Cawte....potreboval by som poradit ohladom chipsetu bo je tam aktivny chladic a dost huci ked idem do hry grafarna ma pasiv som snou spokojny je ticha a to sa mi paci. A mam procesor AMD X2 3800+.....a ci na ten sa oplati kupovat pasiv budu lacnejsie ? popripade dajte nejaky odkaz na ceny a tak......dakujem
odkaz an dosku je tu
verreaux napísal:ta noctua by to zvladla urcite (balenie obsahuje aj ventilator), ale ci to zvadne aj jeho penazenka to je druha vec...
Kebyze nezvladne nepisem to sem ale cel som full pasiv a hlavne na chipset radsej necham aktiv na procaku a este ramky mi poradte cem 2GB 800Mhz za co najnizsiu cenu nasiel som
t0m4s3 napísal:Ano su to DIMM ramky. A mas to napisane pri svojej doske
Dualchannel DDR2800/667/533x4DIMMs,Max8GB
viem ze doska mi bere dimmkove ramky ale neviem ci aj tie ramky su dimmkove a neni to jedno uz som raz s tymto mal problem. Skusim tam este zavolat, ale pochybujem ze mi pomozu
a teraz tam mam 667mhz ddr 1.8V a bude ficat 800mhz ? nezmeni sa napätie ? ak hej tak poradte ako tomu predist bo sa vtomto nevyznam a ake ram by boli naj ja cem tie co som tu uz pisal
t0m4s3 napísal:Na doske je napisanych support 800Mhz, takze nevidim dovod preco by nemali ficat.
aha dobre len niekde som videl ze zalezi na V a co ja fim co.....dakujem za vsetko a ten pasivny chladic pockam az na buduci rok pretoze neni ziadny na moju dosku dobry grafarna zavadza a tak pockam si
Ahoj otvaram tuto temu este raz, lebo mi odchadza chladic na chipsete zakladnej dosky ak ma niekto tento pasiv Thermalright HR-05 SLI potrebuejm mieri zakladne lebo chladic co tma teraz je ma mieri 4,3x4,5x1cm dakujem