|
|
|
| Autor |
Správa |
palo9428 Novice

Stav:  Založený: 20.01.2007 Príspevky: 4 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2007, 18:16 Predmet: paypal ide suprovo |
|
|
hosi paypal zatial nesklamal urobil som cez to rapidko friendoramu a ine veci aj travian plus fici to v pohode transakcia je vzdy zabezpecena cize encrypted a data nestratite myslim ani ich nikto nema sancu zneuzit aspon zatial to tak bolo a to uz par rokov paypal funguje:)))) vrelo odporucam...ale kreditna karta je podmienkou:))) tatrabanka to isti pali |
|
| Návrat hore |
|
 |
chlapec10 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 300 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2007, 14:42 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| Visa electron je najobycajnejsi typ karty, pomocou ktoreho paypal nezriadis. Potrebujes kreditnu kartu. Visa elektron je debetna. |
moze byt aj debetna, ja to mam tak.
| Citácia: |
| a to co mam doma je vlastne fatamorgana Confused . NOvsie visa electron.. s nimi uz proste paypal zriadis.. mam ju pred sebou a paypal active |
Ja mam tiez tiez Visa electron, aj so security kodom(tie 3 cisla) pri podpise. ale nejde.
Pointa je v tom ze karta musi byt EMBOSOVANA, a je jedno ci bude debetna/kreditna alebo aka znacka.
| Citácia: |
| transakcia je vzdy zabezpecena cize encrypted a data nestratite myslim ani ich nikto nema sancu zneuzit aspon zatial to tak bolo a to uz par rokov paypal funguje:)))) vrelo odporucam |
Podla mna, jedian metoda ako to naburat je Phishing, ked vam pride falosny(spoof) mail, a v domneni ze ide o paypal. Mne uz doslo takychto par mailov. ale bolo z toho jasne ze nie su prave.
Takze tiez sa pripajam a vrelo doporucujem. Usetri to vela $$$ |
|
| Návrat hore |
|
 |
chlapec10 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 300 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2007, 22:36 Predmet: |
|
|
| Od 19. Septembra, mozme pravdepodobne zacat prijmat $$$ na PP |
|
| Návrat hore |
|
 |
TomAss Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.11.2005 Príspevky: 1280 Bydlisko: BraTiSlaVa Karma: 
|
Zaslal: 06 Sep 2007, 17:50 Predmet: |
|
|
| cavte ludia...chcem si z ebay-u kupit jednu vec no nemam tam account a ani paypal...chcel by som sa spytat ci by nebol niekto ochotny objednat mi odtial danu vec a poslat ci uz na moju adresu (ak sa da a ak nie) tak na svoju a potom by mi to preposlal...peniaze by som poslal predom a zaplatil by som samozrejme aj ak by to bolo treba posielat este mne...diki |
|
| Návrat hore |
|
 |
djroco Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.06.2007 Príspevky: 113 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 06 Sep 2007, 19:53 Predmet: |
|
|
| TomAss napísal: |
| cavte ludia...chcem si z ebay-u kupit jednu vec no nemam tam account a ani paypal...chcel by som sa spytat ci by nebol niekto ochotny objednat mi odtial danu vec a poslat ci uz na moju adresu (ak sa da a ak nie) tak na svoju a potom by mi to preposlal...peniaze by som poslal predom a zaplatil by som samozrejme aj ak by to bolo treba posielat este mne...diki |
Skus http://forum.hip-hop.sk/viewtopic.php?t=4602
Kontaktu toho ursusa ten sa zaoberá týmto |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3303 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 06 Sep 2007, 22:39 Predmet: |
|
|
account na ebay je za D a paypal nie je podmienkou, staci aj prevod cez internetbanking, alebo z banky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
boarderpp Light Star

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 241 Bydlisko: Poprad Karma: 
|
Zaslal: 04 Dec 2007, 23:10 Predmet: |
|
|
| ludia prisiel mi mail ze osm rpjal peniaze na paypal ale neviem ako ich prijat pretoze mi ukazuje ze mam 0Skk co mam robit? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2719 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2007, 12:54 Predmet: |
|
|
Chalani ja mam vzadu pri podpise 7 cisel vytlacenych na tom klzkom povrchu, kde bol kedysi popis (uz ho takmer nevidno). Su rozdelene medzerou na 4 a tri, k paypalu potrebujem posledne 3 z nich???
-Dodám len, že kartamá z predu vytlačene čisla a moje meno do plastu (vystupene nahor, ako pre slepych). Je to visa electron..
- |
|
| Návrat hore |
|
 |
makaveli Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 1128 Bydlisko: Brno(FI MU),Martin Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2007, 23:44 Predmet: |
|
|
| Frikso napísal: |
Chalani ja mam vzadu pri podpise 7 cisel vytlacenych na tom klzkom povrchu, kde bol kedysi popis (uz ho takmer nevidno). Su rozdelene medzerou na 4 a tri, k paypalu potrebujem posledne 3 z nich???
-Dodám len, že kartamá z predu vytlačene čisla a moje meno do plastu (vystupene nahor, ako pre slepych). Je to visa electron..
- |
si si isty ze to je visa electron...? lebo electron ak viem, neni embosovana a ta nema tie vystupene cisla.. a odpoved na tvoju otazku, ano potrebujes to posledne trojcislie |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1781 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 04 Jan 2008, 1:33 Predmet: |
|
|
tiez mam visu electron z csob (FUN), ako tusim Frikso, dnes som sa registroval do paypalu, uz mi aj stiahlo z uctu 1.5 €, ale este to nemam vo vypise, cize nemozem si to uplne aktivovat
po plnej aktivacii je aky postup napr. pri nakupe z ebay-u?
a este jedna vec, ma niekto skusennost s nakupovanim z ebay.com? ako je to odtial, co sa tyka poplatkov za postovne a pod (?clo?) ? thanx |
|
| Návrat hore |
|
 |
joejoe Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.04.2007 Príspevky: 62
Zaslal: 04 Jan 2008, 14:49 Predmet: |
|
|
mozem udaje vyplnit aj nepravdivo _ň?
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Morka Light Expert

Stav:  Založený: 04.01.2008 Príspevky: 36
Zaslal: 04 Jan 2008, 15:02 Predmet: |
|
|
| tiež by ma to zaujímalo |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1781 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 04 Jan 2008, 15:54 Predmet: |
|
|
| joejoe napísal: |
mozem udaje vyplnit aj nepravdivo _ň?
 |
to je asi taka otazka akoby si sa opytal: "mozem skocit z okna?", "mozem zjest muchotravku?", "mozem ukradnut cukrik?"... samozrejme, ze mozes, ale druha vec je, co od toho cakas, lebo ja v tom akosi nevidim vyznam |
|
| Návrat hore |
|
 |
ttt4 Expert

Stav:  Založený: 02.12.2005 Príspevky: 171
Zaslal: 04 Jan 2008, 16:43 Predmet: |
|
|
| smejo napísal: |
tiez mam visu electron z csob (FUN), ako tusim Frikso, dnes som sa registroval do paypalu, uz mi aj stiahlo z uctu 1.5 €, ale este to nemam vo vypise, cize nemozem si to uplne aktivovat
po plnej aktivacii je aky postup napr. pri nakupe z ebay-u?
a este jedna vec, ma niekto skusennost s nakupovanim z ebay.com? ako je to odtial, co sa tyka poplatkov za postovne a pod (?clo?) ? thanx |
Ja cez ebay nakupujem a je to podla mna super vecicka.Co sa tyka postovneho tak je to samozrejme individualne ja som zvacsa nakupoval handry a prislo ma to od 200 do 500SK ale aj tak sa to vyplati. Co sa tyka cla tak to sa vztahuje tusim iba na drahsie veci z krajin mimo EU, ale zatial som ho neplatil aj ked som kupoval veci z USA. Co sa tyka registracie na ebay tak pri jej vyplnani je tam tusim jeden krok kde mozes pridelit paypal account k vytvaranemu kontu. Co sa tyka platenia tak si nieco vydrazis stlacis iba pay co ta hodi na stranku paypalu kde budes mat vsetko spocitane aj s postovnym a vypisane komu to posielas. Potom das zase pay a pride ti mail ze si zaplatil tot vse.
Doporucujem precitat tento clanok ale hlavne diskusiu pod nim pisu tam aj nieco o tom cle. http://www.zive.sk/default.aspx?section=21&server=1&article=274130 |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

|
Zaslal: 04 Jan 2008, 17:53 Predmet: |
|
|
tie clanky som cital uz davnejsie, diskusiu si este precitam
teda nemusim nic s mojim uctom robit? niekde prevadzat peniaze cez IB (cize z paypalu mam hned pristup ku cashom na mojom ucte?)
troska som este z toho zmateny, ale hned ako sa mi vo vypise z uctu objavi tych 1.5€ stiahnuteho s kodom a aktivujem ten ucet, tak idem prakticky skusat, tam sa to naucim asi najskor  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|