ping na pozadie

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

win+r-> cmd -> ping www.hojko.com -t
toto moze bezat na pozadi a bude to pingovat do aleluja, potom pred koncom ctrl+c a vyhodnoti min, max, priemer a loss
EDIT: az neskor som si vsimol podmienku zatvoreneho okna :D
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

v xp sa dá tiež kresliť na pozadie
domino518
Novice
Novice

Príspevok od používateľa domino518 »

chrono napísal:Možno by bolo jednoduchšie urobiť normálny program a nechať ho kresliť do okna s pozadím (ale neviem, čo na to WinXP [vo Win9x to fungovalo bez problémov]).
ja necem okno :( iba az by sa dalo odstranit z dole z listy,proste aby to tam nebolo a dalo by sa to dako prilepit napevno na plochu (aj lepidlom) ,proste aby to bolo vzdy na pozadi a nedalo sa tym hybat
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

domino518: Tak v tom pripade pouzi nejaky pingmeter, ktory je mozno skryt, bezi na pozadi, loguje, ma grafy, notifikacie na mail..., nastrojov je vela, len ich treba vyskusat a vybrat si.

Na stranke http://win.softpedia.com/ mas vpravo hore vyhladavanie, tak si daj vyhladat slovicko ping a najde ti vela dobrych programov.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

domino518 napísal:ja necem okno :( iba az by sa dalo odstranit z dole z listy,proste aby to tam nebolo a dalo by sa to dako prilepit napevno na plochu (aj lepidlom) ,proste aby to bolo vzdy na pozadi a nedalo sa tym hybat
Presne o takom niečo píšem. Zobrazovalo by sa do iného okna (takže ten program by okno potreboval iba na obsluhu správ a teda by sa mohlo skryť).
Napísať odpoveď