|
| Mate piercing ? |
| Ano |
|
17% |
[ 62 ] |
| Nie |
|
82% |
[ 296 ] |
|
| Celkom hlasov : 358 |
|
| Autor |
Správa |
brainwirm Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 1288
Zaslal: 06 Apr 2008, 16:41 Predmet: |
|
|
| x-nina napísal: |
pýtala som sa piersingárky a je to somarina.Nie je to vobec podložené.Aj gynekolog ti povie,že je to somarina.Akurát tak v tehotenstve by si ho mala žena dať dole pretože jej rastie brusko a hrozi vytlacenie  |
jj je to kravina.. a v tehotenstve sa namiesto piercu dava nylonova snurka to nevytlaci lebo je to ohybne a diera nezarosne
|
|
| Návrat hore |
|
 |
x-nina Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 84 Bydlisko: Ulanbatar Karma: 
|
Zaslal: 06 Apr 2008, 16:43 Predmet: |
|
|
| brainwirm napísal: |
| jj je to kravina.. a v tehotenstve sa namiesto piercu dava nylonova snurka to nevytlaci lebo je to ohybne a diera nezarosne |
fuuha mojej kamoske sestre ho radsej vybrali ..noo doba ide dalej
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Azillia Novice

Stav:  Založený: 25.04.2008 Príspevky: 2
Zaslal: 25 Apr 2008, 22:37 Predmet: Re: Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;) |
|
|
cawko,,,mne osobne sa piercing paci.mam tri,v obocku,v nose a hore na chrupavke v usku.nemam s tym ziaden problem,no niektori ludia si myslia,ze je to ,,nevychovane,, alebo nieco take...myslim tie koscelne babky co ohovaraju kaje-taje
inak som s tym nemala problem,co sa tyka zdravotneho hladiska----mozno este nejake vyskusam..myslim nejake ine miesta okrem jazyka,to je to najhorsie miesto...
no a zabudla som ze mam 17 a cim dalej tym som blizsie k smrti.. ...a este hojit sa to nemuselo,bo som to nemala ani zapalene ani nic..(mozno za to moze my school)...keby bola prilezitost,tak si dam znova,len nie o jazyka.to nie,tam je to sice pekne,ale potom tie zubky..
pouzivame tlacidlo upravit //ob3l1x
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mesiacik Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.03.2008 Príspevky: 5
Zaslal: 26 Apr 2008, 22:57 Predmet: |
|
|
maaam v nosteku..a ako reaguju?? zatial ma vsetci chvalia ze velmi pristane. ....ale najprv mamca stresovala no nakoniec ma tam sama poslala ako darcek na vianoce.. ...ale zase nepaci sa mi prehnane vela napr..nos pera obocie este pupok a este zo 4 v uchu..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jerik Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2004 Príspevky: 211 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 18:47 Predmet: |
|
|
nemám - chcel som - už nechcem
|
|
| Návrat hore |
|
 |
bany Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.01.2008 Príspevky: 24
|
| Návrat hore |
|
 |
x-nina Medium Expert

|
Zaslal: 10 Máj 2008, 18:19 Predmet: |
|
|
| bany:ako to že ti to v tatoo studiu nepredali??Aj ja mam uz dierku a v pohode mi ho predali..Ale ked tak tak tu si to mozes objednat www.PiRSiNG.sk
|
|
| Návrat hore |
|
 |
bany Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.01.2008 Príspevky: 24
Zaslal: 11 Máj 2008, 0:37 Predmet: |
|
|
no bol som sa tam opytat ci to take nieco nema, ale povedal ze to dava len pri prepichovani, pripadne niekomu, kto si dal u neho prepichut ucho alebo neico ine.. zlado sa mi to trosku divne ale neostavalo mi nic ine ako hladat dalej. inak dakujem na stranku
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Mastros Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2007 Príspevky: 166 Bydlisko: Madunice Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 1:35 Predmet: |
|
|
| Nemam, ale chcel by som do obocia teky "kolik". Nevyznam sa v tom, tak neviem ako sa to vola.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Joxxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1463 Bydlisko: C:/Slovensko/Vychod/.../ Karma: 
|
Zaslal: 18 Máj 2008, 15:46 Predmet: |
|
|
| bany napísal: |
ludia chcem raduuu
neviete, kde sa da kupit takyto pierc na nete? hladal som uz v zlatnictvach, aj v tattoo studiu som bol, ale tam to nepredava, len pri prepichuti mi to tam da. lenze ja dierku uz mam. najlepsie keby to bolo z titanu alebo chiurgickej ocele. |
OT:/ To kde si chceš dať preboha... ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
in your world Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.04.2008 Príspevky: 296 Bydlisko: E=mcE+2 Karma: 
|
Zaslal: 18 Máj 2008, 18:59 Predmet: |
|
|
| ja bysom si aj dala leže mám s tým menší problém.naposledy čo som si dala prepichovať uši,mi bolo hrozne zle až som asi na pár sekúnd nič nepočula.mne je z týchto vecí zle ale páčia sa mi.dala by som si nejaký asi do obočia,len...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3797 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 18 Máj 2008, 22:27 Predmet: |
|
|
no pri oboci snad neprestanes pocut
add mna to vobec nebolelo citim som len tlak ked mi to prepichovala ale inac vpohode ked to neznesies nedavaj si to alebo prekonaj strach
|
|
| Návrat hore |
|
 |
x-nina Medium Expert

|
Zaslal: 19 Máj 2008, 11:08 Predmet: |
|
|
| in your world napísal: |
| ja bysom si aj dala leže mám s tým menší problém.naposledy čo som si dala prepichovať uši,mi bolo hrozne zle až som asi na pár sekúnd nič nepočula.mne je z týchto vecí zle ale páčia sa mi.dala by som si nejaký asi do obočia,len... |
Moja kamarátka počas prepichu ucha odpadla...no každy to znáša inak asi...ale nebooj vôbec to neboli
|
|
| Návrat hore |
|
 |
in your world Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.04.2008 Príspevky: 296 Bydlisko: E=mcE+2 Karma: 
|
Zaslal: 19 Máj 2008, 12:39 Predmet: |
|
|
| x-nina napísal: |
Moja kamarátka počas prepichu ucha odpadla...no každy to znáša inak asi...ale nebooj vôbec to neboli  |
ja sa práve ani nebojím tej bolesti,len mi je z toho zle.to aj pri odbere krvi.alebo keď vidím nejakú operáciu v tv tak mi hneď príde nevolno.s tou bolesťou to nemá nič
|
|
| Návrat hore |
|
 |
x-nina Medium Expert

|
Zaslal: 19 Máj 2008, 12:44 Predmet: |
|
|
| in your world napísal: |
ja sa práve ani nebojím tej bolesti,len mi je z toho zle.to aj pri odbere krvi.alebo keď vidím nejakú operáciu v tv tak mi hneď príde nevolno.s tou bolesťou to nemá nič  |
Aj ja mám strach z injekcií ale neviem pri piersingu som sa vobec nebála.Možno to bolo tým,že ta pierserka bola veľmi milá
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|