Pekna vs. Dobra

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
elka235
Novice
Novice

Príspevok od používateľa elka235 »

je somarina chodiť s nejakou babou len preto, že je pekná. Z peknej misy sa nenaješ :lol:
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Tak tuto temu som si vsimol az teraz. Heh je to zaujimava otazka. Najlepsia kombinacia by bola dobra a pekna. Ja som sice velmi narocny typ takze mozno aj to je dovod preco som momentalne sam uz troska dlhsi cas no a najst tuto kombinaciu baby, ze dobra a pekna je dnes velmi tazke. Takze neviem nejak konkretne zodpovedat, ale ked ani jedno, ani druhe nie je mojmu srdcu blizke natolko tak radsej asi sam. :?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

omyl, najst peknu a mudru neni tazke ...tazke je ze ta musi aj chciet :lol:

//jejda sak ftipy .. mali sme byt vonku ne pri pc uz len to je smiesne :D
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Tak ano, je na tom urcite kus pravdy. :D Ale otazka znela, ze s ktorou by som si zacal. :)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

axXis napísal:z tohto prispevku mi vyplyva, ze oblubjes muzov na jednu noc
:D:D:D neviem jak si to pochopil(ale moja skusenost z netu je ze vsetko sa da chapat dvojako)..ale vedz ze nikdy som na jednu noc chlapa nemala a ani to neuznavam ..proste ja niesom na take uzivanie si ..asi preto som sama.:P
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Sagittarius napísal::?: Troška si to neodhadol, nemyslíš? :?: :wink:
Odhadol neodhadol napisane to tak bolo
Eritrea napísal::D:D:D neviem jak si to pochopil(ale moja skusenost z netu je ze vsetko sa da chapat dvojako)..ale vedz ze nikdy som na jednu noc chlapa nemala a ani to neuznavam ..proste ja niesom na take uzivanie si ..asi preto som sama.:P
tak nic, sry
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Eritrea napísal:...proste ja niesom na take uzivanie si ..asi preto som sama.:P
:lol: ty si sama ja som sám .. tak čo to dať dohromady? hh :D
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

boze co ja viem už sa mi to stalo a vybral som si tretiu možnosť :D

//autoeditácia príspevku ( 15 Aug 2008, 9:45 )
elka235 napísal:je somarina chodiť s nejakou babou len preto, že je pekná. Z peknej misy sa nenaješ :lol:
nenajes ? :D by si sa cudoval :D:D:D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Flinstone napísal:by si sa cudoval :D:D:D
aj sa čudujem
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

hmm... tento topic mi príde ako opýtať sa, či je tráva zelená, alebo žltá... spojitosť medzi tými dvoma témami objavíte, keď nie ste total lamy...
Sú strašne dôležité DETAILY, ktoré rozhodujú. Tieto veci nie sú záležitosťou súčtu 1+2, kde = je 3...

Ak by to boli tie najštandardnejšie nijak pestré okolnosti, tak v mladosti davaj heeeeet s peknou. keď to celé padne (a to nepotrvá dlho), potom sa pokojne vráť naspäť. Pochopiteľne ak máš iné hodnoty, tak bude táto alternatíva neprijateľná. Hlavne choď tam, kde Ťa to ťahá (neradím Ti, ale niekomu, kto by na túto hypotetickú otázku očakával radu, namiesto odpovede). A za AKÝCHKOĽVEK okolností hovoriť vždy pravdu, úprimne, hovoriť city, neklamať a neprekrúcať a nevymýšľať (no nedrístať informácie zbytočne, ak je to škodlivé...) žiadne také: "Ja s ňou nič nemám", keď som s ňou niečo mal

Blabla... mimochodom, ak by si očakával lásku lásku lásku a dlhodobý krásny vzťah, bez debaty berieš soulmate, ale evidentne ak kladieš takúto otázku, tak si si nie istý, resp. necítiš toto "hlboké opojenie lásky"... zbytočne sa potom ťahať do vzťahu. Ak Ťa sexuálne priťahuje kráska, niet dôvod brániť sa prírode.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Všetky "rady", hodnotenia a riešenia na báze porovnávania oboch situácii sú zbytočné...
Láska ako predmet je nedefinovateľná, čiže nemožno tento pocit všeobecne platne opísať...
Preto tie tvrdenia o tom, čo máš kedy cítiť a ako sa máš zachovať, sú nezmyslami a odpoveď si dá každý sám v konkrétnej situácii...
Mimochodom, "hovoriť vždy pravdu" a "hovoriť city" za každých okolností je ako dávať góly striedavo do súperovej a do vlastnej brány...
City totižto poukazujú na to tajomno druhých, ktorého odkrývanie ich úplne mení...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

triple napísal:aj sa čudujem
Vsetci sa cudujeme :D

No a tak vezmite si situaciu, ze ste niekde von a mate moznost sa zoznamit s partiou dievcat ... v pripade ze ma niekdo hrknute nebude riesit ktora je inteligentna alebo ci ma v hlave vsetkych 5 pohromade. Tak isto ani nemozete tusim co je ktora holka zac, to je proste na dlho...Ved ludia sa spoznavaju cely zivot, a mna osobne zivot naucil ze aj ti najlepsi priatelia sa vedia v tejto dobe zachovat sakra svinsky. Cize to nie je az take jednoduche...Mne sa predvcerom stalo, ze holka ktoru poznam 3 roky, mame vyborne priatelske vztahy..proste spravila nieco co by som necakal ani od dievcata ktore poznam 2 hodiny a sedime v bare hh. Cize toto hodnotenie ludi ze ona je taká a ten je zase taký. treba brat s rezervou. Mozno ked tych ludi spoznate blizsie zistite ze ten/tá dotycný/á taký/á vobec nie je.
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

P41NK1LL3R napísal:Všetky "rady", hodnotenia a riešenia na báze porovnávania oboch situácii sú zbytočné...
Láska ako predmet je nedefinovateľná, čiže nemožno tento pocit všeobecne platne opísať...
Preto tie tvrdenia o tom, čo máš kedy cítiť a ako sa máš zachovať, sú nezmyslami a odpoveď si dá každý sám v konkrétnej situácii...
Mimochodom, "hovoriť vždy pravdu" a "hovoriť city" za každých okolností je ako dávať góly striedavo do súperovej a do vlastnej brány...
City totižto poukazujú na to tajomno druhých, ktorého odkrývanie ich úplne mení...
Súhlasím so všetkým. Len to, že som myslel, že si už ľudia zvykli na to, že ja stále tvrdím, že nie je dobré poukazovať na city a pravdy. Vyjadril som sa nesprávne. Nemyslím si, že je dobré, keď človek o tom hovorí. Ak by som sa mal opraviť, povedal by som, Neklamať. To je lepšie povedané. Je vždy lepšie nehovoriť o veciach v tejto oblasti, pretože hovoriť prináša opačný efekt, ako je, všeobecne, žiadaný.

Teda opravujem sa na Neklamať.
Jake44
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Jake44 »

Uplne zbytocna otazka toto ale budis. Ja mam na to len jednu odpoved. Vzdy bud s tou, s ktorou sa lepsie citis. To uz musis vediet sam. A okrem toho...ja osobne nerozlisujem pekne a skarede...rozlisujem len take, ktore sa mi pacia a ktore nie a to je rozdiel. Pamatam si, ked sa mi pred dvoma rokmi pacilo jedno dievca a pritom, ked som pocuval nazory ostatnych chalanov tak zevraj nic moc, dokonca skareda a tak...takze je to o osobnych sympatiach a nie o krase ako takej. Proste clovek sa moze lahko zalubit aj do nie prilis atraktivnej alebo "peknej" baby ale prenho je v tej chvili ta najkrajsia...
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

Jake44 napísal:Uplne zbytocna otazka toto ale budis. Ja mam na to len jednu odpoved. Vzdy bud s tou, s ktorou sa lepsie citis. To uz musis vediet sam. A okrem toho...ja osobne nerozlisujem pekne a skarede...rozlisujem len take, ktore sa mi pacia a ktore nie a to je rozdiel. Pamatam si, ked sa mi pred dvoma rokmi pacilo jedno dievca a pritom, ked som pocuval nazory ostatnych chalanov tak zevraj nic moc, dokonca skareda a tak...takze je to o osobnych sympatiach a nie o krase ako takej. Proste clovek sa moze lahko zalubit aj do nie prilis atraktivnej alebo "peknej" baby ale prenho je v tej chvili ta najkrajsia...
máš 100% pravdu,presne ako si povedal :smt023
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Moje dievca je pekna a aj dobra :) :smt057
Gabcsu
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabcsu »

xXPAINKILLERXx napísal:Moje dievca je pekna a aj dobra :) :smt057
naozaj?to máš ale veľké šťastie 2 v 1 :) :aasmile6: :smt057
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Jake44 napísal:Uplne zbytocna otazka toto ale budis. Ja mam na to len jednu odpoved. Vzdy bud s tou, s ktorou sa lepsie citis. To uz musis vediet sam. A okrem toho...ja osobne nerozlisujem pekne a skarede...rozlisujem len take, ktore sa mi pacia a ktore nie a to je rozdiel. Pamatam si, ked sa mi pred dvoma rokmi pacilo jedno dievca a pritom, ked som pocuval nazory ostatnych chalanov tak zevraj nic moc, dokonca skareda a tak...takze je to o osobnych sympatiach a nie o krase ako takej. Proste clovek sa moze lahko zalubit aj do nie prilis atraktivnej alebo "peknej" baby ale prenho je v tej chvili ta najkrajsia...
Tento príspevok ma zaujal. Nesúhlasím s časťou, v ktorej vravíš, že s tou s ktorou sa cítiš lepšie. Pokiaľ je pekná, ale v hlave má vietor, ale napriek tomu sa vedľa jej boku cítiš fajn je to len dočasné. Vzťah nemôže byť založený na pozeraní sa na partnera (ajkeď aj to je dôležitý faktor, ajkeď ako budem písať neskôr subjektívny). Ďalej spomínaš, že sa Ti pred n. rokmi páčilo isté dievča, o ktorom iní tvrdili, že nie je prkná, etc. ... Logicky, nakoľko v Tvojich očiach bola pekná. To je OK osobne sa práve tiež nachádzam v tejto situácii. Presne, ako si povedal, je to v závislosti na osobných sympatiách - tie sa však vytvárajú časom a sympatie typu "soulmate" predbiehajú (v drvivej väčšine prípadov) sympatie fyzického typu :wink:

//Jim?? Kua Jim Beam?? :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ako sa praví, Laska na prvy pohlad nie je laska. Je to viac menej zalozene na fyzickej krasne dotycneho. AKo Jim spominal, fyzicka pritazlivost nemoze byt zakladom vztahu, i ked je jeho neoddelitelnou sucastou. Ked na tom niekdo postavi "vztah" odsudil ho na zanik....

///K tej fyzickej pritazlivosti. 100 ludi...100 chutí, niekomu sa paci ta, druhemu zas henta..Kazdy z nas si krasu definuje inac.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

midnight_man napísal:///K tej fyzickej pritazlivosti. 100 ludi...100 chutí, niekomu sa paci ta, druhemu zas henta..Kazdy z nas si krasu definuje inac.
Našťastie :)
Napísať odpoveď