Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate piercing ?

Ano
103
18%
Nie
484
82%

Celkom hlasov: 587

Azillia
Novice
Novice

Re: Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)

Príspevok od používateľa Azillia »

cawko,,,mne osobne sa piercing paci.mam tri,v obocku,v nose a hore na chrupavke v usku.nemam s tym ziaden problem,no niektori ludia si myslia,ze je to ,,nevychovane,, alebo nieco take...myslim tie koscelne babky co ohovaraju kaje-taje
inak som s tym nemala problem,co sa tyka zdravotneho hladiska----mozno este nejake vyskusam..myslim nejake ine miesta okrem jazyka,to je to najhorsie miesto... :)

no a zabudla som ze mam 17 a cim dalej tym som blizsie k smrti..:D...a este hojit sa to nemuselo,bo som to nemala ani zapalene ani nic..(mozno za to moze my school)...keby bola prilezitost,tak si dam znova,len nie o jazyka.to nie,tam je to sice pekne,ale potom tie zubky..:D

pouzivame tlacidlo upravit ;) //ob3l1x
mesiacik
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mesiacik »

maaam v nosteku..a ako reaguju?? zatial ma vsetci chvalia ze velmi pristane.:D....ale najprv mamca stresovala no nakoniec ma tam sama poslala ako darcek na vianoce..:D...ale zase nepaci sa mi prehnane vela napr..nos pera obocie este pupok a este zo 4 v uchu..:D
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

nemám - chcel som - už nechcem :D
bany
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bany »

ludia chcem raduuu :D
neviete, kde sa da kupit takyto pierc na nete? hladal som uz v zlatnictvach, aj v tattoo studiu som bol, ale tam to nepredava, len pri prepichuti mi to tam da. lenze ja dierku uz mam. najlepsie keby to bolo z titanu alebo chiurgickej ocele.
Prílohy
AU14 ZCB.jpg
AU14 ZCB.jpg (2.49 KiB) 1545 zobrazení
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa x-nina »

bany:ako to že ti to v tatoo studiu nepredali??Aj ja mam uz dierku a v pohode mi ho predali..Ale ked tak tak tu si to mozes objednat www.PiRSiNG.sk
bany
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

no bol som sa tam opytat ci to take nieco nema, ale povedal ze to dava len pri prepichovani, pripadne niekomu, kto si dal u neho prepichut ucho alebo neico ine.. zlado sa mi to trosku divne ale neostavalo mi nic ine ako hladat dalej. inak dakujem na stranku :)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Nemam, ale chcel by som do obocia teky "kolik". Nevyznam sa v tom, tak neviem ako sa to vola.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

bany napísal:ludia chcem raduuu :D
neviete, kde sa da kupit takyto pierc na nete? hladal som uz v zlatnictvach, aj v tattoo studiu som bol, ale tam to nepredava, len pri prepichuti mi to tam da. lenze ja dierku uz mam. najlepsie keby to bolo z titanu alebo chiurgickej ocele.
OT:/ To kde si chceš dať preboha... ? :D
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

ja bysom si aj dala leže mám s tým menší problém.naposledy čo som si dala prepichovať uši,mi bolo hrozne zle až som asi na pár sekúnd nič nepočula.mne je z týchto vecí zle ale páčia sa mi.dala by som si nejaký asi do obočia,len...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

no pri oboci snad neprestanes pocut :D
add mna to vobec nebolelo citim som len tlak ked mi to prepichovala ale inac vpohode :) ked to neznesies nedavaj si to alebo prekonaj strach ;)
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

in your world napísal:ja bysom si aj dala leže mám s tým menší problém.naposledy čo som si dala prepichovať uši,mi bolo hrozne zle až som asi na pár sekúnd nič nepočula.mne je z týchto vecí zle ale páčia sa mi.dala by som si nejaký asi do obočia,len...
Moja kamarátka počas prepichu ucha odpadla...no každy to znáša inak asi...ale nebooj vôbec to neboli :D
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

x-nina napísal:Moja kamarátka počas prepichu ucha odpadla...no každy to znáša inak asi...ale nebooj vôbec to neboli :D
ja sa práve ani nebojím tej bolesti,len mi je z toho zle.to aj pri odbere krvi.alebo keď vidím nejakú operáciu v tv tak mi hneď príde nevolno.s tou bolesťou to nemá nič :D
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

in your world napísal:ja sa práve ani nebojím tej bolesti,len mi je z toho zle.to aj pri odbere krvi.alebo keď vidím nejakú operáciu v tv tak mi hneď príde nevolno.s tou bolesťou to nemá nič :D
Aj ja mám strach z injekcií ale neviem pri piersingu som sa vobec nebála.Možno to bolo tým,že ta pierserka bola veľmi milá
bany
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Joxxo napísal:OT:/ To kde si chceš dať preboha... ? :D
do ucha
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

uz mam :) pomaly treti tyzden myslim. v nose - bodka - tmavo ruzova.. vraj sa mi to hodi. mne sa to paci
bala som sa tej bolesti, lebo ja som strasny bojko co sa tyka tohto, ale prekonala som sa a nebolo to take strasne. ten pocit ked vam ta ihla ide cez nos bol trochu neprijemny... ale tak dalo sa :) a nemam s tym zatial ziadny problem. teraz som bola chora a bala som sa ako si budem fukat nos, ale je to v poriadku. cistim si to (priznam sa ze nie poctivo) ale nemam zatial ziadny problem..
BTW ked uz sme pri tom - cim si cistite piercingy?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

antibakterialnym mydlom - raz za cas :)
vodou - kazdy den ked sa sprchujem :)
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

namam potrebu nechavat sa prepychovat volovinami
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

piercing sa mi paci akurat v nose ale ja osobne by som si to nedala
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

paci sa mi mam v spodnej pere v strede... je to fajn :) ale inde sa mi nepaci.. ako napr nos etc.. iba spodna pera :)
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

Kelko napísal:paci sa mi mam v spodnej pere v strede... je to fajn :) ale inde sa mi nepaci.. ako napr nos etc.. iba spodna pera :)
co je na tom take fajn, mas z toho nejaku rozkos alebo ide len o uputanie pozornosti??
Napísať odpoveď