vodou - kazdy den ked sa sprchujem
Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)
-
peterkozel
Medium Professional
-
peterkozel
Medium Professional
-
peterkozel
Medium Professional
-
peterkozel
Medium Professional
heh dobre paci sa to pubertalnym zasranom co si myslia ze ked maju v nose alebo na cicine kus kovu tak ziedli cely svet, ak sa ti to tak paci dobehni ku mne do garaze a cosi poriesime, suciastok mam dost...Opak napísal:lebo keď sa to chalanovi lúbi tak ty si možeš vytreť riť...nikoho nezaujmaju tvoje sproste nazory na ludi s pircingom či náušnicou..
Hem sak klud nepeterkozel napísal:heh dobre paci sa to pubertalnym zasranom co si myslia ze ked maju v nose alebo na cicine kus kovu tak ziedli cely svet, ak sa ti to tak paci dobehni ku mne do garaze a cosi poriesime, suciastok mam dost...
Neviem paci sa mi to neviem ake ine vysvetlenie by si k tomu chcel x) a ak sa ti to naozaj hodi myslim ze sa to nepaci len mne
Jasne berem tvoj nazor, nie kazdemu sa piersi lubia ... a niektore su fakt nechutne to je fakt (fuj hlavne na hornej pere
myslim ze on urcite nechce dajaku zhnitu srubku z tvojej zasranej garaze ale pekny kruzok z titanu s tribal zdobenim....peterkozel napísal:heh dobre paci sa to pubertalnym zasranom co si myslia ze ked maju v nose alebo na cicine kus kovu tak ziedli cely svet, ak sa ti to tak paci dobehni ku mne do garaze a cosi poriesime, suciastok mam dost...
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak som sa nakoniec rozhodol dat si piercing do obocia 
Cistim to antibakterialnym mydlom tak ako mi odporucil. Ale napadlo ma ci neexistuje nejaka masticka, co by dezinfikovala a zaroven podporovala hojenie. Ze by som to natrel vecer a siel spat...
Ak to tu je, tak sorry, lebo sa mi neche citat csetkych 20 stran
inak http://www.hojko.com/post939978.html?highlight=#939978
Cistim to antibakterialnym mydlom tak ako mi odporucil. Ale napadlo ma ci neexistuje nejaka masticka, co by dezinfikovala a zaroven podporovala hojenie. Ze by som to natrel vecer a siel spat...
-
ANONYMKA17
Light Star
Ja mám na to taký špeciálny sprej na dezinfekciu, ktorý som si na to striekala. Ale nie som si istá, či podporuje aj hojeniewill.i.am napísal:Tak som sa nakoniec rozhodol dat si piercing do obocia
Ja som si dal pred tromi tyždnami piercing do obočia. Všetci ma strašili že ake to budem mať napuchnuté ako to bude boleť a neviem čo. 5 krat denne som si to čistil benzinalkoholom a za tyžden som mal piercing zahojeny!!! Neuveritelne
Len sa mi teraz s odstupom času zda že som si vybral nejaky maly
BTW mam špice
-
will.i.am
Darca
tak myslim ze na spice je este skoro.. moze sa ti to niekde zatiahnut.. ale to je uz na tvoje tiziko.... a ani men to nenapuchlo. a cistim to 2x do dna antibakterialnym mydlom a uplne to staci... A ani zdaleka nie je zahojeny aj ked sa ti to zda.. zahojeny bude ked sa ti vytvori kanalik. a nezaplai sa ti to uz, elbo nebude mat ako...MajsterN napísal:Ja som si dal pred tromi tyždnami piercing do obočia. Všetci ma strašili že ake to budem mať napuchnuté ako to bude boleť a neviem čo. 5 krat denne som si to čistil benzinalkoholom a za tyžden som mal piercing zahojeny!!! NeuveritelneLen sa mi teraz s odstupom času zda že som si vybral nejaky maly
BTW mam špi*e
v podstate konce mas jedno z coho mas, ale banan by som odporucal titan... telo ho prijme ovela lepsieKelko napísal:ja som vsade hladal blackline tuna v BA ale mali len male kruzky (piercing mam len som si chcel vymenit) tak som si kupil cierny z chirurgickej ocele... myslite ze je to dobry materiaL? ale aj tak ekd uvidime blackline berem ten...
Dik
-
Miley Cyrus
Light Star
Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)
Piercing je v pohode ale nemam rad ked sa to prehana mne sa u dievcat najviac paci ak maju Piercing na pupku