|
|
|
| Autor |
Správa |
rackom Medium Expert

Stav:  Založený: 08.08.2005 Príspevky: 117
Zaslal: 20 Nov 2005, 7:03 Predmet: PHP |
|
|
| Rad by som sa spytal ci neexistuje nieco ako Apache na PDA (na Win Mobile 2003) alebo nieco ine kde by som mohol testovat PHP stranky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
trizzo VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2004 Príspevky: 2752
Zaslal: 20 Nov 2005, 12:35 Predmet: |
|
|
ty chces na mobilnom zariadeni vytvarat php stranky????? to je doobra pakovina....na to zabudni.
ak chces testovat pristup na vytvoreny web na lokalnej sieti, vytvor si siet s PDA (bluetooth, Wi-Fi) a pouzi Internet Explorer na prehliadanie a testovanie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
rackom Medium Expert

Stav:  Založený: 08.08.2005 Príspevky: 117
Zaslal: 20 Nov 2005, 14:06 Predmet: |
|
|
| trizzo napísal: |
ty chces na mobilnom zariadeni vytvarat php stranky????? to je doobra pakovina....na to zabudni.
ak chces testovat pristup na vytvoreny web na lokalnej sieti, vytvor si siet s PDA (bluetooth, Wi-Fi) a pouzi Internet Explorer na prehliadanie a testovanie... |
Preco si to myslis ?? podla mna to je celkom dobry napad ... nemusis vsade tahat zo sebou PC a ked chces iba odladit nejaky kus kodu nemusis zapinat PC ... podla mna to je dobry napad ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
trizzo VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2004 Príspevky: 2752
Zaslal: 20 Nov 2005, 14:29 Predmet: |
|
|
no....programatori a spravcovia maju stale so sebou notebook, remote access do systemu, notepad je v kazdom notebooku (windowsackom, emacs a pod. na linxe), upravia kod a pokracuju dalej....len tak pre informaciu....
som zvedavy ako do teho PDA narves cely rpojekt povedzme v Zend Studiu, ktory moze mat radovo megabajty a nasledne spustis.... sposob je moc komplikovany, pochybujem, ze sa niekto da na taketo programovanie... jo a este nieco...PDA platforma nebola nikdy stavana na vyvoj aplikacii, ale priblizit najnutnejsie veci z PC do ruky, teda do vrecka a nenosit notas alebo PC so sebou....ale vylucene nie je nic, casom sa to mozno uplatni...
ja osobne neviem ani o mobilnej verzii PHP a dokonca ZEND nad vyvojom ani neuvazuje.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jakub199 Medium Star

Stav:  Založený: 21.09.2005 Príspevky: 307 Bydlisko: Severna stena K2 druhy by Karma: 
|
Zaslal: 07 Jan 2006, 0:03 Predmet: Re: PHP |
|
|
| rackom napísal: |
| Rad by som sa spytal ci neexistuje nieco ako Apache na PDA (na Win Mobile 2003) alebo nieco ine kde by som mohol testovat PHP stranky. |
no tak to mozes pisat zdrojaky rovno v mobile by som bol zvedavi jak by sa ti pisalo na nieakom PDA
no a trizzo ma pravdu ze kazdy poriadni admin a programator ma uz vacsinov notebook tekze NENI problem |
|
| Návrat hore |
|
 |
WiZard Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.01.2006 Príspevky: 88 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 26 Feb 2006, 19:13 Predmet: php |
|
|
| podla mna to je dobra vec, aj ja nieco take zhanam, takze ak sa daco objavi, tak mi pls napiste....ked uz moze byt ICQ, skype a podobne veci... tak preco nie PHP server... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|