tu dialo pred 10 rokmi,to asi nevies,hned jeden priklad SE si myslis ze po sprivatizovani tam nesli dole platy :lol: :lol: :lol: ,troska zacni rozmyslat,co vas to ucia na tej vyske,vela teorie a prax nic,uvidis aky budes macher, ked budes sam zivit rodinku
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

t0m4s3 napísal:Jedine ma udivuje, ze vsetci sa mame tak zle a sme chudobni a takmer kazda rodina ma auto a takmer kazdy clen rodiny mobil. Tesco vzdy narvate. Tak odkial tie peniaze ludia beru?
no tak ja si nemyslim ze ked ma niekto dake auto alebo ze nakupuje v TESCU (asi kvoli akciam a nizsim cenam ne:) ze je na tom nejak extra.. radsej si zober kolko (a ako dlho) musi rodina setrit na to auto, byt... no a tie drahsie veci do domu;) .. zas neviem s kym porovnavas:) ..myslim ze oproti takemu rumunsku sme na tom fakt lepsie :lol:
sundevil
VIP
VIP

canopus napísal:to je blbost ze v statnom sektore klesali,napis ktory to bol sektor,lebo nie v kazdom
ze co ma spolocne privatizcia s platom, sa radsej opytaj rodicov,co sa tu dialo pred 10 rokmi,to asi nevies,hned jeden priklad SE si myslis ze po sprivatizovani tam nesli dole platy :lol: :lol: :lol: ,troska zacni rozmyslat,co vas to ucia na tej vyske,vela teorie a prax nic,uvidis aky budes macher, ked budes sam zivit rodinku
dpc canopus, ty nevies citat?
ja som napisal
sundevil napísal:btw neviem kde je zamestnany, ale pochybujem ze platy v statnom sektore klesali
ved to som napisal ze co to ma co spolocneho, to sa pytam Kvoca nie teba
sundevil napísal:co ma spolocne privatizacia s platom? najma ak je zamestnany v nejakej as alebo sro, nechapem
pls aspon citaj normalne nabuduce
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:pls aspon citaj normalne nabuduce
tak pochybuj dalej,ale to by si bol uz dead,keby ze keby :evil: ,si este mlady na to aby si to cele chapal,ked nevies uz rozlisit ze co ma spolocne privatizacia s platom,tak ta uprimne lutujem,dozivaj dalej s tvojou nevedomostou o spolocnosti nas pracujucich ludi
=»M4tO«=
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa =»M4tO«= »

SNS alebo HZDS :D
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

SĽS
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

OKS or SDKU
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

ja budem sns, abo sls
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Budem volit SDKU ako opoziciu voci Ficovi, pretoze Fico so Smerom je to najhorsie na slovenskej politickej scene...

Pre borcov co chcu volit (H)SĽS: Odporucam si trosku prestudovat historiu. (45-48 )... :wink:
Napísať odpoveď