Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Party
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
SRneC
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 25.09.2005

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 21:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ak je to prva party do nicoho velkeho by som sa nepustal...skor len trening alebo len akysi warming up ...cez kamosa par bab spoznat, naucit sa konverzovat Smile chlapci bodovat na 99% nebudete
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 22:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

SRneC napísal:
no ak je to prva party do nicoho velkeho by som sa nepustal...skor len trening alebo len akysi warming up ...cez kamosa par bab spoznat, naucit sa konverzovat Smile chlapci bodovat na 99% nebudete
ale no.nekaz im to.1 party je stale best.moja 1. party bola super..aj ked tam boli iba sami chapci Very Happy
otazka ze co to je vlastne "bodovat".zbalit babu alebo sa zabavit? ja osobne sa niekedy az skoro vzdy radsej zabavim ako by som sa mal niekde s nejakou kurv****,prist o vsetku srandu a potom riesit keci typu "ty kur*a,ty si ju vyuzil","ona mala chalana,teraz urcite dostanes","a ty s nou akoze chodis?"..to neni pre mna teda ale aj to treba zazit
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
SRneC
Guru
Guru

Založený: 25.09.2005

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 15:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

100% suhlas pina Smile

ja som sa chytil len toho co autor temy hodil ...a to ako balit holky pocas/po tancovani ...myslim ze to je tazisko s cim maju problem ..zabavit sa snad uz fakt vedia aj sami bez hojka
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: