PF 2009 - Kde a ako oslávite príchod Nového roka?
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
joj
.. no u nas ked nevybavim chatu ja .. tak chata nie je .. a na silvestra by som chatu urcite nevybavil 
takze rutina - najprv do krcmy .. kde si vypijeme .. potom niekedy 5 min. pred pol nocou na namestie .. tam sa vybozkavame s holkami, popodavame ruky s chalanmi a spat do krcmy .. kde sa doriadime
:D:D
aj ked na chate som este na silvestra nebol - kua .. siel by som si to vyskusat .. ale to by bolo asi na dlhu opicu potom
takze rutina - najprv do krcmy .. kde si vypijeme .. potom niekedy 5 min. pred pol nocou na namestie .. tam sa vybozkavame s holkami, popodavame ruky s chalanmi a spat do krcmy .. kde sa doriadime
aj ked na chate som este na silvestra nebol - kua .. siel by som si to vyskusat .. ale to by bolo asi na dlhu opicu potom
-
p4ra
Redeemer
Tak, ako ste nakoniec dopadli? Vsetko podla planov?
Ja som ostal s priatelkou doma. Cely cas v posteli (bol som 3 dni predtym hnusne chory), nieco sme vypili a venovali sa jeden druhemu. Som rad, ze konecne po dlhej dobe som nestravil hekticky Silvester, kde by som bol fest rozbity a na druhy den zbieral po castiach spomienky od kamaratov a priatelov, ze co, kde a ako.
Ja som ostal s priatelkou doma. Cely cas v posteli (bol som 3 dni predtym hnusne chory), nieco sme vypili a venovali sa jeden druhemu. Som rad, ze konecne po dlhej dobe som nestravil hekticky Silvester, kde by som bol fest rozbity a na druhy den zbieral po castiach spomienky od kamaratov a priatelov, ze co, kde a ako.
-
Digital
Guru
p4ra napísal:Tak, ako ste nakoniec dopadli? Vsetko podla planov?
-
kukiak
Addict
U frajerky na byte. Trosku popili a o 22:00 sme chceli ist niekde do podniku, bohuzial cesta dole nam netrvala beznch 10min ale vyse hodiny, tak sme rovno ostali na namesti:), pozreli ohnostroj, poobimali vsetkych znamych a sli naspet na byt. O pol 6 rano som 6ludom naebany varil spagety. Zaspal som tesne pred 9. O 10 budicek. Momentalne sa idem asi utopit do vane, ale predym si este asi hrknem jeden vyrovnavaci 
mno ja som bol do 23:25 doma, potom sadol do auta, odviezol sa 15km na chatu za spoluziakmi a kamošmi - s organizátorom som sa pohádal, preto som tam nebol posledné 3 dni... vsetci vyvalené oči na mna ze co tam robím, tak 90% ludi bolo velmi rado ze som dosiel... o polnoci sme pred chatou boli vsetci a oslavovali - vystriekal som na nich sampus, vyobjimali sme sa a o 00:10 som si fical domov
potom este oneskoreny pripitok s fotrovcami a siel som na chvilu von este
-
seth82
Darca
tento rok sme zvolili zdravsi sposob oslavy prichodu noveho roka, a sice lyzovacka na jahodnej (lyzovacka a obcerstvenie gratis -> asi preto tam bolo tolko ludi, kolko bolo
), ale bolo to fajn, zo zaciatku sme normalne lyzovali, no po ohnostroji a pripitku sme sa vzali na maly svah, kde sme si postavili jump a vyblaznili sme sa tam (velka zjazdovka neupravena)... a o stvrtej uz som bol doma
btw, aky to blazeny pocit neist domov pod vplyvom %
btw, aky to blazeny pocit neist domov pod vplyvom %