|
| Autor |
Správa |
rivatnt2 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.04.2006 Príspevky: 72 Bydlisko: WRLDEUSKTN Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2007, 18:51 Predmet: Photoshop CS 2 pod Ubuntu |
|
|
Cawte ludia. potreboval by som pomoc. chcem rozbehnut Adobe PhotoShop CS 2 (9) na Ubuntu. vygooglil som vseliake metody napr.
| Kód: |
| http://blog.publicidadpixelada.com/how-to-adobe-photoshop-cs2-on-ubuntu-10-steps/ |
a ide mi to az po posledny krok kde mi v terminali vypise ze mi chyba subor 2013winver.exe ktory sa nachadza vo windows/system32/ a ani tam nie je. ak ho tam niekto mate tak mi ho prosim upnite mozno to pojde. btw: mam windows xp home edition.
alebo ak mate nejak navod, sposob, trik, ako rozbehnut PSCS2 pod ubuntu napiste mi prosim. bud sem alebo na icq# 247007714 alebo mail
rivatnt2@stillfree.biz . prosim nedavajte mi vseliake vygooglene weby, len to co ste skusali a ide to. za akukolvek pomoc dopredu dakujem.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 5165
Zaslal: 27 Jan 2007, 19:01 Predmet: |
|
|
Photoshop 9 som cez wine neskúšal, ale kedysi som skúšal Photoshop 7 a ten fungoval (ale ja som ho inštaloval priamo do wine).
Ten súbor 2013winver.exe je možno nejaká verzia (možno staršia) súboru winver.exe. Skús súbor winver.exe skoprírovať do systémového adresára wine a premenuj ho na 2013winver.exe. |
|
| Návrat hore |
|
 |
rivatnt2 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.04.2006 Príspevky: 72 Bydlisko: WRLDEUSKTN Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2007, 19:10 Predmet: |
|
|
ak si pozries ten tutorial tak ten posledny krok je je ze zadat cestu do photoshopu. teraz som zadal cestu ktora ide pod wine cize /home/riva/.wine/drive_c/Program Files/Adobe/Adobe Photoshop CS2/photoshop.exe a vypisalo mi to iny error - wine: could not load L"C:\\windows\\system32\\-winver.exe": Module not found
hmm zasa nieco ine |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Zaslal: 27 Jan 2007, 19:17 Predmet: |
|
|
| Žiaľ Photoshop 9 nevlastním, takže to nemôžem vyskúšať. Wine má vlastný súbor winver.exe, takže keby ten program používal normálne meno toho súboru, tak by s tým súborom problém byť nemal. Prečo nevyskúšaš ten Photoshop nainštalovať vo wine? |
|
| Návrat hore |
|
 |
rivatnt2 Light Expert

|
Zaslal: 27 Jan 2007, 19:19 Predmet: |
|
|
| lebo to ani nezareaguje. inak ten PS 7 isiel normal cez wine? mne je to jedno ja sa len rozhodujem co budem mat a tak robim zatial s trialkami. mne by stacila aj 7cka. tak sa teda pytam ci to ide. |
|
| Návrat hore |
|
 |
rivatnt2 Light Expert

|
Zaslal: 28 Jan 2007, 18:49 Predmet: |
|
|
| hmm, tak teraz som skusil PS7 cez wine aj to nainstalovalo ale ked to chcem spustit tak to nereaguje, ked to dam cez terminal vypise to nejaku chybu. ako si to spravil ty chrono? pls porad. |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Zaslal: 28 Jan 2007, 18:58 Predmet: |
|
|
| Iba som to nainštaloval a išlo to. Akú máš verziu wine? Akú chybu píše PS7? Čo píše PS9 keď sa ho pokúsiš inštalovať v tom wine? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rixsus Light Star

Stav:  Založený: 18.11.2005 Príspevky: 270
Zaslal: 29 Jan 2007, 17:00 Predmet: |
|
|
Nevem ja som to rozbehal normalne 
ale problem je ten ze ja mam na druhom disku Windows ... a mam pekne ponastavovane cesty na niektore kniznicky a vsetko slape ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|