Paypal
cawte je mozne si dat posielat penieze z Google Adsense na Paypal? Lebo mi treba urcit sposob platby a chce to odomna a ja neviem co tam napisat . Je mozne si za poslane peniaze (momentalne tam mam len par centov) potom kupit nieco cez net pomocou paypal uctu? Ja sa do toho nevyznam tak PLS poradte ako to funguje
Prezývka účtu:
Predčíslie účtu:
Číslo účtu:
Kód banky:
Prezývka účtu:
Predčíslie účtu:
Číslo účtu:
Kód banky:
ak chces dostat peniaze z PayPal na svoj ucet, postup je jednoduchy:
po prihlaseni chod - My Account > Withdraw > Withdraw funds to your bank account.
Tam si zadas ucet v banke (Add bank account - vsetky potrebne udaje zistis v tvojej banke, na jej strankach, alebo vygooglis), zadas ciastku kolko chces previest a po kliknuti na Continue tuto operaciu dokoncis. Akonahle prevadzas sumu mensiu ako 100E, tak si strhnu 1E.
Ak mas na ucte inu menu ako EUR, tak je v accounte moznost prekonvertovania z inej meny na napriklad EUR (pripadne si rovno na ucte zrus inu menu ako eura, a kazda transakcia, ktora sa ti na ucet pripise, sa pripise uz preratana na eura).
po prihlaseni chod - My Account > Withdraw > Withdraw funds to your bank account.
Tam si zadas ucet v banke (Add bank account - vsetky potrebne udaje zistis v tvojej banke, na jej strankach, alebo vygooglis), zadas ciastku kolko chces previest a po kliknuti na Continue tuto operaciu dokoncis. Akonahle prevadzas sumu mensiu ako 100E, tak si strhnu 1E.
Ak mas na ucte inu menu ako EUR, tak je v accounte moznost prekonvertovania z inej meny na napriklad EUR (pripadne si rovno na ucte zrus inu menu ako eura, a kazda transakcia, ktora sa ti na ucet pripise, sa pripise uz preratana na eura).
Re: Paypal
pani prosim vas.kto spravi pre mna sluzbu? samozrejme nie zadarmo. pošlem mu na paypal učet peniaze,a vy mi ho pošlete na bankovy učet..lebo ja sa idem zblazniť...... vratilo mi na PP peniaze,ze som zle hodnoty pre učet zadal..... je to 32,21 kto mi pošle stači,ked mi pošle 30 ..viem ze tie 2,2 nie su nič,ale poteši ,ak by sa niekto taky našiel ozvite sa mi cez SS
pokial viem, tak za prevod z PP na ucet pri hodnote menej ako 100eur sa uctuje poplatok 1E 
tak tym padom 1,2eura pre niekoho.tak aspon spravite dobry skutok a zarobite si 36korun 
chcela by som sa spytat co je lepsie- objednavat cez Paypal alebo normalne s kreditkou. Ake su vyhody Paypalu?
jednoznacne Paypal, strasne vela eshopov v zahranici ho podporuje, a vyhody? staci napisat bezpecnost?Lucy_LP napísal:chcela by som sa spytat co je lepsie- objednavat cez Paypal alebo normalne s kreditkou. Ake su vyhody Paypalu?
Jednoznacna vyhoda paypalu, ze sa obchodnik nedostane k udajom mojej karty. Cim menej spolocnosti tie udaje ma, tym mensie riziko zneuzitia (ci uz odcudzenim databazy, alebo neserioznostou obchodnika) Pekne ma to z jeho stranky presmeruje do zabezpecenej zony paypalu, a jedine co obchodnik vidi, je, ze transakcia (ne)bola uspesna. Samozrejme + jej identifikacne cislo a tvoj mail na ktory mas PP registrovany.
Staci to na ozrejmenie, preco je vyhodnejsie pouzivat PayPal? Ak by nebola bezpecnost dostatocnym argumentom, tak tiez pouzivam PayPal aj preto, ze mi staci pamatat si login a heslo - to si zapamatam skor, ako dlhe cislo karty + security number + platnost.. Nehovoriac o tom, ze to aj lahsie a rychlejsie zadam
Staci to na ozrejmenie, preco je vyhodnejsie pouzivat PayPal? Ak by nebola bezpecnost dostatocnym argumentom, tak tiez pouzivam PayPal aj preto, ze mi staci pamatat si login a heslo - to si zapamatam skor, ako dlhe cislo karty + security number + platnost.. Nehovoriac o tom, ze to aj lahsie a rychlejsie zadam
Prelistoval som si všetky témy o paypal, ale odpoved na svoju otázku som nezastihol, takže sa vopred ospravedlňujem ak som slepý.
Mám startkonto vo VÚB a založil som si paypal účet, k startkontu mám debetku Maestro. Moja otázka znie ako dostať peniaze zo svojho účtu na paypal účet, lebo Maestro sa tam zaregistrovať asi nedá. Dá sa to spraviť čisto bezhotovostným prevodom cez IB?
Ďakujem pekne
Mám startkonto vo VÚB a založil som si paypal účet, k startkontu mám debetku Maestro. Moja otázka znie ako dostať peniaze zo svojho účtu na paypal účet, lebo Maestro sa tam zaregistrovať asi nedá. Dá sa to spraviť čisto bezhotovostným prevodom cez IB?
Ďakujem pekne
Peniaze zo Slovenskych uctov ani kariet sa na PayPal poslat nedaju. Ak chces mat nejake prachy na PayPal ucte musi ti ich niekto poslat kto uz nejake peniaze na PayPal ucte ma.
jerichoo napísal:Prelistoval som si všetky témy o paypal, ale odpoved na svoju otázku som nezastihol, takže sa vopred ospravedlňujem ak som slepý.
Ďakujem pekne
startkonto mam aj ja, chod do VUB a vypytaj si virtualnu kartu na internetove platby, dostanes cislo karty a trojcislie na kontrolu, toto zaregistrujes na paypal a dalej fungujes normalne, debetka je na IB nie na platbu v zahranici, na to potrebujes virtualnu kartu. Dostanes to zadarmo hned na poziadanie do par minut v pobocke.
inu kartu do Paypal nedas.
a ked platis s paypal tak oni ti beru peniaze priamo z tvojho uctu a ked tebe niekto posle peniaze tak s paypal ti rovno prejdu do tvojho startkonta