|
|
|
| Autor |
Správa |
Calvin SFX Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.09.2006 Príspevky: 203 Bydlisko: State BARCA okres Kosice Karma: 
|
Zaslal: 26 Apr 2007, 15:09 Predmet: Piste Vsetko na Adobe photoshop cs2 |
|
|
budem vdacny ak sem date svoje tipy a neviete nahodou ci uy neni cestina?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
samploom Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.03.2007 Príspevky: 324 Bydlisko: BA, MT Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2007, 8:32 Predmet: |
|
|
Tipujem: si mierne lenivý si ho proste zapnúť, učiť sa v ňom, experimentovať, nechce sa ti čítať tisícky výborných tutoriálov voľne dostupných na nete a pripadá mi, že ešte k tomu ani nevieš čo vlastne chceš. Takže to neviem ani Ja  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Calvin SFX Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.09.2006 Príspevky: 203 Bydlisko: State BARCA okres Kosice Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2007, 12:00 Predmet: |
|
|
| samploom napísal: |
Tipujem: si mierne lenivý si ho proste zapnúť, učiť sa v ňom, experimentovať, nechce sa ti čítať tisícky výborných tutoriálov voľne dostupných na nete a pripadá mi, že ešte k tomu ani nevieš čo vlastne chceš. Takže to neviem ani Ja  |
Vis co nemas pravdu ja sa ucim ale kcem este vediet viac
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
reno23 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2006 Príspevky: 1929 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2007, 12:22 Predmet: |
|
|
| na nete su tisice tutorialov. Co chces vediet? sak pouzi google. Dokonca existuje jedno cesko photoshop-forum kde su cisto len tutorialy a video tutorialy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Calvin SFX Light Star

|
Zaslal: 27 Apr 2007, 14:59 Predmet: f |
|
|
| reno23 napísal: |
| na nete su tisice tutorialov. Co chces vediet? sak pouzi google. Dokonca existuje jedno cesko photoshop-forum kde su cisto len tutorialy a video tutorialy. |
no tha daj na to adresu
ako ja len kcem nejake tipy neviem presne ale ze som sa sekol lebo ja mam doma cs1  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Thek_SVK Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2007 Príspevky: 964 Bydlisko: moj avatar a 2x05 Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2007, 16:14 Predmet: Re: f |
|
|
| Calvin SFX napísal: |
| no tha daj na to adresu |
www.youtube.com - serach tutorial photoshop  |
|
| Návrat hore |
|
 |
reno23 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2006 Príspevky: 1929 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2007, 16:40 Predmet: Re: f |
|
|
| Calvin SFX napísal: |
no tha daj na to adresu
ako ja len kcem nejake tipy neviem presne ale ze som sa sekol lebo ja mam doma cs1  |
neviem ci este funguje, ale este pred par mesiacmi som sa nanho prihlasoval
http://www.photoshop-forum.net
Je to ceské forum venovane photoshopu, najdes tam uzitocne linky na fonty, rendery...atd |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|