mam s tym problem...dam nainstalovat plug-in Lightroom (hlavne to potrebujem spustit) a nemozem ho nikde najst, pri instalacke zaskrtnem to policko na doinstalovanie pluginu, no neviem ako sa dostat do Lightroom....poradi mi niekto? Mam najnovsiu verziu...poradi niekto?
//autoeditácia príspevku (04 Nov 2010, 13:46)
nikto nic?
photomatix - nejde mi spustit lightroom
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: photomatix - nejde mi spustit lightroom
tu je video tutorial
alebo kratky tutorial
alebo tu mas navod prelozil som ti ho z AJ
Installation instructions for Windows
1. Ak si zatial nestiahol photomatix PRO stiahni ho na nasej stranke
2. Instalacia sa ta spyta ci chces instalovat lightroom plug-in doplnok do Photomatix Pro. ak sa spyta vyber moznost "Yes, install the Lightroom Plug-in too".
3. Restartuj Lightroom
4. Vyber ,,bracketed" fotky na tom ,,filmovom pasiku" .
5. Klini pravym tlacidlom aby si vyvolal menu . vyber Export a potom Photomatix Pro.
Dolezite upozornenie: Ak si vybral"Automatically reimport into Lightroom", klikni pravym klikom na filmovy pasik ci je oznacene toto "All Photographs" Ak ukazuje "Previous Import" , potom klikni pravym klikom a zvol All Photographs instead.
Kód: Vybrať všetko
http://www.profiphotos.com/blog/en/2009/02/hdr-photo-tutorial-using-photomatix-pro-in-lightroom/Kód: Vybrať všetko
http://www.hdrsoft.com/resources/tut_lr/index.htmlalebo tu mas navod prelozil som ti ho z AJ
Installation instructions for Windows
1. Ak si zatial nestiahol photomatix PRO stiahni ho na nasej stranke
2. Instalacia sa ta spyta ci chces instalovat lightroom plug-in doplnok do Photomatix Pro. ak sa spyta vyber moznost "Yes, install the Lightroom Plug-in too".
3. Restartuj Lightroom
4. Vyber ,,bracketed" fotky na tom ,,filmovom pasiku" .
5. Klini pravym tlacidlom aby si vyvolal menu . vyber Export a potom Photomatix Pro.
Dolezite upozornenie: Ak si vybral"Automatically reimport into Lightroom", klikni pravym klikom na filmovy pasik ci je oznacene toto "All Photographs" Ak ukazuje "Previous Import" , potom klikni pravym klikom a zvol All Photographs instead.
Re: photomatix - nejde mi spustit lightroom
Dakujem pekne