|
|
|
| Autor |
Správa |
chlapec10 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 342 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 06 Feb 2008, 13:57 Predmet: |
|
|
| kubodinho napísal: |
| je rozdiel medzi PayPay a PayPal ? ked ano aky? |
dost velky 2 rozdielne sluzby od 2 rozdielych firiem... paypal je urcite rozsirenejsi, Paypay moc nepoznam... ani som nevidel ze vela predajcov ho podporuje |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 1374
Zaslal: 06 Feb 2008, 15:48 Predmet: |
|
|
| chlapec10 napísal: |
dost velky 2 rozdielne sluzby od 2 rozdielych firiem... paypal je urcite rozsirenejsi, Paypay moc nepoznam... ani som nevidel ze vela predajcov ho podporuje |
dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 2417 Bydlisko: Veľký Meder :D Karma: 
|
Zaslal: 06 Feb 2008, 20:53 Predmet: |
|
|
| Mam na vas otazku mam kartu maestro mozem mat paypal? lebo na ich nieje ak dam mastercard bude to nedobre |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2785 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 20 Feb 2008, 17:55 Predmet: |
|
|
Otázka na skúsených: Účet si vediem v SKK v tatrabanke (student academy). Mam debetnú kartu k účtu zradený paypal.
-Ak si chcem cez paypal nakúpiť v eurách, aký je poplatok za konverziu SKK->EUR?
[Nikde som to na strankach tatrabanky nenašiel] |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomika Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.08.2007 Príspevky: 138 Bydlisko: Levice Karma: 
|
Zaslal: 20 Feb 2008, 18:25 Predmet: |
|
|
| hm, ak je to ako v slovenskej sporitelni tak by nemal byt ziady poplatok okrem bezneho poplatku za prevod penazi |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1857 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 20 Feb 2008, 18:50 Predmet: |
|
|
| Frikso napísal: |
Otázka na skúsených: Účet si vediem v SKK v tatrabanke (student academy). Mam debetnú kartu k účtu zradený paypal.
-Ak si chcem cez paypal nakúpiť v eurách, aký je poplatok za konverziu SKK->EUR?
[Nikde som to na strankach tatrabanky nenašiel] |
nemal by za to byt ziadny poplatok, teda aspon u mna v CSOB, ked som platil cez PayPal v librach, tak mi to len preslo kurzom a ziadne dalsie ciastky som neplatil, teda predpokladam, ze to tak bude aj inde |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2785 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 20 Feb 2008, 22:51 Predmet: |
|
|
Oukej. Už som im tam písal. Keď mi neodpíšu do zajtra, tak zavolám na dialog. Keď to neúčtujú v iných bankách, tak nemôžu ani tu, lebo v opačnom prípade prechádzam k inej banke  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Diestro Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 165
Zaslal: 21 Feb 2008, 19:03 Predmet: |
|
|
| Chapem to spravne ze zaregistrovat sa na stranke paypal sa mozem, ale pokial si neregnem aj kreditku tak ucet bude neaktivny? Takze nebudem moct nan primat peniaze ani ich poslat do banky? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Arthas06 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.08.2007 Príspevky: 131 Bydlisko: Martíííííín Karma: 
|
Zaslal: 21 Feb 2008, 21:30 Predmet: |
|
|
| Diestro napísal: |
| Chapem to spravne ze zaregistrovat sa na stranke paypal sa mozem, ale pokial si neregnem aj kreditku tak ucet bude neaktivny? Takze nebudem moct nan primat peniaze ani ich poslat do banky? |
no tak toto by aj mna zaujimalo že ked mam na paypal peniaze že či si ich môžem poslať na moj ucet v TB a ake su poplatky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1857 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 21 Feb 2008, 21:43 Predmet: |
|
|
malo by to byt aj u nas podporovane aj opacne, t.j. nie len platit, ale aj prijimat platby (neskusal som, len cital na nete), taktiez predpokladam, ze to je free, ale ruku by som za to do ohna nedal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Arthas06 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.08.2007 Príspevky: 131 Bydlisko: Martíííííín Karma: 
|
Zaslal: 21 Feb 2008, 22:09 Predmet: |
|
|
| smejo napísal: |
malo by to byt aj u nas podporovane aj opacne, t.j. nie len platit, ale aj prijimat platby (neskusal som, len cital na nete), taktiez predpokladam, ze to je free, ale ruku by som za to do ohna nedal  |
no a je tu niekto taky co to skusal a aj ruku do ohna by za to dal |
|
| Návrat hore |
|
 |
cinges Medium Expert

Stav:  Založený: 05.03.2007 Príspevky: 90
Zaslal: 01 Mar 2008, 12:28 Predmet: |
|
|
Zdravim.. Chcem nejak nakupovat cez ebay.. Nemam embosovanu kartu, ci co to je, ale uz mam verifikovany ucet na paypal.. Neviete, ako to dostat do toho ebayu? Poslal som mail jednemu typkovi, a napisalo mi, ze sa mam nejak verifikovat, ci co..
| Citácia: |
Attention!
In order to maintain a safe trading environment, eBay may limit activity and request additional verification.
At this time we ask that you verify your account.
You have 2 options:
- Phone verification
or
- Credit Card verification
|
diiiki moc  |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

|
Zaslal: 01 Mar 2008, 13:49 Predmet: |
|
|
bez embosovanej karty nemozes mat verifikovany ucet na paypale... po registracii musis zadat cislo z vypisu z uctu (transakcia, kde ti paypal stiahol z uctu 1.5 €)
nie som si isty, ale potom sa asi overuje aj adresa, ktoru si zadal (tak sa mi mari, ze pred tym, co som nieco cez ebay kupil, tak som adresu overenu nemal a ked som sa na to pozrel po uspesnych obchodoch, tak uz to bolo overene) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Arthas06 Medium Expert

|
Zaslal: 01 Mar 2008, 15:19 Predmet: |
|
|
Stale tomu nechapem. co musim vlastne mať ked si chcem peniaze s paypalu poslat na ucet v banke. A kolko to stoji.
Kreditku?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

|
Zaslal: 01 Mar 2008, 15:24 Predmet: |
|
|
| overeny PP ucet |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|