nevypise ziadnu chybu
on asi nie je problem v tom programe, skusal som tu mysql nainstalovat aj zvlast a takisto to neslo, skor to bude nieco so sietou alebo nastavenim vo wine
php + mysql server
Re: php + mysql server
Vono winy sou viny dost často . Já sem jednou instaloval 3x za sebou sql a 2x ani boh a napotřetí stejným postupem šlapalo . Vím že je to hloupý , ale tak zkus třeba virtualbox a ňáký bezbolestný linux distro , když to chceš stejně jenom na vyzkoušení ( akorát mám takovej dojem , že jsem onehdá v ubuntu dával phpmyadmina co je v balíkach a ten odmítal makat s sql serverem 5.1 co sem měl nahozenej a chtěl natvrdo 5.0 - ale to je detail , v linuxu to šlape pěkně ) .
Ten virtualbox jsme tu nedávno řešily , zkoušel jsem ho nahodit jenom s DSL a Monkey serverem a šlapalo to pěkně ( jenže ta moje stará plečka má jenom 512 mb ram , tak sem to zase shodil )
Ten virtualbox jsme tu nedávno řešily , zkoušel jsem ho nahodit jenom s DSL a Monkey serverem a šlapalo to pěkně ( jenže ta moje stará plečka má jenom 512 mb ram , tak sem to zase shodil )
Re: php + mysql server
rozmyslal som nad tym virtualboxom uz skor, ale chcel som to az ako poslednu moznost .. neviem, skusim este trochu pogooglit a uvidime .. kazdopadne diky za rady