|
|
|
| Autor |
Správa |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2926 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 21:54 Predmet: |
|
|
no ak je to prva party do nicoho velkeho by som sa nepustal...skor len trening alebo len akysi warming up ...cez kamosa par bab spoznat, naucit sa konverzovat chlapci bodovat na 99% nebudete |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2413 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 22:47 Predmet: |
|
|
| SRneC napísal: |
no ak je to prva party do nicoho velkeho by som sa nepustal...skor len trening alebo len akysi warming up ...cez kamosa par bab spoznat, naucit sa konverzovat chlapci bodovat na 99% nebudete |
ale no.nekaz im to.1 party je stale best.moja 1. party bola super..aj ked tam boli iba sami chapci
otazka ze co to je vlastne "bodovat".zbalit babu alebo sa zabavit? ja osobne sa niekedy az skoro vzdy radsej zabavim ako by som sa mal niekde s nejakou kurv****,prist o vsetku srandu a potom riesit keci typu "ty kur*a,ty si ju vyuzil","ona mala chalana,teraz urcite dostanes","a ty s nou akoze chodis?"..to neni pre mna teda ale aj to treba zazit |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2926 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2008, 15:15 Predmet: |
|
|
100% suhlas pina
ja som sa chytil len toho co autor temy hodil ...a to ako balit holky pocas/po tancovani ...myslim ze to je tazisko s cim maju problem ..zabavit sa snad uz fakt vedia aj sami bez hojka |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|