|
| Autor |
Správa |
INDIGOcorp. Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 1367 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 04 Okt 2006, 20:57 Predmet: |
|
|
ako ja neviem o co ti ide chcel so mrady od luci ktory slepaka uz maju vonku ze ako im to zacalo a ty tu hustis stale ze mam bezat sak ja idem kua vravim ze idem ale ja chcem vediet ako to u nahodne okoloiducich ludi prebiehalo chcem moc ? neviem gangy co riesis
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 1951 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 04 Okt 2006, 21:02 Predmet: |
|
|
Nechaj tak, "dobru" noc  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2527
Zaslal: 05 Okt 2006, 8:11 Predmet: |
|
|
| jedna rada: zajdi na krcne, sak mas zrejme chripku, zapal priedusiek, obycajne nachladnutie alebo anginu. podla tej bolesti predpokladam ze asi anginu. ked sa ti zapali slepe crevo tak nemas dovod soplit ani nic podobne. takze rada: zajdi na krcne. ak by ta to neznesitelne bolelo tak na pohotovost ale potom aj tak na krcne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2719
Zaslal: 05 Okt 2006, 9:49 Predmet: Re: please ake su priznaky slepeho creva ? |
|
|
| INDIGOcorp. napísal: |
mam totiz strach elbo mam tepltu aj sopel a steglia ma aj dasna a boli ma prave an bruchu tam kde by sa malo nachadzat slepe crevo . ale je to taka bolest ako natiahnute ked nieco ej ze ked sa nehybem nic necitim ale ak sa pohnem citim taky tlak a miernu bolest presne ako pri natiahnutom svale alebo svalovici tak prosim kto tu slepaka mal nech sa ozve lebo brat akruat lezi na kramaroch prave z tymto problemom a ja sa len modlim nech som len nejaky otrok chrypky .please vase prve priznaky nerad by som siel pod noz  |
http://www.zdravie.sk/sz/content/132-189/Slepe-crevo.html
este ma napadlo doplnit, imho budes mat zastavene prdy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
peterkozel Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.06.2006 Príspevky: 763
Zaslal: 05 Okt 2006, 9:58 Predmet: crevo |
|
|
niekto tu napisal ze co ta tam este moze este bolet ako slepak?- moze to bit xy veci od natiahnuteho svalu az po zapal pobrusnice, mozno si dvihal nieco tazke, ak mas prasklinu da sa to aj nahmatat, inak hovoris ze mas teplotu, lebo ked uz je pri slepaku teplota tak to aj kurev..y boli,tak radsej makaj k doktorovi
- a este tiez ste pisali ze operacia slepaku nic nieje tak vam poviem ze velke hovno, lebo vela ludi uz nato zomrelo...ziadna operacia nie je bez tej sance ze sa moze nieco stat |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1688 Bydlisko: na ihrisku medzi kruhmi Karma: 
|
Zaslal: 05 Okt 2006, 10:16 Predmet: |
|
|
| ked sa pohnes a boli to, kludne to moze byt aj pruh, co tiez nie je nic prijemne |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 1367 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 05 Okt 2006, 11:15 Predmet: |
|
|
| chalani dik moc bol som u toho lekara a je to chripkove nakazenie co ma za nasledok aj to ze mam zevraj zapalene nejake brusne uzliny zevraj velmi podobne ako na krku alebo niekde tam zevraj vela ludi sa toho boji a nevie ze take uzliny tam aj su takze je to ok dik za rady . |
|
| Návrat hore |
|
 |
peterkozel Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.06.2006 Príspevky: 763
Zaslal: 05 Okt 2006, 15:19 Predmet: uzliny |
|
|
| to su lynfaticke uzliny, sakra hej je to naprd ma prist nejaka vlna brusnych ochoreni,sracka a tak, vsetci sa radujme bo nic nie je lepsie ako ked sam seba stretavas vo dverach do wc |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. Professional

|
Zaslal: 05 Okt 2006, 18:54 Predmet: Re: uzliny |
|
|
| peterkozel napísal: |
| to su lynfaticke uzliny, sakra hej je to naprd ma prist nejaka vlna brusnych ochoreni,sracka a tak, vsetci sa radujme bo nic nie je lepsie ako ked sam seba stretavas vo dverach do wc |
tak toto ma dorazilo brutalne povedane  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|