Partner na cely zivot

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Eru
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

zober si moju babku a deda :) ked sa zobrali tak babka mala 16 a dedo 17 (vraj to vtedy islo ked sa rodicia zarucili) no a doteraz su spolu :) dedo ma 64 a babka 63. dost romanticke nemyslite? :wink: aj ked nechapem ako sa vtedy mohli zobrat. ńikdy by som to neurobil :roll:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Eru napísal:zober si moju babku a deda :) ked sa zobrali tak babka mala 16 a dedo 17 (vraj to vtedy islo ked sa rodicia zarucili) no a doteraz su spolu :) dedo ma 64 a babka 63. dost romanticke nemyslite? :wink: aj ked nechapem ako sa vtedy mohli zobrat. ńikdy by som to neurobil :roll:
je to mile citat, ze tieto teenagerske lasky vedia vydrzat az takto dlho.... ale asi je to len vynimka, ktora potvrdzuje pravidlo.... ako tu uz bolo popisane, tak to asi vzdy zavisi na tych dvoch ludoch, ako sa ku svojmu vztahu postavia. zivot podla mna nie je o uzivani si s velkym poctom partnerov, ale zase na druhej strane to asi patri k zivotu a k cloveku ako zivocisnemu druhu, aby vyskusal viac ako jedneho partnera....
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

myslim ze je v povahe ludi striedat partnerov kvoli takemu "zvieraciemu" zvyku "urobit" co najviac potomkov... to je moj nazor asi je to blbost ale co uz. a okrem toho si zober ze vtedy boli ine casy. rozmyslam ci nahodou neboli prinuteny sa vziat. vies mozno sa spolu vyspali a ich rodicia boli extra nabozensky zalozeny a nechceli ani pocut o sexe pred svadbou. tak ich mozno prinutili... mal by som sa spytat ale nieco mi hovori ze to nie je najlepsi napad :lol:
dadikaPD
Medium Expert
Medium Expert

Re: Partner na cely zivot

Príspevok od používateľa dadikaPD »

zuzkazuzka napísal: Myslite si, ze ked sa dvaja ludia zoznamia povedzme v 17-tke a ich vztah funguje a vezmu sa, moze im to takto vydrzat na cely zivot? Nepride potom nejaka kriza stredneho veku, ked jeden z nich zisti, ze si v podstate neuzil velmi zivota a zatuzi po zmene a po novom partnerovi?
To by zaujmalo aj mna.Ja mam 19(skoro20)rokov a chodim s mojim pratelom uz skoro 2 roky.Cim dalej tym ho viac a viac milujem ale tiez sa bojim niecoho takeho ze bud on alebo ja si po 10 tich rokoch manzelstva(ak sa teda zoberiame) uvedomime ze nie sme vybureny a ze sme si pred tym neuzili.Toto je moj prvy dlhy vztah a jeho tiez.
Ja si ale myslim ze cas ukaze a ak aj po 5- tich dalsich rokoch ho budem rovnako milovat ako teraz alebo viac tak si ho urcite zoberiam aj ked stat sa moze vsetko, ja budem verit tomu ze sa nic take nestane a budeme spolu az do konca zivota. :smt057
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

dadikaPD napísal:To by zaujmalo aj mna.Ja mam 19(skoro20)rokov a chodim s mojim pratelom uz skoro 2 roky.Cim dalej tym ho viac a viac milujem ale tiez sa bojim niecoho takeho ze bud on alebo ja si po 10 tich rokoch manzelstva(ak sa teda zoberiame) uvedomime ze nie sme vybureny a ze sme si pred tym neuzili.Toto je moj prvy dlhy vztah a jeho tiez.
Ja si ale myslim ze cas ukaze a ak aj po 5- tich dalsich rokoch ho budem rovnako milovat ako teraz alebo viac tak si ho urcite zoberiam aj ked stat sa moze vsetko, ja budem verit tomu ze sa nic take nestane a budeme spolu az do konca zivota. :smt057
drzim ti palce :wink:
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

dadikaPD napísal:ja budem verit tomu ze sa nic take nestane a budeme spolu az do konca zivota. :smt057
Dakujem :oops: aj ja tomu verim ze nam to vydrzi... :aasmile6:
Luci
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Luci »

mne trva vztah uz 5 rokov od mojich osemnastich, a je to moj druhy.
a zatial je to krasne den co den, dufam ze to aj tak ostane.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

dufam ze ste poklopali po dreve :D
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

dadikaPD napísal:To by zaujmalo aj mna.Ja mam 19(skoro20)rokov a chodim s mojim pratelom uz skoro 2 roky.Cim dalej tym ho viac a viac milujem ale tiez sa bojim niecoho takeho ze bud on alebo ja si po 10 tich rokoch manzelstva(ak sa teda zoberiame) uvedomime ze nie sme vybureny a ze sme si pred tym neuzili.Toto je moj prvy dlhy vztah a jeho tiez.
bola som v rovnakej situacii ako ty. len po 7. roku prisla asi ta povestna kriza a zacala som uvazovat co dalej.... uz som si tu v jednej teme nechavala radit, ze co a ako.... momentalne to riesim uz zopar tyzdnov a stale som sa nedopatrala konkretneho rozhodnutia.
bolo by krasne ostat s niekym cely zivot, ale je tam prave taky ten strach z nevyburenia za mlada a ze by to potom mohlo prist ked uz budeme maj aj deti alebo tak....
punkerkaaa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa punkerkaaa »

neviem ako ja som z mojim priatelom zatial rok ale myslim ze si ho kludne viem predstavit na cely zivot,uz som u nho skoro nastahovana a vo vsetkom si vyhovujeme a nemyslim ze by som mala sa citit ukrivdena niekedy ak by som ostala s nim a nikoho ineho uz nemala,mne to vyburenie nechyba ved na coo stiedat partnerov len aby sa clovek vyburil,ak ma prisebe niekoho z ktorym mu je super,ak mam niekoho kto mi po vsetkych strankach vyhovuje taks a dostatocne vyburima zabavim pri noma nemusim ani len mysliet na dajake vyburenie ..aspon to je moj nazor
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

hmm to clovek nikdy nevie ako to dopadne ja si myslim ze ukvapene nazori nas dokazu poriadne sklamat ja si tiez myslim ze s mojou polovickou by sme dokazali perfektne zit ale opak je pravdou ...ale asi kazdeho by potesilo keby im vztah vydrzal co najdlhsie respk, neskoncil ... ale clovek nikdy nevie co sa moze stat,
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

moj nazor je taky.. moze to vyjst, ale...
vacsina rozvodov je u manzelstiev, ktore boli uzavrete v nizkom veku, podla statistik su taketo manzelstva dlhodobo menej stastne.
dnes, ked je priemerny vek okolo 70tky, je podla mna vydavat sa/zenit v 18-20tke blbost.
Idealny vek na dieta je aj tak 30, ked uz maju rodicia skusenosti, nejake zazemie, vzdelanie atd. teda zit spolu kludne, ale manzelstvo tak skoro. imho nie.
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:moj nazor je taky.. moze to vyjst, ale...
vacsina rozvodov je u manzelstiev, ktore boli uzavrete v nizkom veku, podla statistik su taketo manzelstva dlhodobo menej stastne.
dnes, ked je priemerny vek okolo 70tky, je podla mna vydavat sa/zenit v 18-20tke blbost.
Idealny vek na dieta je aj tak 30, ked uz maju rodicia skusenosti, nejake zazemie, vzdelanie atd. teda zit spolu kludne, ale manzelstvo tak skoro. imho nie.
sorry ale asi si to celkom nepochopil, lebo tu nejde o to mat svatbu v nizkom veku (dajme tomu okolo 18-20), ale o to ci su schopni dvaja zit spolu uz od nizsieho veku, resp. ci takyto vztah ma perspektivu, ake rizika prinasa a pod.
a k tym manzelstvam uzavretym v nizsom veku, chcel by som vediet kolko percent z nich je uzavretych z donutenia rodicov koli tomu ze sa nieco "upieklo" pri tom uzivani si mladosti alebo ako to mam nazvat... tot vse
dadikaPD
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dadikaPD »

ja som si uz povedala ze nebudem teraz pozerat na to co bude o par rokov aj ked je to dost dolezite ale budem si uzivat chvilky ktore prezivam teraz.Urcite tam bude vzdy to riziko a strach ale zime pre chvile ktore su a nie ktore este len budu lebo ked budeme velmi uvazovat co bude nakoniec sa to pokazi tym ze nad tym rozmyslame a nezijeme. :smt049 :hmm:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ShepDog napísal:hmm to clovek nikdy nevie ako to dopadne ja si myslim ze ukvapene nazori nas dokazu poriadne sklamat ja si tiez myslim ze s mojou polovickou by sme dokazali perfektne zit ale opak je pravdou ...ale asi kazdeho by potesilo keby im vztah vydrzal co najdlhsie respk, neskoncil ... ale clovek nikdy nevie co sa moze stat,
to si pekne povedal.... :) prave nieco takehoto ma inspirovalo k zalozeniu tejto temy a ziskaniu viacerych nazorov....
BuffyAngel
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BuffyAngel »

mám kamošku a tá od svojich 14 chodí s jedným chalanom...teraz bude mať 18...čiže 3 roky... viem, že mala krízu, ked´ sa jej páčil ešte jeden chalan..ale všetko sa vyriešilo..a ona vždy vedela, že chce byť len s tým jediným... ja si zatiaľ neviem prestaviť, že by som mala byť s nejakým chalanom navždy... asi som ešte nedospela k tomuto ´bodu´... asi neverím, že niekto v tejto dobe naozaj vydrží s partnerom navždy... no dúfam, že sa to zmení....
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

BuffyAngel napísal:mám kamošku a tá od svojich 14 chodí s jedným chalanom...teraz bude mať 18...čiže 3 roky... viem, že mala krízu, ked´ sa jej páčil ešte jeden chalan..ale všetko sa vyriešilo..a ona vždy vedela, že chce byť len s tým jediným... ja si zatiaľ neviem prestaviť, že by som mala byť s nejakým chalanom navždy... asi som ešte nedospela k tomuto ´bodu´... asi neverím, že niekto v tejto dobe naozaj vydrží s partnerom navždy... no dúfam, že sa to zmení....
to je len o kompromisoch, uvedomit ze neexistuje ziaden pan dokonaly a to ze ta ma niekto nezistne rad je asi to najlepsie na svete, aj ked nema najlepsie auto, byt alebo ze nieje prave ten najvtipnejsi. proste ked ta niekto berie takeho aka si a nebude sa pozerat nikam inam tak potom zistis co je na tom pekneho a ze sa to oplati chranit, branit, rozvijat. ale nie kazdy to dokaze
BuffyAngel
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BuffyAngel »

zelovoc napísal:to je len o kompromisoch, uvedomit ze neexistuje ziaden pan dokonaly a to ze ta ma niekto nezistne rad je asi to najlepsie na svete, aj ked nema najlepsie auto, byt alebo ze nieje prave ten najvtipnejsi. proste ked ta niekto berie takeho aka si a nebude sa pozerat nikam inam tak potom zistis co je na tom pekneho a ze sa to oplati chranit, branit, rozvijat. ale nie kazdy to dokaze
to je pekne napísané.... ono to je asi tým, že nemám zrovna šťastie na chalanov...a rozhodne nechcem nikoho dokonalého- taký nieje... a ani ja niesom dokonalá.... dík:)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

mojho kamosa sestra boli s frajerom od 14 rokov a teraz ked mali 22 sa zobrali a myslim ze im to vydrzi
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

matko888 napísal:mojho kamosa sestra boli s frajerom od 14 rokov a teraz ked mali 22 sa zobrali a myslim ze im to vydrzi
pekny priklad :wink:
Napísať odpoveď