No viem trosku blba tema...No dnes na kupalisku som siel skocit sipku a vletel mi tam taky maly chlapec v snahe sa uhnut som sa smykol a padol na hlavou rovno na hranu bazena...teraz ked si prejdem rukou po svaloch okolo krku a prsiach strasne ma picha..no dnes uz doktorka nieje a zajtra pojdem po robote...vie mi niekto skusit napisat co to moze byt?
A blbe pripomienky si odpustite...
DejmiJohn napísal:A to ta boli od toho ako si spadol alebo az teraz zacalo ? A hlavu si si aj rozbil ci len buchol ?
od toho ako som spadol a hlavu nie len mam velku hrcu...to ma az moc netrapi ako tie svaly...Otec toho chlapca mi aj hovoril ze ci potrebujem ist s tym na pohotovost a stale sa mi ospravedlnoval takze aspon bol taky ze sa omluvil
No, možno sa ti zasekol nerv pri tom páde, ale bližšie ti o tom povie doktorka (doktor). No ale zase kebyže to je zaseknutý nerv tak ťa to bolí pri každom pohybe a takmer by si nemohol hýbať tými partiami, to by ťa na dotyk nebolelo.
Pochybujem, ze je tu niekto lekar, takze si budes musiet pockat az na verdikt lekarky. Snad to nebude nic vazne a rychlo ti to prejde. Urazy s hlavou nie su zrovna sranda.
moze to byt hocico, kludne aj skryte krvacanie alebo nieco ine. radim ti jednu vec: to, ze doktor tam uz dnes nie je, je normalne, ale ty by si mal okamzite smykat na pohotovost, nech ti spravia rtg. potom sa ozvi ako si dopadol (cierny humor )
Takze bol som tam u doktora a ziadny priseknuty nerv ale iba ako som my padol tak som prudko mykol hlavou a natiahol som si tam svaly...Ze do tyzdna by to malo prejst..