Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate piercing ?

Ano
103
18%
Nie
484
82%

Celkom hlasov: 587

ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

antibakterialnym mydlom - raz za cas :)
vodou - kazdy den ked sa sprchujem :)
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

namam potrebu nechavat sa prepychovat volovinami
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

piercing sa mi paci akurat v nose ale ja osobne by som si to nedala
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

paci sa mi mam v spodnej pere v strede... je to fajn :) ale inde sa mi nepaci.. ako napr nos etc.. iba spodna pera :)
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Kelko napísal:paci sa mi mam v spodnej pere v strede... je to fajn :) ale inde sa mi nepaci.. ako napr nos etc.. iba spodna pera :)
co je na tom take fajn, mas z toho nejaku rozkos alebo ide len o uputanie pozornosti??
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ty nedáš pokoja? čo ťa to ku*va trápi, keď sa mu to páči tak to je jeho vec...zato že ty si spadol neviem odkial tak teraz ostatný musia byť buzici a neviem čo? :evil:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Opak napísal:ty nedáš pokoja? čo ťa to ku*va trápi, keď sa mu to páči tak to je jeho vec...zato že ty si spadol neviem odkial tak teraz ostatný musia byť buzici a neviem čo? :evil:
heh ja som sa pytal kelko nech mi to rozumne vysvetli tak preco na mna reagujes ty buzna
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

lebo keď sa to chalanovi lúbi tak ty si možeš vytreť riť...nikoho nezaujmaju tvoje sproste nazory na ludi s pircingom či náušnicou..

Ja už nebudem dalej s tebou o tomto diskutovať..nemá to cenu a dnes už som dal pekne OT tak stačí..100ludi 100chuti
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Opak napísal:lebo keď sa to chalanovi lúbi tak ty si možeš vytreť riť...nikoho nezaujmaju tvoje sproste nazory na ludi s pircingom či náušnicou..
heh dobre paci sa to pubertalnym zasranom co si myslia ze ked maju v nose alebo na cicine kus kovu tak ziedli cely svet, ak sa ti to tak paci dobehni ku mne do garaze a cosi poriesime, suciastok mam dost...
Kels
King
King

peterkozel napísal:heh dobre paci sa to pubertalnym zasranom co si myslia ze ked maju v nose alebo na cicine kus kovu tak ziedli cely svet, ak sa ti to tak paci dobehni ku mne do garaze a cosi poriesime, suciastok mam dost...
Hem sak klud ne :) NEmyslim si o sebe ze som pubertalny zasran to po prve xD mozno trosku ale ne moc :)
Neviem paci sa mi to neviem ake ine vysvetlenie by si k tomu chcel x) a ak sa ti to naozaj hodi myslim ze sa to nepaci len mne :P
Jasne berem tvoj nazor, nie kazdemu sa piersi lubia ... a niektore su fakt nechutne to je fakt (fuj hlavne na hornej pere :? ) Je to dost podobne ako s tetovanim :) Bud sa ti to paci alebo nie, a ak nie tak si nemyslim ze by si to mal skatulkovat ze sa to paci "pubertalnym" zasranom ... Myslim si ze piers neni zalezitost od 10 do 15 :wink:
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

ja piercing nemám,ale ľudia ktorým sa to páči si ho väčšinou aj dajú.Asi sa im to páči samim na sebe ale mne moc nie na druhých.Nevýhoda je že sa o to musia aj starať a môže sa tam dostať infekcia .
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

peterkozel napísal:heh dobre paci sa to pubertalnym zasranom co si myslia ze ked maju v nose alebo na cicine kus kovu tak ziedli cely svet, ak sa ti to tak paci dobehni ku mne do garaze a cosi poriesime, suciastok mam dost...
myslim ze on urcite nechce dajaku zhnitu srubku z tvojej zasranej garaze ale pekny kruzok z titanu s tribal zdobenim....
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Nemam, nerozmyslal som otom, a zatial ani nechcem 8)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Tak som sa nakoniec rozhodol dat si piercing do obocia ;-)

Cistim to antibakterialnym mydlom tak ako mi odporucil. Ale napadlo ma ci neexistuje nejaka masticka, co by dezinfikovala a zaroven podporovala hojenie. Ze by som to natrel vecer a siel spat...
Ak to tu je, tak sorry, lebo sa mi neche citat csetkych 20 stran :)

inak http://www.hojko.com/post939978.html?highlight=#939978
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

will.i.am napísal:Tak som sa nakoniec rozhodol dat si piercing do obocia ;-)

Cistim to antibakterialnym mydlom tak ako mi odporucil. Ale napadlo ma ci neexistuje nejaka masticka, co by dezinfikovala a zaroven podporovala hojenie. Ze by som to natrel vecer a siel spat...
Ak to tu je, tak sorry, lebo sa mi neche citat csetkych 20 stran :)

inak http://www.hojko.com/post939978.html?highlight=#939978
Ja mám na to taký špeciálny sprej na dezinfekciu, ktorý som si na to striekala. Ale nie som si istá, či podporuje aj hojenie :?
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

bol som sa pytat v lekarni. ze je na to framikoinova mast na rpedpis, ale len ked sa to zapali. inak staci antibakterialne mydlo :)
MajsterN
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa MajsterN »

Ja som si dal pred tromi tyždnami piercing do obočia. Všetci ma strašili že ake to budem mať napuchnuté ako to bude boleť a neviem čo. 5 krat denne som si to čistil benzinalkoholom a za tyžden som mal piercing zahojeny!!! Neuveritelne :twisted: Len sa mi teraz s odstupom času zda že som si vybral nejaky maly :D BTW mam špice
Kels
King
King

ja som vsade hladal blackline tuna v BA ale mali len male kruzky (piercing mam len som si chcel vymenit) tak som si kupil cierny z chirurgickej ocele... myslite ze je to dobry materiaL? ale aj tak ekd uvidime blackline berem ten...
Dik
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

MajsterN napísal:Ja som si dal pred tromi tyždnami piercing do obočia. Všetci ma strašili že ake to budem mať napuchnuté ako to bude boleť a neviem čo. 5 krat denne som si to čistil benzinalkoholom a za tyžden som mal piercing zahojeny!!! Neuveritelne :twisted: Len sa mi teraz s odstupom času zda že som si vybral nejaky maly :D BTW mam špi*e
tak myslim ze na spice je este skoro.. moze sa ti to niekde zatiahnut.. ale to je uz na tvoje tiziko.... a ani men to nenapuchlo. a cistim to 2x do dna antibakterialnym mydlom a uplne to staci... A ani zdaleka nie je zahojeny aj ked sa ti to zda.. zahojeny bude ked sa ti vytvori kanalik. a nezaplai sa ti to uz, elbo nebude mat ako...
Kelko napísal:ja som vsade hladal blackline tuna v BA ale mali len male kruzky (piercing mam len som si chcel vymenit) tak som si kupil cierny z chirurgickej ocele... myslite ze je to dobry materiaL? ale aj tak ekd uvidime blackline berem ten...
Dik
v podstate konce mas jedno z coho mas, ale banan by som odporucal titan... telo ho prijme ovela lepsie
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

Piercing je v pohode ale nemam rad ked sa to prehana mne sa u dievcat najviac paci ak maju Piercing na pupku :oops:
Napísať odpoveď