plesaty chalan

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Toto je slobodná zem. Prečo by nemohol chodiť plešatý a peknou babou. To je normálna vec. :)
poharvody
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

nemyslim ze je to nejaky hendikep a nieje to ani nic odpudzujuce...samozrejme ak nieje skin potom je odpudzujuci cely...sry ak sa to niekoho dotklo taka je pravda:)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Plesivost "od prirody" je sposobena prebytkom testosteronu, cize bude asi velmi malo zien ktorym by sa plesati muzi podvedome nepacili...
steniatko
Medium Expert
Medium Expert

Re: plesaty chalan

Príspevok od používateľa steniatko »

:) no mne to akože nevadi, že nie jaky chlap je plešatí..Možno ostatne dievčatá takých chlapov žeru :D hehe
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

hmm... celkom dobre ste to tu rozvynuli...dokonca viac nez som predpokladal a som rad ze to aj zostalo v tej rovine vyzoru a debata o tazkych postihnutiach sa tu dalej nerozsirila.
Nadhodil som situaciu kedy uz tento chalan mal dievca...citove puto je vytvorene a takyto ludia sa uz viac sustredia na hlbsie veci nez je vyzor.
Ale pokial takyto chalan nema dievca. Pri prvych kontaktoch vyzor zohrava vyznamnu ulohu. A z prveho pohladu na cloveka ci chceme alebo nie sa v nas vytvori ista sympatia/nesympatia. Ako na vas posobia takyto ludia? Mate pocit ze toto cloveka robi starsim? Vzbudzuje to lutost? Mozno pre niekoho to je (ako ste aj pisali )pritazlive.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

micpu napísal:hmm... celkom dobre ste to tu rozvynuli...dokonca viac nez som predpokladal a som rad ze to aj zostalo v tej rovine vyzoru a debata o tazkych postihnutiach sa tu dalej nerozsirila.
Nadhodil som situaciu kedy uz tento chalan mal dievca...citove puto je vytvorene a takyto ludia sa uz viac sustredia na hlbsie veci nez je vyzor.
Ale pokial takyto chalan nema dievca. Pri prvych kontaktoch vyzor zohrava vyznamnu ulohu. A z prveho pohladu na cloveka ci chceme alebo nie sa v nas vytvori ista sympatia/nesympatia. Ako na vas posobia takyto ludia? Mate pocit ze toto cloveka robi starsim? Vzbudzuje to lutost? Mozno pre niekoho to je (ako ste aj pisali )pritazlive.
U chalanov nie, ved niekedy si daneho cloveka ani neviem predstavit s vlasmi :) Ale vidiet plesatu babu...to by mi ju urcite bolo luto.
Plesatost vyzera zvlastne ked je "nedokoncena," teda ze sa vlasy este drzia na okrajoch, ale dost casto to pridava na vaznosti vyzoru, co sa mozno zenam paci :)
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

micpu napísal:...Pri prvych kontaktoch vyzor zohrava vyznamnu ulohu. A z prveho pohladu na cloveka ci chceme alebo nie sa v nas vytvori ista sympatia/nesympatia....
momentalne som aj ja bez vlasov (chemo)...ked som este zozaciatku chodil ako tak von (a boli tam aj nejake dievcata) tak neviem z akeho dvovodu ale skryval som to ajked je to normalna vec ked je chalan bez vlasov...hlavne kvoli tomu prvemu pohladu...bolo mi to proste neprijemne...no momentalne mi uz ale stav nedovoluje chodit ani von takze som viac menej doma.....
raz davnejsie 3 roky dozadu (mal som tiez chemo) sme sedeli s kamosom a jednou kamoskou na kofole (ja vtedy este len 14 a ona tusim tiez 14 alebo 15 a celkom sa mi pacila)...nejako sme sa dostali k diskuzii o mne a ze nemam vlasy a ona sa ma spytala ze ci mi vypadali aj chlpy na nohach a tak...ja som povedal ano a ona mi nato odvetila "fuj to je nechutne"...no berem do uvahy ze to bol este celkom detsky vek ale vtedy ma ta odpoved dost zaskocila...
...pokial by bol nejaky parik ktory spolu vychadza uz nejaky cas a maju sa radi a pride im jednemu do cesty takato prekazka tak nevidim dvovod aby to prekazalo...prave by zdravy podporoval toho druheho a spolocne by to zvladli...a po takejto skusenosti si myslim zeby to bol vyborny vztah...po takomto niecom som tuzil aj ja (kedze som uz dopredu vedel co ma caka) no bohuzial nepodarilo sa a teraz uz nieje ako najst niekoho takeho...
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Plešatý chalan? No neviem podľa mňa na tom nie je nič odpudivé...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Plešatí muži, vôbec niesu odpudivý... Odpudivé by skôr bolo ak by mali pár vláskov a silou - mocou by si ich akosi začesávali v snahe zakryť plešinku. Ak tam tá plešinka je , tak tam aj bude už nastálo. Takže zostrihať na kratučko, a určite to nebude pôsobiť odpudivo. Pre mňa by plešatý muž určite nebol problém a niečo s čím by som sa nevedela vyrovnať. V prvom rada by som trvala na tom aby sa sám muž s tým vyrovnal. A niektorí plešatí muži majú viac charizmy a sexapellu ako ktorýkolvek nagelovaný "fešák" s hrivou. :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Carkiller napísal:Ta holka zdiela presne taky nazor ako ja, celkovo na dnesnu mladez.
Chcel by som ju spoznat :(
ja so už aj hladal jej číslo hh
k teme: hmm ja mam za chvíľku 22 a dosť vlasvo mi už vypadalo.. ale nejako nebadať že by to prekážalo
micpu
Medium Star
Medium Star

no moj oco ma napriklad tie plesinu a tak je velmi pravdepodobne ze aj ja ju budem mat... a z rozpravania mami je mi zname ze tiez jej to nevadi ale ked bola mlada tak ze mu slubovala ze mu na to bude kupovat maste a lieky a ze sa onho bude starat...ale nejak sa jej potom nechcelo...som rad ze ani v dnesnej dobe sa nazory nezmenili o 180 stupnov a ze aj napriek roznym idealom dokonalosti to nieje z menejvlasimi ludmi az take zle :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

micpu: Ja som si myslela, že ty máš na mysli plešatosť ako následok nejakej choroby prípadne chemoterapie a teraz mi z toho vyplýva, že ty myslíš geneticky podmienenú plešatosť? :) Genetika je sviňa, ale s tým nič nenarobíš. Nemyslím, že je to nejako odpudivé...
micpu
Medium Star
Medium Star

V uvode som nemal na mysli geneticku...ale ono sa to sem nejak zamiesalo co vobec neni zle...myslim ze aj toto kludne pod tuto temu spada...tak som len reagoval na zopar prispevkou co sa sem napisali :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ono sa do tejto témy dostalo už všeobecne všeličo. :D
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

no ja som chodila s mierne vypelichaním chalanom a vôbec mi to nevadilo. niektorým sa to až priam hodí. vyzerajú tak lepšie, ale podľa toho ako sa dajú ostrihať(prípadne vôbec). ak majú dlhé vlasy a v po bokoch plešinu(v strede hlavy) tak to už ma odpudzuje. v tomto prípade je najlepšie sa nechať ostrihať úplne na krátko(nie na koleno). u niektorých mi to pripadá aj sexy :oops:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

SIX napísal:ja sa len vyjadrim , ku prvym dvom vetam, vsetky baby co doposial poznam , setky absolutne žerú plesatych chalanov :) :x
no, esteze sa mi zacinaju objavovat kuty :)
Napísať odpoveď