Ale tak jeho segra nepojde na biku alebo hej??Tomasito napísal:Shark NX, uz vidim, ako si to micpu naklada na biku cez Nordost-Autobahn... : )
Parndorf
No to ja neviem, vychadzal som vsak z tohto...Shark NX napísal:Ale tak jeho segra nepojde na biku alebo hej??
micpu napísal:...no a do 40 km preto ze by som na tom biku skocil pozriet aj nieco ine ako parndorfa nechcem sa zas kvoli nakupovaniu pretrhnut s tymi km:-P
// Nech je to akokolvek, na vine je aj tak micpu, lebo sa vyjadruje jak lama
PS 4 micpu: ... ; )
shark, ta mapa, co si poslal ako navod, ako sa dostat do parndorfu je uzasna. len mi prosim ta povedz, ci su to cesty prvej triedy, alebo dialnica. nemam dialnicnu znamku a asi ju kupovat kvoli jednemu vyletu nebudem...
este zrad nieco o obchodoch... ci su tam len cisto sportove (nike, puma...) alebo aj nieco ine (next, mango, esprit...). a co potraviny a drogeria?
dakujem moc!
este zrad nieco o obchodoch... ci su tam len cisto sportove (nike, puma...) alebo aj nieco ine (next, mango, esprit...). a co potraviny a drogeria?
dakujem moc!
Je tam veela obchodov s oblecenim ako Nike, adidas, puma, hilfiger, ecko...... plus je tam taky velky obchodny dom (v nom je myslim nejake elektro, kaviaren, ozaj a taky ppci velky sexshopmonkey2 napísal:shark, ta mapa, co si poslal ako navod, ako sa dostat do parndorfu je uzasna. len mi prosim ta povedz, ci su to cesty prvej triedy, alebo dialnica. nemam dialnicnu znamku a asi ju kupovat kvoli jednemu vyletu nebudem...
dakujem moc!
to uz je lahke najst, pretoze cely parndorf je robeny v podstate do kruhu. vsetky obchody idu pekne za sebou... cize vsetko prejdes naraz a nemusis sa bat ze zabludis
//ak niekto nevie ako sa dostat vlakom do parndorfu: Na stanici Bratislava - Petržalka si kupte spiatocny listok (stoji okolo 90.-SK (neviem presne!)) a vystupte na stanici Parndorf Ort. Je to asi 25 min cesty. Potom ale budete musiet prejst kus cesty peso (asi 15 min)
//ak niekto nevie ako sa dostat vlakom do parndorfu: Na stanici Bratislava - Petržalka si kupte spiatocny listok (stoji okolo 90.-SK (neviem presne!)) a vystupte na stanici Parndorf Ort. Je to asi 25 min cesty. Potom ale budete musiet prejst kus cesty peso (asi 15 min)
fajn, tak to mi hadam nebude treba dialnicnu znamku... ci hej?
a co ta huma? ta sa nachadza kde?
a este mi povedzte ako je otvorene v sobotu v brucku? to je kusok od seba, keby som nemala dost...
docitala som sa, ze zimne vypredaje koncia 26.1.... a to zrovna tam chcem ist. oplati sa? nie ze budu inventury...
ak tam niekto idete do soboty, mrknite sa, prosiiiim
a co ta huma? ta sa nachadza kde?
a este mi povedzte ako je otvorene v sobotu v brucku? to je kusok od seba, keby som nemala dost...
docitala som sa, ze zimne vypredaje koncia 26.1.... a to zrovna tam chcem ist. oplati sa? nie ze budu inventury...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nakupna akcia stastlivo za nami...
ano, kartou sa platit da (klasickou bankomatovou), a chcu len podpis... doteraz tomu akosi nechapem, ale je to tak!
co sa obchodov tyka, povedala by som, ze vacsina znaciek je pre "hornych desattisic", ako sa tomu kedysi hovorievalo. ale take obchody ako nike, adidas, puma, st.oliver boli narvane do posledneho kuta.
a vyber tiez nic moc. teda aspon mne sa zdalo preriedene az moc. (mozno preto, ze vcera koncil zimny vypredaj).
ano, kartou sa platit da (klasickou bankomatovou), a chcu len podpis... doteraz tomu akosi nechapem, ale je to tak!
co sa obchodov tyka, povedala by som, ze vacsina znaciek je pre "hornych desattisic", ako sa tomu kedysi hovorievalo. ale take obchody ako nike, adidas, puma, st.oliver boli narvane do posledneho kuta.
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ono mama si kupila sveter polo ralph raulen (neviem presne ako sa to pise) za +- 2000 a v ba som ho videl za 5600monkey2 napísal:nakupna akcia stastlivo za nami...
ano, kartou sa platit da (klasickou bankomatovou), a chcu len podpis... doteraz tomu akosi nechapem, ale je to tak!![]()
co sa obchodov tyka, povedala by som, ze vacsina znaciek je pre "hornych desattisic", ako sa tomu kedysi hovorievalo. ale take obchody ako nike, adidas, puma, st.oliver boli narvane do posledneho kuta.a vyber tiez nic moc. teda aspon mne sa zdalo preriedene az moc. (mozno preto, ze vcera koncil zimny vypredaj).
tak vies ako nemozes porovnavat v BA v obchodnych centrach je vsetko neskutocne predrazene este ze mam v USA rodinu a podobne veci im poslem co potrebujem a poslu mi to..........na slovensku sa neoplati kupovat nic z tychto znaciek v zahranici mas za tu cenu minimalne 2-3 veci a viem co hovorim nakupujem tieto veci uz nejaky ten rokTomasko napísal:ono mama si kupila sveter polo ralph raulen (neviem presne ako sa to pise) za +- 2000 a v ba som ho videl za 5600