Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

please ake su priznaky slepeho creva ?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
INDIGOcorp.
Professional
Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 04 Okt 2006, 20:07    Predmet: please ake su priznaky slepeho creva ? Odpovedať s citátom  

mam totiz strach elbo mam tepltu aj sopel a steglia ma aj dasna a boli ma prave an bruchu tam kde by sa malo nachadzat slepe crevo . ale je to taka bolest ako natiahnute ked nieco ej ze ked sa nehybem nic necitim ale ak sa pohnem citim taky tlak a miernu bolest presne ako pri natiahnutom svale alebo svalovici tak prosim kto tu slepaka mal nech sa ozve lebo brat akruat lezi na kramaroch prave z tymto problemom a ja sa len modlim nech som len nejaky otrok chrypky .please vase prve priznaky nerad by som siel pod noz Crying or Very sad Crying or Very sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Gangy
King
King

Založený: 18.11.2004

PríspevokZaslal: 04 Okt 2006, 20:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

Omg vybratie apendixu nic neni, byt tebou tak si skor poviem dobre tak, aspon mi to vyberu a nepraskne mi to niekde v aute/prirode atd. Neviem z coho mas strach, sak prides, uspia ta, vyberu, vyspis sa tam a ides domov...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dudinko
Light Professional
Light Professional

Založený: 20.08.2006

PríspevokZaslal: 04 Okt 2006, 20:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Gangy napísal:
Omg vybratie apendixu nic neni, byt tebou tak si skor poviem dobre tak, aspon mi to vyberu a nepraskne mi to niekde v aute/prirode atd. Neviem z coho mas strach, sak prides, uspia ta, vyberu, vyspis sa tam a ides domov...
S prvou castou mas pravdu, ale u kazdeho cloveka moze strach posobit inac. Napriklad ja mam desivy strach z injekcii, niekto zase z pavukov a tak...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 04 Okt 2006, 20:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

Gangy napísal:
Omg vybratie apendixu nic neni
ale on sa mozno boji aj o neskore vybratie, ktore moze v niektorych pripadoch sposobit smrt
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Gangy
King
King

PríspevokZaslal: 04 Okt 2006, 20:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

dudinko napísal:
S prvou castou mas pravdu, ale u kazdeho cloveka moze strach posobit inac. Napriklad ja mam desivy strach z injekcii, niekto zase z pavukov a tak...

Ved bude celu dobu spat... Neutral
Švíík napísal:
ale on sa mozno boji aj o neskore vybratie, ktore moze v niektorych pripadoch sposobit smrt

No to by musel mat dobru smolu, tak ho nestras, uz tak je dost dosraty.

Uz to tu viac nerozoberajme, odporucam hned ist na pohotovost chlapce, naozaj. Neboj sa.
Návrat hore
ikeacik
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 04.08.2006

PríspevokZaslal: 04 Okt 2006, 20:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

bolest pri slepom creve je neznesitelna a proste zdravy rozum ti nedovoly zostat doma,ale urcite to nezanedbavaj ked to bude neznesitelne tak chod lebo sa nato da umriet
Návrat hore
Gangy
King
King

PríspevokZaslal: 04 Okt 2006, 20:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

No dpc este mu robte vacsie nervy, ludia vy ste drbn*ti...
Návrat hore
INDIGOcorp.
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 04 Okt 2006, 20:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

ako ja sa pytam lebo brat mal uplne ine priznaky ako ja ako am ltiez teplotu a ja som soplavy a este mam aj divny hlas ako ekd je neikto prechladnuty a mam asi 37.5 ale ide o to ze on si myslel ze mu je zel nejedol a vracal ale ja som hladny ja tu bolest citim len ako natiahnuty sval preto sa pytam ze je to divne kazdopadne zajtra idem doktorke uvidim . ide o to ze na vikend som aml plan kua teraz kebyze slepak tak to neprezijem kebyze je tak nech je ale v pondelok nie na vikend
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
dudinko
Light Professional
Light Professional

Založený: 20.08.2006

PríspevokZaslal: 04 Okt 2006, 20:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

INDIGOcorp. napísal:
ako ja sa pytam lebo brat mal uplne ine priznaky ako ja ako am ltiez teplotu a ja som soplavy a este mam aj divny hlas ako ekd je neikto prechladnuty a mam asi 37.5 ale ide o to ze on si myslel ze mu je zel nejedol a vracal ale ja som hladny ja tu bolest citim len ako natiahnuty sval preto sa pytam ze je to divne kazdopadne zajtra idem doktorke uvidim . ide o to ze na vikend som aml plan kua teraz kebyze slepak tak to neprezijem kebyze je tak nech je ale v pondelok nie na vikend
Ako tu uz Švíík spominal, ihned na pohotovost. No a ci je to slepe crevo ti povie pan dotkor.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
Gangy
King
King

PríspevokZaslal: 04 Okt 2006, 20:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

INDIGOcorp. napísal:

K*rva a co tam chces mat natiahnute, ladvinu? Mad Migaj s tym k doktorvi lebo ti pryebem dpc Exclamation

//Necitaj uz ani toto, hned chod Exclamation
Návrat hore
ikeacik
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 04.08.2006

PríspevokZaslal: 04 Okt 2006, 20:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

ty si uz aky nervak sa ukludni
Návrat hore
INDIGOcorp.
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 04 Okt 2006, 20:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

sak ja vracim ze rano vstanem a idem a preto so msa spytal aby som aspon troska vedel co mam cakat
Návrat hore
Gangy
King
King

PríspevokZaslal: 04 Okt 2006, 20:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

ikeacik napísal:
ty si uz aky nervak sa ukludni

No este aby nam tu chalan vykapal nie? Namiesto toho aby vypisoval ze nema take iste priznaky ako jeho bracha, by mal byt uz davno na ceste! Btw si uvedom ze kazde telo je ine, preto sa mozu rozne choroby/anomalie prejavovat roznymi sposobmi Exclamation Rolling Eyes
INDIGOcorp. napísal:
sak ja vracim ze rano vstanem a idem a preto so msa spytal aby som aspon troska vedel co mam cakat

No ja umrem... Slepak neni zlomena noha ci vyvrtnuty clenok, to nepocka! Ach deto....
Návrat hore
INDIGOcorp.
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 04 Okt 2006, 20:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

ako chalan je noc enviem aky je*o by bol na poliklinike v senci Very Happy
ale to len tak pomimo inak ako ja viem ze je to zle bratovy aj prasklo takze je na to m horsie pripadne ako ja ak nejake mam . ale sak ja idem tomu doktorovy ja som len chcel priznaky an ie odporucanai ze tam mam ist to viem aj sam a dieta rozhodne nejsom ale tak som haklivy na svoje telo vid inekcie odber krvy a taketo rezi moc nemusim
Návrat hore
Gangy
King
King

PríspevokZaslal: 04 Okt 2006, 20:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

INDIGOcorp. napísal:
ako chalan je noc enviem aky je*o by bol na poliklinike v senci Very Happy

Ano, kto si v Senci v noci rozyebe hlavu alebo obchyti infarkt ma smolu, to ma fakt logiku...
INDIGOcorp. napísal:
ale to len tak pomimo inak ako ja viem ze je to zle bratovy aj prasklo takze je na to m horsie pripadne ako ja ak nejake mam . ale sak ja idem tomu doktorovy ja som len chcel priznaky an ie odporucanai ze tam mam ist to viem aj sam a dieta rozhodne nejsom ale tak som haklivy na svoje telo vid inekcie odber krvy a taketo rezi moc nemusim

Ludia ja rezignujem, chalan nema stipku zdraveho rozumu ci pudu sebazachovy... AA
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: