PLAY OFF HOKEJ SR

O športe...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Košice, Kóóóšice, hééj héééj Košice....
Martin44
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

HEEEEHEE kosice uz prehravaju 2:0 na zapasy :smt044
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Takze tolko krat prediskutovavany Stavjana mozno uz vo stvrtok podpise kontrakt s Duklou Trencin...
Stavjaňu poslala do Trenčína intuícia a postoj Nitry

ZLÍN - Český hokejový tréner Antonín Stavjaňa si iba niekoľko dní po predčasnom odchode z lavičky nitrianskeho Dynamaxu našiel nové pôsobisko. Ambiciózny štyridsaťtriročný rodák zo Zlína bude aj naďalej pôsobiť v slovenskej extralige, keď sa dohodol na zmluve na 1+1 rok s trenčianskou Duklou.

"Zhromažďovanie ponúk mal na starosti môj agent. V prvom momente bol najviac aktuálny záujem bratislavského Slovana, ale po všetkom, čo sa udialo, som sa s agentom dohodol, že by to nebolo najlepšie riešenie. Ak by som Slovan napokon dotiahol do konca, na klube aj mojej osobe by zostal tieň pochybností, že v tom bolo niečo nekalého. Preto som sa rozhodol využiť niektorú z ďalších ponúk. Rokovanie s Trenčínom bolo veľmi rýchle," vysvetlil dvojnásobný majster sveta. Stavjaňa obliekal dres trenčianskej Dukly v rokoch 1982 - 1984 počas základnej vojenskej služby: "V každom prípade aj moje predchádzajúce pôsobenie v Dukle zohralo svoju úlohu. Pokiaľ ste mali niekde úspešné obdobie a cítili ste sa tam dobre, radi si to pripomeniete. Riadil som sa aj intuíciou a z rokovania som mal skutočne veľmi dobrý pocit."

Tréner Stavjaňa považuje pôsobenie v bratislavskom klube naďalej za veľkú výzvu. "Môžem zopakovať, že celá vec ma mrzí. Ak by som sa však dohodol so Slovanom, špekulácie by asi boli klubu aj mne predhadzované aj neskôr," doplnil český kormidelník, ktorý by mohol podpísať zmluvu s Trenčínom po dotiahnutí detailov už vo štvrtok. Rozhovory ohľadom doplnenia kádra nového trénera ešte iba čakajú: "Musím najskôr zmapovať situáciu. Neviem, kto zostáva a kto odchádza. Trenčín mal vynikajúcu juniorku, v ktorej sa určite nájdu vhodné typy. Všetko je však práca na ďalšie dni."

Zdroj: SITA
krtek
Expert
Expert

Príspevok od používateľa krtek »

no som zvedavy dnes na kosice. ak dnes nevyhrame tak play off mozme tak akurat takto zamavat :smt006
dnes uz musime vyhrat, ja dnes tipujem KE, jednoznacne, ak sa chcu o nieco este pokusit, tak by moji rodaci mali vyhrat.

este nieco ku nitre. podla mna postupi. nema problem. ked chce poriadne zabrat, tak vie potlacit prvu tretinu poriadne a potom uz len udrziava stav stretnutia, vyckava na chyby supera. no uvidime, ale podla mna to zrovnaju na 3:3 v serii a potom sa uvidi!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

krtek zloz si ruzove okuliare. Nitra si finale zahatala hned ako vyhodila trenera. Muzstvo je v pscyhickom rozklade. Zilina vyhra v Nitre po predlzeni a ide do finale.
krtek
Expert
Expert

zas po predlzeni? ked uz tak vravis, mala by zilina vyhrat suverenne, ci nie?
podla mna vyhraju urcite tento zapas co bude a dalsi bude tazky, ale verim im ;) (myslel som NITRU, ak by niekomu nezapalilo 8) )
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Zatial ma Zilina stastie na predlzenie, takze pocita s tym, ze aj tento narocny zapas v Nitre bude so stastim a teda ho Zilina vyhra po predlzeni.
krtek
Expert
Expert

no dnes som sklamany. kosice hrali dobre, ale brutalne chyby ich znova polozili na kolena. podla mna keby varga nebol urobil tu chybu v rozohravke (vlastne nestratil by puk tak lacno) mohli kosice znizit stav serie bez problemov. ale to su len dohady, keby, keby...... blablaaaa.
som strasne zvedavy na zajtrajsi duel :cry:
DBL
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DBL »

Nitra hrala v Ziline vlazny hokej a netreba to pripisovat situacii vo vedeni a na trenerskej lavicke, skratka nehrali dobre.

Odteraz musia hrat uz len dobre. Ak vyhraju najblizsi zapas vysoko, verim ze sa zapalia a otocia seriu... Inak ten jasko sa tam len usmieva ako slniecko na hnoji. Na kazdu vetu ma pripravene len same vyhovorky, nemam o nom vysoku mienku.

Inak dnes KE mohli vyhrat, prehru si vsak zasluzia za nepremenene tutovky - minimalne 3. Za to ako odrovnali slovan by ale este mohli zamotat aj poprad... ale v hokeji to moc o spravodlivosti nie je :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Podme NITRA!!! Kua, chcem vidiet finale Nitra - Poprad alebo Nitra - Kosice.
bezo99
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bezo99 »

p4ra napísal:Podme NITRA!!! Kua, chcem vidiet finale Nitra - Poprad alebo Nitra - Kosice.
jaaaj to pochybujem bo nitra uz je zakopana...myslim si ze to bola dost velka chyba vymenit trenera...odrazilo sa na na psychike hracov a vysledok vydime.... :?
The Merlin
Expert
Expert

Príspevok od používateľa The Merlin »

neviem preco, ale zacina sa mi zdat ze Zilina sa nejako dostava do formy... Podla mna finale Zilina:Poprad
krtek
Expert
Expert

The Merlin napísal:neviem preco, ale zacina sa mi zdat ze Zilina sa nejako dostava do formy... Podla mna finale Zilina:Poprad
:lol: no ked jeden tim vyhrava 3:1 a druhy 3:0 na zapasy, tak to aj ja viem si tipnut finale, ktore bude velmi pravdepodobne :P

ale napriek vcerajsej prehre s popradom, dnes verim kosiciam. som skalny fanda 8)
M@tt21
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M@tt21 »

krtek napísal:ale napriek vcerajsej prehre s popradom, dnes verim kosiciam. som skalny fanda 8)
tak sme dvaja a ked dneska Kosice vyhraju tak bude : :smt003 - :smt023 - :aasmile29:- :smt039
a ked prehraju: :aasmile10: - :smt046- :smt115- :smt094

TAKŽE VŠETCI FANDÍME ***HC HOŠICE***
a dnes o 17.00 budeme kričať :!!!KOŠICE DOTOHO!!!
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Finale bude Nitra-Žilina...3:1 resp.3:0 je uz prakticky rozhodnute....ja uz len tipujem kolko golov da Poprad Lacovi v stvrtom zapase... :lol: :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Tak a Poprad je vo finale! Uz iba postup Ziliny a prakticky mi je jedno, kto ziska tohtorocny titul, aj ked za svoje suverenne vykony v play off by si to viac zasluzil prave Poprad.

PS: ... ked uz ten Slovan dopadol, tak ako dopadol.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Pravda! Ked si niekto zasluzi tento rok vyhrat ligu, tak je to muzstvo Popradu. Hraju krasny, disciplinovany hokej... nadhera! Niekde ecce v kutiku duse verim, ze finale bude Poprad-Nitra, ale to uz len vazne v kutiku duse. Nitra to uz asi so Zilinou neuhra. "Podakovanie" pre p. Plandoru je namieste. ch*j jeden prije***! :evil: Hawk...
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Tomasito napísal:Tak a Poprad je vo finale! Uz iba postup Ziliny a prakticky mi je jedno, kto ziska tohtorocny titul, aj ked za svoje suverenne vykony v play off by si to viac zasluzil prave Poprad.

PS: ... ked uz ten Slovan dopadol, tak ako dopadol.
Moja reč, moj nazor. :wink:
Kekso 25
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kekso 25 »

Cely tento rocnik PLAY-OFF je zvlastny, kluby ako Slovan, Trencin, Zvolen, Kosice uz vypadli a tak mi je teraz jedno kto to vsetko nakoniec vyhra, ale prial by som to Ziline, lebo ich by nikto nepasoval za majstrov, tak nech si to zasluzene uziju, vobec nefandim Nitre lebo si o sebe myslia ze su naj a ked nahodou prehraju tak sa vyhovaraju ze nemali stastie a tak.... dufam ze Zilina prejde aspon cez Nitru
DBL
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DBL »

Co myslite ako dopadne najblizsi zapas Zilina X Nitra?

Dnes ma ta Nitra vobec nepresvedcila, ti obrancovia su ako sfetovani...
Zilina hra velke prt a robi Nitre take problemy. Ked sa podari Nitre otocit seriu budem rad lebo som Nitran ale vobec by si to za vykon v play-off nezasluzili. Dobry bude zrejme ten bronz. :?
Napísať odpoveď