|
|
|
| Autor |
Správa |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1692 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 0:00 Predmet: |
|
|
| ked mas na PP nejaku sumu a ides kupit nieco, coho cena je nizsia ako suma na PP, tak sa to cvakne z toho, ak je vyssia, tak normalne z bankoveho uctu (aspon co ja som skusal, tak to takto bolo) |
|
| Návrat hore |
|
 |
richard88888 Novice

Stav:  Založený: 30.11.2006 Príspevky: 6
Zaslal: 05 Apr 2008, 8:54 Predmet: paypal ako si tam vlozit peniaze |
|
|
| Ahoojte mam internet baiking na svojom ucte a zaujima ma ako sa daju vlozit peniaze na Paypal ? prosim vas je to surne prosim napiste mi dakujem velmi pekne |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 2621
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1692 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Ujo Marky Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.09.2005 Príspevky: 595 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 06 Apr 2008, 17:08 Predmet: |
|
|
Mam taky problem. Chcel som si spravit paypal ucet, dal som potvrdit kartu.
Z karty mi to stiahlo 1.5 libry, ale v popise ked som isiel do Internet Bankingu som mal iba cislo vlastne karty a: "int nakup aut". Ziadny kod na overenie karty v popise transakcie nebol, neviete ako na to? |
|
| Návrat hore |
|
 |
minob Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2005 Príspevky: 330 Bydlisko: Tangiers Karma: 
|
Zaslal: 06 Apr 2008, 17:18 Predmet: |
|
|
| Mne sa to objavilo az na vypise transakcii z uctu, nie na strankach Internet Bankingu...Aktivoval som si vypis mailom a tam som nasiel konkretnu transakciu, myslim,ze to boli posledne 4 cisla, hladal som tusim spojenie POSE? Fakt nepamatam presne, ale urcite to najdes na vypise z banky (papier, mail...) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ujo Marky Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.09.2005 Príspevky: 595 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 06 Apr 2008, 17:32 Predmet: |
|
|
Heh no mne to tam hodilo niake velke cislo tak som skusal predne 4 zadne 4 a tak... Po 3. pokuse mi to vypisalo ze:
"This credit card has been disabled, for more info...." |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

|
Zaslal: 06 Apr 2008, 20:40 Predmet: |
|
|
| aky IB? na mojom CSOB som musel odfajknut moznost "Zobrazovať poznámku" |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ujo Marky Star

|
Zaslal: 06 Apr 2008, 22:10 Predmet: |
|
|
| Tatra Banka, dal zom si zobrazit detaili prispevku a nic... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mathev Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.08.2006 Príspevky: 210 Bydlisko: ...Umlátit prdel štětkou Karma: 
|
Zaslal: 11 Apr 2008, 11:02 Predmet: |
|
|
| Ujo Marky napísal: |
| Tatra Banka, dal zom si zobrazit detaili prispevku a nic... |
no ak ti to strhlo peniaze musis niekolko dni pockat a az potom sa ti tam objavi to overovacie cislo alebo na vypise z uctu co ti dojde postou...
malo by byt v internet bankingu nieco taketo
POHYBY NA KARTE
Typ transakcie Dátum transakcie Stav Číslo karty Popis
DEBET 10.03. 2008 zúčtovaná XXXXXX******XXXX INT NÁKUP
Suma Dátum zúčtovania Odpoveď Názov obchodníka
1.50 EUR 11.03. 2008 schválená 9739PAYPAL--*EXPUSE
no a tvoje ocakavane verifikacne cislo je to 9739 ktore je na konci |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pilifo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.10.2007 Príspevky: 326
Zaslal: 11 Apr 2008, 21:36 Predmet: |
|
|
Máte niekto skúsenosti s VISA Electron - kou od OTP Banky, či ju berie Paypal? Lebo čítal som o rôznych prípadoch, kedy niektoré bral a niektoré nie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomika Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.08.2007 Príspevky: 102 Bydlisko: Levice Karma: 
|
Zaslal: 12 Apr 2008, 8:58 Predmet: |
|
|
bere ak mas aktivovanu platbu postou, nebere ak nemas, jednoduche  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pilifo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.10.2007 Príspevky: 326
Zaslal: 13 Apr 2008, 10:17 Predmet: |
|
|
A ešte k tomu pridaniu karty...Ak si ju pridám na Paypal, tak mi strhnú nejakých 50 korún z účtu a tie vrátia naspäť pri akejkoľvek najbližšej transakcii?? Aj keď nerobím tie transakcie s kartou ale s peniazmi, ktoré už mám na Paypale?
A pokiaľ mám dostatok peňazí na účte Paypalu pre transakciu, nebudú sa mi stŕhať teda peniaze z karty? Lebo ja proste využijem tú kartu iba na verifikáciu účtu a potom s ňou už nechcem robiť žiadne transakcie....hmm, a ešte ma napadla 1 vec - keby som si pridal kartu a po verifikácii by som ju odstránil, zostal by môj účet verifikovaný??
//Posledná otázka : Ak nemám internet banking, príde mi EXPAND NUMBER na mail? |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

|
Zaslal: 13 Apr 2008, 16:02 Predmet: |
|
|
| Pilifo napísal: |
| A ešte k tomu pridaniu karty...Ak si ju pridám na Paypal, tak mi strhnú nejakých 50 korún z účtu a tie vrátia naspäť pri akejkoľvek najbližšej transakcii?? |
mali by (ja som to neriesil, nepozoroval som, ci vratia, alebo nie)
A pokiaľ mám dostatok peňazí na účte Paypalu pre transakciu, nebudú sa mi stŕhať teda peniaze z karty? |
ano
| //Posledná otázka : Ak nemám internet banking, príde mi EXPAND NUMBER na mail? |
myslis ten verifikacny kod? (nvm, ako si to nazyvaju)... pokial ano, tak ho najdes na vypise z uctu (pokial ti chodia vypisy mejlom, tak by to tam malo byt - ruku do ohna za to vsak nedam, na mejla mi nechodi nic ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomika Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.08.2007 Príspevky: 102 Bydlisko: Levice Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 15:56 Predmet: |
|
|
vratia ti tych 50 sk, ale na ucet paypalu hned po prvej transakcii..
jj, ak je dost, nestrhne z karty
keby odstranis kartu uz nemas verifikovany, je to prave o tom ze maju tu tvoju kartu
mailom ti pride ten kod, ak ti chodia vypisy, dal by som za to ruku do ohna (teda aspon u SLSP ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|