|
|
|
| Autor |
Správa |
"J" Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.03.2007 Príspevky: 795 Bydlisko: format ce dvojbodka enter Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2008, 21:59 Predmet: Pascal- pri pisani textu zobrazovanie ineho textu |
|
|
Potreboval by som, ako priblizne spravit (ak sa da) v Pascale, ze ked pisem nejaky text, zobrazuje sa mi iny text. podobne ako ked sa prihlasujem na forum, pri zadavani hesla zobrazuje hviezdicky, ja ale kazdy znak potrebujem nahradit inym
dufam ze sa chapeme
diky |
|
| Návrat hore |
|
 |
zaggi Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2007 Príspevky: 111
Zaslal: 22 Apr 2008, 22:24 Predmet: |
|
|
| Kód: |
var
ch: char;
begin
repeat until Keypressed;
ch := ReadKey;
if ch = #97 then
writeln('zmackol si a')
end. |
Keypressed sa nastavi na true ked zmacknes klavesu
Readkey ti vrati poslednu zmacknutu klavesu a nastavi keypressed na false, to je zhruba idea ... nemam odskusane, s pascalom som nerobil roky |
|
| Návrat hore |
|
 |
neppo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 650 Bydlisko: www.kzsk.sk Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2008, 22:29 Predmet: |
|
|
| Kód: |
program klavesnica;
uses crt;
var i:integer;
v:string;
begin
clrscr;
write('Zadaj vetu predpisanu vetu: ');
readln(v);
i:=0;
repeat
readkey;
inc(i);
write(copy(v,i,1));
until (i=length(v));
end. |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|