|
|
|
| Po odmietnutí si ktorú verziu zvolíte? |
| Bavím sa sňou naďalej |
|
57% |
[ 91 ] |
| Preruším kontakt |
|
42% |
[ 66 ] |
|
| Celkom hlasov : 157 |
|
| Autor |
Správa |
UjoNecro Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.04.2008 Príspevky: 156 Bydlisko: BB Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 15:53 Predmet: |
|
|
"Ponúknuť priateľstvo tomu, čo chce lásku je ako dať smädnému chlieb"
Takze vzdy som sa snazil ten kontakt udrzat lenze ked som sa s nou stretaval stale som mal aspon malinku nadej, co nie je vobec dobre
ked clovek potom chce ine dievca. Proste nezacnem nenavidiet to dievca,to v ziadnom pripade.Pokusim sa jej to vysvetlit a prerusime kontakt, ignoracia vsak nepripada do uvahy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fabo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2007 Príspevky: 756 Bydlisko: Košice - okolie Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 19:22 Predmet: |
|
|
| roxan napísal: |
| mame spolu nadherny vztah , |
No ja ti neviem, ale toto mi ako nadherny vztah nepripada, skor mi pride ze ty si pre nu taky typek co je k dispozicii ked to na nu pride a nic viac.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Online Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.06.2007 Príspevky: 371 Bydlisko: Ikarus 280.87 #4202 po GO Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 20:50 Predmet: |
|
|
| Tak určite by som na ňu chcel čo najrýchlejšie zabudnúť ale viem, že to nie je až také ľahké. Proste ja som taký, nemôžem komunikovať stým človekom ktorý ma "odmietol". Niekto to znáša, niekto zasa nie. A ja som ten horší prípad. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 1681 Bydlisko: Vraňare Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 20:52 Predmet: |
|
|
ja sa snazim bavit, vacsinou sa vsak druha polovicka prestava, a ja to nechapem..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2214 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 21:00 Predmet: |
|
|
| Online napísal: |
| Tak určite by som na ňu chcel čo najrýchlejšie zabudnúť ale viem, že to nie je až také ľahké. Proste ja som taký, nemôžem komunikovať stým človekom ktorý ma "odmietol". Niekto to znáša, niekto zasa nie. A ja som ten horší prípad. |
vobec niesi ten horsi pripad, myslim ze ten lepsi.Radsej sa odmlcim, dam si pokoj a necham sam seba zabudnut na to. Ako sa tvarit ze je vsetko ok a vo vnutri sa zozierat.Koniec koncov sam sebe by si robil zle.
/// Pershing, ako sa mozes bavit normalne s holkou s ktoru si sa rozisiel? len tak ako, keby sa nic nestalo? to nechapem dako... |
|
| Návrat hore |
|
 |
roxan Amateur

Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 30
Zaslal: 13 Máj 2008, 21:43 Predmet: |
|
|
| Fabo napísal: |
No ja ti neviem, ale toto mi ako nadherny vztah nepripada, skor mi pride ze ty si pre nu taky typek co je k dispozicii ked to na nu pride a nic viac.  |
no myslel som to tak nejak ze viem ze jej mozem vsetko povedat , a ona mne ... je nam spolu fakt super ... len ona to stale brala tak kamaratsky takze v tom je ten hacik ... ako asi ja som pre nu najdolezitejsia osoba a ona pre mne ... lenze nejak ona neviem ci by sme to mali spolu skusit alebo nie , pretoze sa boji ze ma potom strati ... len ja by som to rad riskol lebo viem ake to bolo doteraz a viem by to bolo len lepsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 1681 Bydlisko: Vraňare Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 16:49 Predmet: |
|
|
mm: nie po rozchode, po odmietnuti, to je rozdiel  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fabo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2007 Príspevky: 756 Bydlisko: Košice - okolie Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 17:49 Predmet: |
|
|
roxan: no ja ti neviem, le podla mna neni normalne s kamaratom vyvadzat a potom sa tvarit akoby nic...
| roxan napísal: |
| uz niekolko krat sme spolu nieco vyviedli sice |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2214 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 18:01 Predmet: |
|
|
| pershing napísal: |
mm: nie po rozchode, po odmietnuti, to je rozdiel  |
jaj , ja som to chapal ako po rozchode  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|