Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

PAYPAL
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné (PC) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
palo9428
Novice
Novice

Stav: Odhlásený
Založený: 20.01.2007

PríspevokZaslal: 06 Júl 2007, 18:16    Predmet: paypal ide suprovo Odpovedať s citátom  

Very Happy Very Happy hosi paypal zatial nesklamal Smile urobil som cez to rapidko friendoramu a ine veci aj travian plus fici to v pohode transakcia je vzdy zabezpecena cize encrypted a data nestratite myslim ani ich nikto nema sancu zneuzit aspon zatial to tak bolo a to uz par rokov paypal funguje:)))) vrelo odporucam...ale kreditna karta je podmienkou:))) tatrabanka to isti Cool pali
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
chlapec10
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 08 Júl 2007, 14:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

t0m4s3 napísal:
Visa electron je najobycajnejsi typ karty, pomocou ktoreho paypal nezriadis. Potrebujes kreditnu kartu. Visa elektron je debetna.
moze byt aj debetna, ja to mam tak.

Citácia:
a to co mam doma je vlastne fatamorgana Confused . NOvsie visa electron.. s nimi uz proste paypal zriadis.. mam ju pred sebou a paypal active
Ja mam tiez tiez Visa electron, aj so security kodom(tie 3 cisla) pri podpise. ale nejde.
Pointa je v tom ze karta musi byt EMBOSOVANA, a je jedno ci bude debetna/kreditna alebo aka znacka.
Citácia:
transakcia je vzdy zabezpecena cize encrypted a data nestratite myslim ani ich nikto nema sancu zneuzit aspon zatial to tak bolo a to uz par rokov paypal funguje:)))) vrelo odporucam
Podla mna, jedian metoda ako to naburat je Phishing, ked vam pride falosny(spoof) mail, a v domneni ze ide o paypal. Mne uz doslo takychto par mailov. ale bolo z toho jasne ze nie su prave.
Takze tiez sa pripajam a vrelo doporucujem. Usetri to vela $$$
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
chlapec10
Medium Star
Medium Star

Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 04 Sep 2007, 22:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

Od 19. Septembra, mozme pravdepodobne zacat prijmat $$$ na PP
Návrat hore
TomAss
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 04.11.2005

PríspevokZaslal: 06 Sep 2007, 17:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

cavte ludia...chcem si z ebay-u kupit jednu vec no nemam tam account a ani paypal...chcel by som sa spytat ci by nebol niekto ochotny objednat mi odtial danu vec a poslat ci uz na moju adresu (ak sa da a ak nie) tak na svoju a potom by mi to preposlal...peniaze by som poslal predom a zaplatil by som samozrejme aj ak by to bolo treba posielat este mne...diki
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
djroco
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 13.06.2007

PríspevokZaslal: 06 Sep 2007, 19:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

TomAss napísal:
cavte ludia...chcem si z ebay-u kupit jednu vec no nemam tam account a ani paypal...chcel by som sa spytat ci by nebol niekto ochotny objednat mi odtial danu vec a poslat ci uz na moju adresu (ak sa da a ak nie) tak na svoju a potom by mi to preposlal...peniaze by som poslal predom a zaplatil by som samozrejme aj ak by to bolo treba posielat este mne...diki
Skus http://forum.hip-hop.sk/viewtopic.php?t=4602
Kontaktu toho ursusa ten sa zaoberá týmto
Návrat hore
Kibo
Addict
Addict

Stav: Prihlásený
Založený: 11.09.2005

PríspevokZaslal: 06 Sep 2007, 22:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

account na ebay je za D a paypal nie je podmienkou, staci aj prevod cez internetbanking, alebo z banky Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
boarderpp
Light Star
Light Star

Založený: 25.01.2006

PríspevokZaslal: 04 Dec 2007, 23:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

ludia prisiel mi mail ze osm rpjal peniaze na paypal ale neviem ako ich prijat pretoze mi ukazuje ze mam 0Skk co mam robit?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Frikso
Guru
Guru

Stav: Prihlásený
Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 06 Dec 2007, 12:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Chalani ja mam vzadu pri podpise 7 cisel vytlacenych na tom klzkom povrchu, kde bol kedysi popis (uz ho takmer nevidno). Su rozdelene medzerou na 4 a tri, k paypalu potrebujem posledne 3 z nich???
-Dodám len, že kartamá z predu vytlačene čisla a moje meno do plastu (vystupene nahor, ako pre slepych). Je to visa electron..
-
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
makaveli
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 17.10.2005

PríspevokZaslal: 06 Dec 2007, 23:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

Frikso napísal:
Chalani ja mam vzadu pri podpise 7 cisel vytlacenych na tom klzkom povrchu, kde bol kedysi popis (uz ho takmer nevidno). Su rozdelene medzerou na 4 a tri, k paypalu potrebujem posledne 3 z nich???
-Dodám len, že kartamá z predu vytlačene čisla a moje meno do plastu (vystupene nahor, ako pre slepych). Je to visa electron..
-
si si isty ze to je visa electron...? lebo electron ak viem, neni embosovana a ta nema tie vystupene cisla.. a odpoved na tvoju otazku, ano potrebujes to posledne trojcislie
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
smejo
King
King

Založený: 04.04.2005

PríspevokZaslal: 04 Jan 2008, 1:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

tiez mam visu electron z csob (FUN), ako tusim Frikso, dnes som sa registroval do paypalu, uz mi aj stiahlo z uctu 1.5 €, ale este to nemam vo vypise, cize nemozem si to uplne aktivovat
po plnej aktivacii je aky postup napr. pri nakupe z ebay-u?
a este jedna vec, ma niekto skusennost s nakupovanim z ebay.com? ako je to odtial, co sa tyka poplatkov za postovne a pod (?clo?) ? thanx
Návrat hore
joejoe
Light Expert
Light Expert

Založený: 03.04.2007

PríspevokZaslal: 04 Jan 2008, 14:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

mozem udaje vyplnit aj nepravdivo _ň?
Very Happy
Návrat hore
Morka
Light Expert
Light Expert

Založený: 04.01.2008

PríspevokZaslal: 04 Jan 2008, 15:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

tiež by ma to zaujímalo
Návrat hore
smejo
King
King

PríspevokZaslal: 04 Jan 2008, 15:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

joejoe napísal:
mozem udaje vyplnit aj nepravdivo _ň?
Very Happy
to je asi taka otazka akoby si sa opytal: "mozem skocit z okna?", "mozem zjest muchotravku?", "mozem ukradnut cukrik?"... samozrejme, ze mozes, ale druha vec je, co od toho cakas, lebo ja v tom akosi nevidim vyznam
Návrat hore
ttt4
Expert
Expert

Založený: 02.12.2005

PríspevokZaslal: 04 Jan 2008, 16:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

smejo napísal:
tiez mam visu electron z csob (FUN), ako tusim Frikso, dnes som sa registroval do paypalu, uz mi aj stiahlo z uctu 1.5 €, ale este to nemam vo vypise, cize nemozem si to uplne aktivovat
po plnej aktivacii je aky postup napr. pri nakupe z ebay-u?
a este jedna vec, ma niekto skusennost s nakupovanim z ebay.com? ako je to odtial, co sa tyka poplatkov za postovne a pod (?clo?) ? thanx
Ja cez ebay nakupujem a je to podla mna super vecicka.Co sa tyka postovneho tak je to samozrejme individualne ja som zvacsa nakupoval handry a prislo ma to od 200 do 500SK ale aj tak sa to vyplati. Co sa tyka cla tak to sa vztahuje tusim iba na drahsie veci z krajin mimo EU, ale zatial som ho neplatil aj ked som kupoval veci z USA. Co sa tyka registracie na ebay tak pri jej vyplnani je tam tusim jeden krok kde mozes pridelit paypal account k vytvaranemu kontu. Co sa tyka platenia tak si nieco vydrazis stlacis iba pay co ta hodi na stranku paypalu kde budes mat vsetko spocitane aj s postovnym a vypisane komu to posielas. Potom das zase pay a pride ti mail ze si zaplatil tot vse. Smile
Doporucujem precitat tento clanok ale hlavne diskusiu pod nim pisu tam aj nieco o tom cle. http://www.zive.sk/default.aspx?section=21&server=1&article=274130
Návrat hore
smejo
King
King

PríspevokZaslal: 04 Jan 2008, 17:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

tie clanky som cital uz davnejsie, diskusiu si este precitam Smile
teda nemusim nic s mojim uctom robit? niekde prevadzat peniaze cez IB (cize z paypalu mam hned pristup ku cashom na mojom ucte?)
troska som este z toho zmateny, ale hned ako sa mi vo vypise z uctu objavi tych 1.5€ stiahnuteho s kodom a aktivujem ten ucet, tak idem prakticky skusat, tam sa to naucim asi najskor Embarassed
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné (PC) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Ďalšia
Strana 2 z 12

Prejdi na: