|
| Mate piercing ? |
| Ano |
|
17% |
[ 62 ] |
| Nie |
|
82% |
[ 297 ] |
|
| Celkom hlasov : 359 |
|
| Autor |
Správa |
bany Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.01.2008 Príspevky: 24
Zaslal: 08 Júl 2008, 16:17 Predmet: |
|
|
| Joxxo napísal: |
OT:/ To kde si chceš dať preboha... ?  |
do ucha |
|
| Návrat hore |
|
 |
tereza Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.03.2007 Príspevky: 462 Bydlisko: MOUŠE :D /BA,19 r/ Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2008, 8:52 Predmet: |
|
|
uz mam pomaly treti tyzden myslim. v nose - bodka - tmavo ruzova.. vraj sa mi to hodi. mne sa to paci
bala som sa tej bolesti, lebo ja som strasny bojko co sa tyka tohto, ale prekonala som sa a nebolo to take strasne. ten pocit ked vam ta ihla ide cez nos bol trochu neprijemny... ale tak dalo sa a nemam s tym zatial ziadny problem. teraz som bola chora a bala som sa ako si budem fukat nos, ale je to v poriadku. cistim si to (priznam sa ze nie poctivo) ale nemam zatial ziadny problem..
BTW ked uz sme pri tom - cim si cistite piercingy? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3806 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2008, 9:30 Predmet: |
|
|
antibakterialnym mydlom - raz za cas
vodou - kazdy den ked sa sprchujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
peterkozel Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.06.2006 Príspevky: 844 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2008, 10:31 Predmet: |
|
|
| namam potrebu nechavat sa prepychovat volovinami |
|
| Návrat hore |
|
 |
vladuška Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.01.2008 Príspevky: 63
Zaslal: 09 Júl 2008, 22:07 Predmet: |
|
|
| piercing sa mi paci akurat v nose ale ja osobne by som si to nedala |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kelko Professional

Stav:  Založený: 17.12.2004 Príspevky: 1471 Bydlisko: to neni treba Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2008, 11:57 Predmet: |
|
|
paci sa mi mam v spodnej pere v strede... je to fajn ale inde sa mi nepaci.. ako napr nos etc.. iba spodna pera  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 10 Júl 2008, 12:10 Predmet: |
|
|
| Kelko napísal: |
paci sa mi mam v spodnej pere v strede... je to fajn ale inde sa mi nepaci.. ako napr nos etc.. iba spodna pera  |
co je na tom take fajn, mas z toho nejaku rozkos alebo ide len o uputanie pozornosti?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1436 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2008, 12:13 Predmet: |
|
|
ty nedáš pokoja? čo ťa to ku*va trápi, keď sa mu to páči tak to je jeho vec...zato že ty si spadol neviem odkial tak teraz ostatný musia byť buzici a neviem čo?  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 10 Júl 2008, 12:23 Predmet: |
|
|
| Opak napísal: |
ty nedáš pokoja? čo ťa to ku*va trápi, keď sa mu to páči tak to je jeho vec...zato že ty si spadol neviem odkial tak teraz ostatný musia byť buzici a neviem čo?  |
heh ja som sa pytal kelko nech mi to rozumne vysvetli tak preco na mna reagujes ty buzna |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1436 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2008, 12:30 Predmet: |
|
|
lebo keď sa to chalanovi lúbi tak ty si možeš vytreť riť...nikoho nezaujmaju tvoje sproste nazory na ludi s pircingom či náušnicou..
Ja už nebudem dalej s tebou o tomto diskutovať..nemá to cenu a dnes už som dal pekne OT tak stačí..100ludi 100chuti |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 10 Júl 2008, 12:34 Predmet: |
|
|
| Opak napísal: |
| lebo keď sa to chalanovi lúbi tak ty si možeš vytreť riť...nikoho nezaujmaju tvoje sproste nazory na ludi s pircingom či náušnicou.. |
heh dobre paci sa to pubertalnym zasranom co si myslia ze ked maju v nose alebo na cicine kus kovu tak ziedli cely svet, ak sa ti to tak paci dobehni ku mne do garaze a cosi poriesime, suciastok mam dost... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kelko Professional

Stav:  Založený: 17.12.2004 Príspevky: 1471 Bydlisko: to neni treba Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2008, 13:26 Predmet: |
|
|
| peterkozel napísal: |
| heh dobre paci sa to pubertalnym zasranom co si myslia ze ked maju v nose alebo na cicine kus kovu tak ziedli cely svet, ak sa ti to tak paci dobehni ku mne do garaze a cosi poriesime, suciastok mam dost... |
Hem sak klud ne NEmyslim si o sebe ze som pubertalny zasran to po prve xD mozno trosku ale ne moc
Neviem paci sa mi to neviem ake ine vysvetlenie by si k tomu chcel x) a ak sa ti to naozaj hodi myslim ze sa to nepaci len mne
Jasne berem tvoj nazor, nie kazdemu sa piersi lubia ... a niektore su fakt nechutne to je fakt (fuj hlavne na hornej pere ) Je to dost podobne ako s tetovanim Bud sa ti to paci alebo nie, a ak nie tak si nemyslim ze by si to mal skatulkovat ze sa to paci "pubertalnym" zasranom ... Myslim si ze piers neni zalezitost od 10 do 15  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dipset Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.11.2005 Príspevky: 296 Bydlisko: megauploadforum.lolco.net Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2008, 13:52 Predmet: |
|
|
| ja piercing nemám,ale ľudia ktorým sa to páči si ho väčšinou aj dajú.Asi sa im to páči samim na sebe ale mne moc nie na druhých.Nevýhoda je že sa o to musia aj starať a môže sa tam dostať infekcia . |
|
| Návrat hore |
|
 |
brainwirm Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 1297
Zaslal: 10 Júl 2008, 17:12 Predmet: |
|
|
| peterkozel napísal: |
| heh dobre paci sa to pubertalnym zasranom co si myslia ze ked maju v nose alebo na cicine kus kovu tak ziedli cely svet, ak sa ti to tak paci dobehni ku mne do garaze a cosi poriesime, suciastok mam dost... |
myslim ze on urcite nechce dajaku zhnitu srubku z tvojej zasranej garaze ale pekny kruzok z titanu s tribal zdobenim.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
DejmiJohn Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2008 Príspevky: 242 Bydlisko: Učko DCA Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2008, 22:19 Predmet: |
|
|
Nemam, nerozmyslal som otom, a zatial ani nechcem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |