|
|
|
| Autor |
Správa |
DeGraD Medium Expert

Stav:  Založený: 23.09.2005 Príspevky: 105 Bydlisko: poprad Karma: 
|
Zaslal: 30 Aug 2006, 0:18 Predmet: Pasívne chladenie grafickej karty |
|
|
| Je to veľký handicap grafickej karty ak má pasívne chladenie ??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8423 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 30 Aug 2006, 1:11 Predmet: |
|
|
zalezi na tom ake pasivne chladenie ma a aka je to karta  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeGraD Medium Expert

Stav:  Založený: 23.09.2005 Príspevky: 105 Bydlisko: poprad Karma: 
|
Zaslal: 30 Aug 2006, 1:21 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
zalezi na tom ake pasivne chladenie ma a aka je to karta  |
Tak ja mám na mysli x800 GTO ULTIMATE a to pozerám že mám chladenie pasívne. Čo ty na to ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2123 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 30 Aug 2006, 2:33 Predmet: |
|
|
| DeGraD napísal: |
| Tak ja mám na mysli x800 GTO ULTIMATE a to pozerám že mám chladenie pasívne. Čo ty na to ? |
Až máš v PC vyriešený prietok vzduchu, problém by to nemusel byť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3935 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 30 Aug 2006, 8:37 Predmet: |
|
|
| s týmto označením robí karty /alebo robila/ fy. SAPPHIRE. konkrétne pri modely s označením GTO to boli tieto tri, s tromi typmi jadra: R423,430,480. označenia: ULTIMATE - pasív, FIREBLADE - tá istá karta, ale s aktívnym chladením, a tretia bola GTO² - najvýkonnejšia spomadzi spomínaných. na karty s označením ULTIMATE, sa znieslo v tom čase dosť pozitívnej kritiky, práve pre jej kvalitné pasívne chladenie. karta išla relatívne dobre taktovať, ale aj napriek spomenutému kvalitnému chladeniu nedosahovala po OC tak vysoké takty ako verzia FIREBLADE po OC. ale kto potreboval ticho a výkon hodný strednému až hornému mainstreamu /ber v tom čase/ tak volil ULTIMATE. |
|
| Návrat hore |
|
 |
low-rider Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.10.2005 Príspevky: 1164 Bydlisko: Trnawaaa Karma: 
|
Zaslal: 30 Aug 2006, 17:49 Predmet: |
|
|
| ja mam na nwidie 6600 gt pasiwne xladenie a na nom 90mm zalman uuplne tichy(17decibelow) a chladi owela lepsie nez original... |
|
| Návrat hore |
|
 |
misokgb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 1651 Bydlisko: TWiN SPARK FOREVER Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2006, 1:11 Predmet: |
|
|
Som zastanca ticha, ale vzdy je lepsie chladit aktivne. Samozrejme aktivne ale pritom stale SILENT! Riesim to tak, ze co najvacsi pasiv na GPU/RAM a k tomu tichy FAN na najnizsie otacky, len nech je to teplo prec... Imho keby mam origo chladenu VGA pasivne, a je to ozaj riadny kus pasivu, tak by som tam pridal tichy FAN, islo by to super pretaktovat, malo by to super teploty a bolo by to tiche, naviac nejde len o GPU/RAM na grafike, ale aj napajacie obvody, ktore sa tiez dost hreju  |
|
| Návrat hore |
|
 |
XilleR Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.07.2005 Príspevky: 1123
Zaslal: 31 Aug 2006, 10:08 Predmet: |
|
|
Urcite to na vykone neuberie ...a ak mas v skrinke aspon nejake diery, tak nevidim ziaden problem (ticho je ticho)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3935 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2006, 11:12 Predmet: |
|
|
| XilleR napísal: |
| Urcite to na vykone neuberie ... |
to máš pravdu, ale ak chceš pridať, tak nepridáš toľko ako s aktívnym chladením. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|