|
|
|
| Autor |
Správa |
Harun Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.12.2005 Príspevky: 421 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2008, 23:06 Predmet: |
|
|
win+r-> cmd -> ping www.hojko.com -t
toto moze bezat na pozadi a bude to pingovat do aleluja, potom pred koncom ctrl+c a vyhodnoti min, max, priemer a loss
EDIT: az neskor som si vsimol podmienku zatvoreneho okna  |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7382 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2008, 23:18 Predmet: |
|
|
| v xp sa dá tiež kresliť na pozadie |
|
| Návrat hore |
|
 |
domino518 Novice

Stav:  Založený: 24.05.2008 Príspevky: 6
Zaslal: 29 Máj 2008, 15:03 Predmet: |
|
|
| chrono napísal: |
| Možno by bolo jednoduchšie urobiť normálny program a nechať ho kresliť do okna s pozadím (ale neviem, čo na to WinXP [vo Win9x to fungovalo bez problémov]). |
ja necem okno iba az by sa dalo odstranit z dole z listy,proste aby to tam nebolo a dalo by sa to dako prilepit napevno na plochu (aj lepidlom) ,proste aby to bolo vzdy na pozadi a nedalo sa tym hybat |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15191 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 29 Máj 2008, 15:27 Predmet: |
|
|
domino518: Tak v tom pripade pouzi nejaky pingmeter, ktory je mozno skryt, bezi na pozadi, loguje, ma grafy, notifikacie na mail..., nastrojov je vela, len ich treba vyskusat a vybrat si.
Na stranke http://win.softpedia.com/ mas vpravo hore vyhladavanie, tak si daj vyhladat slovicko ping a najde ti vela dobrych programov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 5574
Zaslal: 29 Máj 2008, 22:28 Predmet: |
|
|
| domino518 napísal: |
ja necem okno iba az by sa dalo odstranit z dole z listy,proste aby to tam nebolo a dalo by sa to dako prilepit napevno na plochu (aj lepidlom) ,proste aby to bolo vzdy na pozadi a nedalo sa tym hybat |
Presne o takom niečo píšem. Zobrazovalo by sa do iného okna (takže ten program by okno potreboval iba na obsluhu správ a teda by sa mohlo skryť). |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|