Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

PC ZOSTAVA 37.000 sk
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Daggertail
Medium Expert
Medium Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 14.05.2007

PríspevokZaslal: 21 Apr 2008, 15:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

NaP0LeOn napísal:
no vies , mna aj dost zaujimaju 45nm 4jadrove CPU od AMD , potom GRAFIKA od nVIDIE s Chipom GT200 a ATi RV770 , chcem uz kupit pC na dlhsiu dobu ako 1 rok .. kupil som v roku 2006 z obchodu PC a kukaj co mam ---
INTEL penryn 3,2 ghz , 512 mb DDR , VGA Sparkle 5200 FX 128 mb , 120 gb MAXTOR , a stal 22 000 sk . ..
ked uz tak intel pentium a nie penryn Wink ,penryn je oznacenie tych novych 45nm 4-jadrovych procesorov Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
NaP0LeOn
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 05.01.2008

PríspevokZaslal: 21 Apr 2008, 15:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

nie ja mam penryn. nove oznacenie 45nm 4jadier je yorkfield a kentsfield a nehalem este nie je xD
Návrat hore
brm
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 21 Apr 2008, 16:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

penryn určite nemáš.. nemýliš si to s prescottom alebo preslerom? Smile

Skús program CPU-Z, že čo Ti napíše..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
NaP0LeOn
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 05.01.2008

PríspevokZaslal: 21 Apr 2008, 18:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

mg , sorry mam prescott . uplne ma zmiatla ta podobnost nazvou. CPU-Z som mal davno.. 90 nm vyrobny proces Very Happy 256 kb cashe
Návrat hore
heker
Medium Star
Medium Star

Založený: 30.05.2006

PríspevokZaslal: 21 Apr 2008, 19:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kupoval si to v roku 2006 za 22 tisic a cakal si ze ti vydrzi 6 rokov? Uz vtedy ta mal predavac upozornit, ze kupujes uplny srot. 512MB RAM v tej dobe bolo uz malo a to nejdem radsej ani komentovat tu tvoju grafiku. U vas sa vtedy GeForce 6600 este nepredavali?
Návrat hore
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 21 Apr 2008, 20:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

heker napísal:
Kupoval si to v roku 2006 za 22 tisic a cakal si ze ti vydrzi 6 rokov? Uz vtedy ta mal predavac upozornit, ze kupujes uplny srot. 512MB RAM v tej dobe bolo uz malo a to nejdem radsej ani komentovat tu tvoju grafiku. U vas sa vtedy GeForce 6600 este nepredavali?
zivotnost kompu je velmi velka, ale ak ma niekto potrebu menit polku kompu s kazdou novou hrou tak je to jeho problem...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
INDIGOcorp.
Professional
Professional

Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 21 Apr 2008, 21:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep napísal:
zivotnost kompu je velmi velka, ale ak ma niekto potrebu menit polku kompu s kazdou novou hrou tak je to jeho problem...
asi tak mam doma aj dualcore 2gb ram a tak dalej a mam doma aj starucke pentium 350mhz 256 ram a sluzia na netik celkom rovnako heh Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 22 Apr 2008, 0:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep: Aj zivotnost aut je velka, ved niektore jazdia 20-30 rokov a preco maju ludia potom potrebu ich menit, kupovat si novsie a drahsie auta???
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 22 Apr 2008, 0:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Sheep: Aj zivotnost aut je velka, ved niektore jazdia 20-30 rokov a preco maju ludia potom potrebu ich menit, kupovat si novsie a drahsie auta???
Ano, mas pravdu, ak ma na to dakto peniaze tak preco nie, ale to je asi tym ze rychly vyvoj HW niektorych z nas nuti neustale kupovat nove komponenty...

ale ked uz si spomenul auta tak auto co ma 20 rokov uz urcite nebude fungovat ako nove, ale z hladiska funkcnosti kompu ako takeho ten stale pojde rovnako ci je novy alebo stary, ano neberme ohlad na ventilatory alebo monitor ale len cisto elektronicke komponenty
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 22 Apr 2008, 1:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vyvoj HW ta vobec nenuti kupovat komponenty. Skor to vidim tak, ze ich kupujes, pretoze chces, aby si sa mohol hrat nove hry, aby si nemusel tolko cakat pri praci s programami atd...
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: