Peter Šťastný v politike

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

ani ten futbalovy rozhodca neni zly.. znova za sdku :roll:

ten myslim tiez tomu co sa tam hovori bude rozumiet :lol:

musi si ale urobit zasobu zuvaciek, lebo iba to som ho tam videl robit.. prezuvat ako..
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ja si myslim ze je to uplne od veci. On a politik? :?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Peter Šťastný v politike

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Švíík napísal: mas pravdu .. je asi taky typ cloveka (ze mu ani tak nejde mozno o tie peniaze)co sa hrnie do kazdej ... i ked nieje nato vhodny
... hmm a o co ine by islo ako o peniaze ??? ... ved keby neslo o peniaze tak zostane pekne pri hokjekach a nebude sa sparat vo veciach, ktorym povedal by som vobec nerozumie .... :-) ... ale keby sa staral ako treb, tak by niekedy mohol byt velvyslancom v usa :-D
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Lord PROXI napísal:asi nikdy, ale prachy potrebuju predsa, ako by mohli chodit na Bahamy a pod ? :?
Presne tak, asi mu dochádzaju $ ktoré nahral na hokeji, tak sa musi neako živiť, a poctivá práca mu asi nevonia... :roll:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

nordkapp_pb napísal:... hmm a o co ine by islo ako o peniaze ??? ... ved keby neslo o peniaze tak zostane pekne pri hokjekach a nebude sa sparat vo veciach, ktorym povedal by som vobec nerozumie .... :-)
o co ? teraz ti nato odpoviem
Švíík napísal: je asi taky typ cloveka (ze mu ani tak nejde mozno o tie peniaze)co sa hrnie do kazdej ... i ked nieje nato vhodny
t.z. su taki ludia , co nepotrebuju vynosy zo svojej prace , ale potrebuju stale vacsi a vacsi rozruch, pracovne vytazenie ... myslim ze tolko rokov v NHL , reprezentacia 3 krajin, agent , generalny manazer , preto asi myslim ze tych 170 000,- na mesiac mu zato az tak nestoji , :arrow: moj nazor
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Švíík napísal:t.z. su taki ludia , co nepotrebuju vynosy zo svojej prace , ale potrebuju stale vacsi a vacsi rozruch, pracovne vytazenie ... myslim ze tolko rokov v NHL , reprezentacia 3 krajin, agent , generalny manazer , preto asi myslim ze tych 170 000,- na mesiac mu zato az tak nestoji , :arrow: moj nazor
..ked potrebuje vytazenie a rozruch nech robi non-stop policajta nbiekde na krizovatke ... najlepsie nech sa ide ohanat tou placackou na krizovatku do PB .... tam moze vypravat komu che a kolko chce ako sa co naucil robit v amerike .. ja si proste mylsim, ze kazdy kto chce pred celou europou obhajovat a reprezentovat svoju krajinu, tak by mal byt zdravym vlastencom, a nie sa pri kazdej prilezitosti ometat tym ako je co v amerike ... no co ale znamosti sa s rozumnym vyberom kandidata zrejme vylucuju :-D :-D ....
D-Wanderer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D-Wanderer »

Ja o jeho politike nic neviem ale inak je to f pohode clovek...
brigadoval som u neho na zahradke... minimalna praca za slusne prachy a este nam aj ulial dobrej pruzinskej slivovice :smt023
Napísať odpoveď