Plastické operácie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

cuteSTYLE69 napísal:Veľkosť hrášku nepotrebujem :wink: . Teraz mi povedz čo je na tom zle keď sa niekto o seba stara (kludne až prehnane) a stava sa to jeho konickom ?
Presne to "až prehnane". :roll:
Keď sa o seba niekto stará v zmysle, že sa snaží nepôsobiť ako sedlák z ulice (roztrhané oblečenie, strapatý, smrdí), tak je to v pohode. Ale keď to chlap (?) preháňa (teda trávi dlhý čas v kúpeľni, priveľmi sa stará o svoj účes a pod.), tak to je choré. To ani neviem, čo je horšie, lebo oba dva (sedliacký výzor aj absolut metro) sú extrémy.

A čo sa týka plastických: ak si to telo skutočne nevyžaduje (niektorí to už vysvetlili), tak s nimi nesúhlasím a to ako u chlapov, aj u žien.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

cuteSTYLE69: Ja prestávam chápať tvoju logiku. Keď už sám v príspevku použiješ slovo "prehnane", o čom to svedčí? Že si to aj sám uvedomuješ. Tak ako je zlé, keď sa stane niekomu koníčkom prejedanie, spanie, sedenie na zadku, tak isto je to zlé aj v tomto prípade. A prečo tu píšem? To akože ak sa mi nepáči tvoje konanie a prístup, tak tu automaticky nemám písať? Toto je diskusné fórum a každý prispieva kam chce, bez ohľadu na to, či sa jeho názor zhoduje s väčšinou alebo s názorom zakladateľa témy, alebo nie. Zároveň si prestaň domýšlať a vykresľovať tu rozprávky o mojom egu, veľkosti môjho mozgu, atď, je to trápne.

//pre karmistu> rozdiel medzi spamom a príspevkom k téme viem celkom slušne rozoznať, poučky nepotrebujem. OK, tento príspevok možno celkom k téme nie je, ale je jediný. Príspevkov od veci tu nachádzam viacero a nikoho očividne nevzrušujú.

Kinjeril: ja som si toho vedomý, rozhodnutie som akceptoval, ale spomenúť som ho mohol, alebo nie? V tejto téme končím, nech máte radosť...aj tak sa hovorí "komu niet rady, tomu niet pomoci."
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Ja nemám nič proti opačným názorom , kludne si vyjadri svoj názor ale nie hneď osočovať :!:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Prestante spamovat a vyjadrujte sa k teme.
Flamovat si mozte icq, msn, ...

seth82 - co sa premaze a co nie, o tom rozhodnu modi. Ak mas neaky osobny problem s autorom temy, tak ju proste ignoruj ako aj jeho posobenie na fore.
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

platicke operacie - a preco nie ?
kazdy clovek ,ktory sa na to da , musi byt oboznameny s moznymi rizikami operacie, to je zaklad a ked to prospeje hlavne psychike , preco nie ?

myslim si, ze vascina ludi, ktori sa na to da, nevedia o tom, ze po operacii byva dost intezivna bolest a potom regeneracny cas byva dlsi, ako si predstavuju.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ja plasticke neodsudzujem ale ani nepotrebujem. Ten komu chyba, nech si ju s radostou spravi. :)
Solle
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Solle »

Moj nazor je taky ako Plasmov. Kto tu operaciu chce, nech si tu radost spravi. I ked stoji to dost penazi a su potom jazvy.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Solle
Medium Expert
Medium Expert

Dobre no, ked si kamaratka sla vyoperovat znamienko ostala jej tam pekna jazva, mozno uz su ine druhy operacii, neviem-nesledujem to...Na čo. Aky bezny chalan pojde na plasticku operaciu? Zaujimalo by ma na aku? Prsia? Nos? ... Na chlapa sa plastika velmi nehodi... 8)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

solle - na plastiku môže ísť chlap napríklad po automobilovej nehode s deformáciou v tvárovej časti. Alebo aj čisto prozaický "vianočný" dôvod-horiaci vianočný stromček od nekvalitného činskeho osvetlenia a následné popáleniny 3.stupňa... prípadov sa dá pri dobrej fantázii nájsť celá rada :wink: Alebo aj pri vrodenej deformite nosovej prepážky, pokiaľ mu už začne silne vadiť neustály zápal nosových dutín.
Solle
Medium Expert
Medium Expert

Stoporko - Dobre lenze ten dotycny chlap tu plastiku potrebuje =) Urcite keby mam nejaku vrodenu chybu porozmyslam aj ja, ale nemam, tak naco sa pojdem rezat. Myslel som to tak, ze nespokojny chlap zo svojim obocim pojde na plastiku? Ako zena-nepoviem, ale chlap(?)
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Solle napísal:... ale chlap(?)
A :?:

// tebe už asi pečen rozbila mozog teda ak tam vôbec nejaky bol ...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

a? a načo by normálny chlap chodil na plastiku? Jedine že by chcel byť viac "chrumky chrumky" pre svojho priateľa...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Keby som mala toľko peniažkov koľko mi chýba, dala by som si zväčšiť pery.. prečo nie? dnes sú plastickým operáciam dvere všade otvorené.. samozrejme nie také pery aby som vyzerala ako kačica..ale tak aby to vyzeralo dobre..
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Ak ho to poteší... síce si o ňom niečo pomyslím (nič lichotivé), no je to jeho osobné rozhodnutie. Aspoň sa bude cítiť lepšie a zvýši mu to sebavedomie... a vďaka plastikám u chlapov môžu vznikať skvelé vtipy :P

A: včera som bol na plastike penisu.
B: a ako? Si spokojný?
A: Môj starý mi odrezali a prišili nový, krásny, veľký...maximálna spokojnosť :D
B: tak dík, ja to teda skúsim...

po nejakom čase

A: ahoj, tak ako si dopadol?
B: aale, úplne na figu.
A: prečo?
B: ten nový je úplne obyčajný, nič super veľké, hrubé. Proste šedý priemer...
A: ukáž, nech sa pozriem..... jáj, šak to je môj starý :D
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Môj kamarát potreboval plastickú operáciu, ale to bolo úplne o niečom inom, pretože ako pubertiak z frajeriny liezol na vagón a elektrické napätie si spravilo svoje, takže to bolo treba..

Ale videla som aj situácie kedy si striptér vylepšoval svoju postavu silikonovými implantátmi svoje poprsie, a zadok, vďaka presnému tvaru silikonu, mal "akoby" tvar vypracovaných svalov... pre striptéra je to investícia..ale nepoznám obyčajného chlapa čo by si to dal... :roll:
alebo dať si implantáty do brady aby bola mužnejšia..
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

kafiatko napísal: Ale videla som aj situácie kedy si striptér vylepšoval svoju postavu silikonovými implantátmi svoje poprsie, a zadok, vďaka presnému tvaru silikonu, mal "akoby" tvar vypracovaných svalov... pre striptéra je to investícia..ale nepoznám obyčajného chlapa čo by si to dal... :roll:
alebo dať si implantáty do brady aby bola mužnejšia..
No to snáď nemysliš vážne :shock: :shock: ako videl som to na nete take fotky ale myslel som si že to si robia srandu :D
Solle
Medium Expert
Medium Expert

cuteSTYLE69 napísal:...ale zial vyprovokovali ma
Sorry, ale ako sledujem Tvoje temy sa mi zda, ze ako takym sposobom provokujes Ty... Zalozis temu a ides sa hadat ked ti niekto napise svoj nazor... :roll:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ja ich dufam raz budem robit...pridu ku mne skaredi a prachati ludia a ja im v narkoze rozrezem prsiky a dolamem nosy :D a pozor, oni mi sa to sakramentsky zaplatia :D ...no co sa komu nepaci ?!
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ked sa potom niekto bude citit lepsie, nech si necha opravit co chce, ked mu to spravi rano krajsim...
Napísať odpoveď