Party

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

no ak je to prva party do nicoho velkeho by som sa nepustal...skor len trening alebo len akysi warming up ...cez kamosa par bab spoznat, naucit sa konverzovat :) chlapci bodovat na 99% nebudete
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

SRneC napísal:no ak je to prva party do nicoho velkeho by som sa nepustal...skor len trening alebo len akysi warming up ...cez kamosa par bab spoznat, naucit sa konverzovat :) chlapci bodovat na 99% nebudete
ale no.nekaz im to.1 party je stale best.moja 1. party bola super..aj ked tam boli iba sami chapci :D
otazka ze co to je vlastne "bodovat".zbalit babu alebo sa zabavit? ja osobne sa niekedy az skoro vzdy radsej zabavim ako by som sa mal niekde s nejakou kurv****,prist o vsetku srandu a potom riesit keci typu "ty kur*a,ty si ju vyuzil","ona mala chalana,teraz urcite dostanes","a ty s nou akoze chodis?"..to neni pre mna teda ale aj to treba zazit
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

100% suhlas pina :)

ja som sa chytil len toho co autor temy hodil ...a to ako balit holky pocas/po tancovani ...myslim ze to je tazisko s cim maju problem ..zabavit sa snad uz fakt vedia aj sami bez hojka
Napísať odpoveď