ked uz tak intel pentium a nie penrynNaP0LeOn napísal:no vies , mna aj dost zaujimaju 45nm 4jadrove CPU od AMD , potom GRAFIKA od nVIDIE s Chipom GT200 a ATi RV770 , chcem uz kupit pC na dlhsiu dobu ako 1 rok .. kupil som v roku 2006 z obchodu PC a kukaj co mam ---
INTEL penryn 3,2 ghz , 512 mb DDR , VGA Sparkle 5200 FX 128 mb , 120 gb MAXTOR , a stal 22 000 sk . ..
PC ZOSTAVA 37.000 sk
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
zivotnost kompu je velmi velka, ale ak ma niekto potrebu menit polku kompu s kazdou novou hrou tak je to jeho problem...heker napísal:Kupoval si to v roku 2006 za 22 tisic a cakal si ze ti vydrzi 6 rokov? Uz vtedy ta mal predavac upozornit, ze kupujes uplny srot. 512MB RAM v tej dobe bolo uz malo a to nejdem radsej ani komentovat tu tvoju grafiku. U vas sa vtedy GeForce 6600 este nepredavali?
Ano, mas pravdu, ak ma na to dakto peniaze tak preco nie, ale to je asi tym ze rychly vyvoj HW niektorych z nas nuti neustale kupovat nove komponenty...hojko napísal:Sheep: Aj zivotnost aut je velka, ved niektore jazdia 20-30 rokov a preco maju ludia potom potrebu ich menit, kupovat si novsie a drahsie auta???
ale ked uz si spomenul auta tak auto co ma 20 rokov uz urcite nebude fungovat ako nove, ale z hladiska funkcnosti kompu ako takeho ten stale pojde rovnako ci je novy alebo stary, ano neberme ohlad na ventilatory alebo monitor ale len cisto elektronicke komponenty